Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κορίτσια κι εγώ τα ίδια! Δεν εμπιστεύομαι να τα αφήσω πουθενά αλλά έχω και την ανάγκη να βγω και για βολτούλα και για να κάνω άνετα τις δουλειές μου....δύσκολα τα πράγματα!

Ναι, δυστυχώς την Πρωτοχρονιά έχω γενέθλια. Και λέω δυστυχώς γιατί ποτέ δεν ήταν η μέρα μου...που θα ευχηθούν μόνο σε μένα, ήταν πάντα η Πρωτοχρονιά και όχι η μέρα των γενεθλίων μου.. Ούτε πήρα ποτέ δώρο μόνο εγώ λόγω γενεθλίων!!!! :( Τέλος πάντων, δεν με νοιάζει πλέον.

Άμα το καλοσκεφτείς, από μία ηλικία και μετά αυτό συμφέρει. Καλύτερα να μην θυμούνται την ηλικία σου. Χα χα χα χα χα................ Ωραία μέρα πάντως έχεις γενέθλια............:-P

Διαφημίσεις

Κορίτσια κι εγώ τα ίδια! Δεν εμπιστεύομαι να τα αφήσω πουθενά αλλά έχω και την ανάγκη να βγω και για βολτούλα και για να κάνω άνετα τις δουλειές μου....δύσκολα τα πράγματα!

Ναι, δυστυχώς την Πρωτοχρονιά έχω γενέθλια. Και λέω δυστυχώς γιατί ποτέ δεν ήταν η μέρα μου...που θα ευχηθούν μόνο σε μένα, ήταν πάντα η Πρωτοχρονιά και όχι η μέρα των γενεθλίων μου.. Ούτε πήρα ποτέ δώρο μόνο εγώ λόγω γενεθλίων!!!! :( Τέλος πάντων, δεν με νοιάζει πλέον.

και η μητέρα μου επίσης! Εισαστε καλές μαμάδες εσείς οι αιγοκερίνες!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Χμ... χρειάζεται να τα πηγαίνεις και αυτά για να σου τα γράφουν; Εμείς πάμε απλώς στο νοσοκομείο, χωρίς τα παιδιά, μας τα γράφουν, τα παίρνουμε από το φαρμακείο και μετά μας τα κάνουν.

Οι δόσεις πολύ πιθανόν να είναι και λιγότερες, απλά είδα στο βιβλιάριο ότι υπάρχουν πολλά ανάμνηστικά για τα εμβόλια, π.χ. για διφθερίτιδα-τέτανο-κοκκιτη γίνεται στον 2ο-4ο-6ο-15ο μήνα και μετα στο 4ο έτος.

Α... μην ξεχάσω... το ινφαριξ ενώ στην πρώτη δόση μας έκανε μόνο γκρίνια, στη δεύτερη έκανε πυρετό στη μπέμπα που κράτησε 3 μέρες.

Δεν χρειάζεται να τα πηγαίνω εκεί για να μου τα γράφουν. Πρέπει να πάρω στο 184 να κλείσω ραντεβού , να πάω να μου τα γράψουν και μετά να πάρω τα μωρά ανάλογα πότε είναι το ραντεβού και να τα πάω εκεί , στο κέντρο Μάνας και Παιδιού και να τα κάνουν εκεί. Κατάλαβες? Τρέχα γύρευε δηλαδή. Και εμένα στην πρώτη δόση δεν μου έκαναν τίποτα. Ούτε πυρετό ούτε τίποτα. Πόσο πυρετό είχε η μπουμπού και τι έκανες? Ντεπονάκι? Είχε γκρίνια το μικρούλι δηλαδή?

Έκανε μέχρι 38,7. Και συνεχώς έπεφτε και ξανανέβαινε. Της δίναμε ντεπονάκι, τίποτε άλλο. Κατά τα άλλα, η κλασική γκρίνια του εμβολίου όχι κάτι άλλο. Ο παιδίατρος μας είπε να ανησυχήσουμε εάν ξεπεράσει το 39. Φτάσαμε κοντά, αλλά ευτυχώς το γλυτώσαμε γι' αυτή τη φορά.

Μαζί με αυτό κάνουμε και το εμβόλιο του πνευμονιοκοκκου. Εσεις το κάνετε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Έκανε μέχρι 38,7. Και συνεχώς έπεφτε και ξανανέβαινε. Της δίναμε ντεπονάκι, τίποτε άλλο. Κατά τα άλλα, η κλασική γκρίνια του εμβολίου όχι κάτι άλλο. Ο παιδίατρος μας είπε να ανησυχήσουμε εάν ξεπεράσει το 39. Φτάσαμε κοντά, αλλά ευτυχώς το γλυτώσαμε γι' αυτή τη φορά.

Μαζί με αυτό κάνουμε και το εμβόλιο του πνευμονιοκοκκου. Εσεις το κάνετε;

Εμείς κάναμε τις δύο δόσεις του Rotarix (αυτό για τις γαστρεντερίτιδες) και το τελειώσαμε κι έχουμε κάνει και την α' δόση του Ιnfarix Hexa. Την β' δόση θα την κάνουμε μεθαύριο το απόγευμα. Νομίζω μετά από αυτό θα κάνουμε του πνευμονιόκοκκου, αν θυμάμαι καλά απ' ότι μου είχε πει.

Έκανε τόσο πυρετό ε? Πω πω. Εμένα εντωμεταξύ δεν έχουν κάνει καθόλου μέχρι τώρα και αγχώνομαι λίγο. Ο μικρός μου προχθές και σήμερα μου είναι με κόκκινα μαγουλάκια και νόμιζα ότι ίσως έχει πυρετό αλλά τελικά όχι. Εσύ πως το είδες ότι είχε πυρετό? Εκτός από την γκρίνια . Απλά την παρακολουθούσες, φαντάζομαι ε?:confused:

Διαφημίσεις

Άμα το καλοσκεφτείς, από μία ηλικία και μετά αυτό συμφέρει. Καλύτερα να μην θυμούνται την ηλικία σου. Χα χα χα χα χα................ Ωραία μέρα πάντως έχεις γενέθλια............:-P

χαχαχα δεν έχεις άδικο...γι' αυτό και δεν με νοιάζει πιά...

και η μητέρα μου επίσης! Εισαστε καλές μαμάδες εσείς οι αιγοκερίνες!:P

Αλήθεια? Και η μαμά σου Πρωτοχρονιά?? Τι ωραία!! Λες ε? Μακάρι να γίνω καλή μαμά κι εγώ!! Το εύχομαι!! :)

Για πείτε ζώδια και οι υπόλοιπες λοιπόν...

RKdwp3.png

Τον πυρετό τον κατάλαβα με τον κλασικό τρόπο... δηλαδή έβαλα το χέρι μου στο μέτωπό της που έβραζε και μετά της έβαλα θερμόμετρο. Αλλά το καταλαβαίνεις γιατί το παιδί είναι συνάμα κακόκεφο και ζαβλακωμένο. Και όσο έχει πυρετό θέλει παρακολούθηση και να δίνεις το ντεπονάκι. Και το μπανάκι κάνει καλό, ιδιώς αν αρέσει στα παιδάκια σου το μπάνιο.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Για πείτε ζώδια και οι υπόλοιπες λοιπόν...

Εγώ είμαι γρίοψαρο. Αν και έπαψα να πιστεύω και πολύ στην αστρολογία μετά την έλευση των τουινσακίων. Πως είναι δυνατόν 2 παιδιά με τον ίδιο χάρτη να έχουν τόσο διαφορετικούς χαρακτήρες;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Jasmini εγώ είμαι Παρθένος όπως επίσης και ο άντρας μου . Και τα μωρουλίνια Καρκινακια........

Ωραίο ζώδιο ο Παρθένος! Έχω ωροσκόπο! Και τα δικά μου μωρούλια καρκινάκια είναι! Ζώδιο της οικογένειας, του σπιτιού, μια χαρά!! :P:p:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ είμαι γρίοψαρο. Αν και έπαψα να πιστεύω και πολύ στην αστρολογία μετά την έλευση των τουινσακίων. Πως είναι δυνατόν 2 παιδιά με τον ίδιο χάρτη να έχουν τόσο διαφορετικούς χαρακτήρες;

Κι εγώ δεν πιστεύω αλλά στην πλάκα το συζητάω.. Ιχθύς είσαι? Ο άντρας μου είναι ιχθύς...παραπονιάρικα ζώδια...

RKdwp3.png

Κι εγώ δεν πιστεύω αλλά στην πλάκα το συζητάω.. Ιχθύς είσαι? Ο άντρας μου είναι ιχθύς...παραπονιάρικα ζώδια...

Μπα... εγώ δεν παραπονιέμαι... γι' αυτό νταουνιάζω... Απλά αυτό που έχουμε γενικώς σαν ζώδιο είναι ότι βρίσκουμε παράλογο τον τρόπο που σκέφτονται όλοι οι άλλοι (όχι πως εμείς είμαστε λογικοί βέβαια :P)

Το πιο ωραίο ζώδιο όμως το έχουν τα τουινσάκια. Ονομα και πράγμα. Οπου το λέω όλοι παραξενεύονται.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τον πυρετό τον κατάλαβα με τον κλασικό τρόπο... δηλαδή έβαλα το χέρι μου στο μέτωπό της που έβραζε και μετά της έβαλα θερμόμετρο. Αλλά το καταλαβαίνεις γιατί το παιδί είναι συνάμα κακόκεφο και ζαβλακωμένο. Και όσο έχει πυρετό θέλει παρακολούθηση και να δίνεις το ντεπονάκι. Και το μπανάκι κάνει καλό, ιδιώς αν αρέσει στα παιδάκια σου το μπάνιο.

Ναι μας αρέσει πολύ το μπανάκι. Πολύ πολύ. Παίζουμε με το νερό σαν τρελά. Και κλαίμε όταν βγαίνουμε από το μπανάκι μας. Εσάς δεν σας αρέσει?

Πιάσατε κουβέντα για ζώδια βλέπω............:)

Μικρές διδυμοφίλες μου!

Βλέπω ανοίξατε κουβέντα για εμβόλια και τώρα θυμήθηκα πως κάποια με είχε ρωτήσει για το πόσιμο, που κάναμε εμείς την τελευταία φορά. Ήταν της γαστρεντερίτιδας.

Επίσης, ως προς τα ζώδια... Εγώ Σκορπίνα (με ωροσκόπο Λέοντα), ο μπαμπάς Δίδυμος και τα Αγοράκια Λιονταράκια!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...