Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εδω είμαι.

Δεν τα έχω ζυγίσει αυτή την εβδομάδα, θα τα ζυγίσω σήμερα. Ο μπέμπης την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 6.600 και η μπέμπα 5.800 περίπου. Δεν περιμένω και πολλές αλλαγές, γιατί πλέον σε αυτή την ηλικία δεν παίρνουν τόσο πολύ βάρος.

Α στα ιδια είναι τα παιδιά μας.............:tongue:

Εμείς την Τετάρτη πάμε παιδίατρο. Κάνουμε την β' δόση του Infarix Ηexa. To εξαπλό. Εσείς το κάνατε αυτό?

Διαφημίσεις

Καλά τι έχετε πάθει όλες και είσαστε στα down σας? Έρχονται ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cheer Up Girls!!!!!!!!!!!!!! Τι έγινε και πέσατε έτσι? Τα πρώτα Χριστούγεννα των μωρών μας. Εντάξει δεν υπάρχουν λεφτά να ψωνίσουμε αλλά τι να κάνουμε? θα το ξεπεράσουμε.............Χαχαχαχα. :P

Α στα ιδια είναι τα παιδιά μας.............:tongue:

Εμείς την Τετάρτη πάμε παιδίατρο. Κάνουμε την β' δόση του Infarix Ηexa. To εξαπλό. Εσείς το κάνατε αυτό?

Ναι αυτό κάνουμε. Είναι να κάνουμε την 3η δόση άμεσως μετά τις διακοπές.

Οσο για τη νταούνιαση.... δεν φεύγει η άτιμη

nunu, θα προσπαθήσουμε να μην τρώμε, όσο και ας θέλουμε. Εγώ έφτασα στο σημείο να θέλω να καπνίσω. Και σημειωτέον, ποτέ δεν κάπνιζα. Πως μου ήρθε, δεν μπορώ να καταλάβω........

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

nunu, θα προσπαθήσουμε να μην τρώμε, όσο και ας θέλουμε. Εγώ έφτασα στο σημείο να θέλω να καπνίσω. Και σημειωτέον, ποτέ δεν κάπνιζα. Πως μου ήρθε, δεν μπορώ να καταλάβω........

Ε όχι και να καπνίσεις βρε Twinsaki. Δεν κάπνιζες ποτέ και θα το αρχίσεις τώρα? Ε ποτέ.

Καλά πόσες δόσεις είναι αυτό το εμβόλιο? Εγώ νόμιζα ότι θα τελειώσουμε τώρα με την δεύτερη. Εσύ τα κάνεις αυτά ιδιωτικά έξω, τα πληρώνεις ή όχι? Γιατί εγώ τα σκάω κανονικά. :)

Διαφημίσεις

Καλά τα λές glorr απίστευτα Χριστούγεννα με μωρά, αλλά προσωπικά τα χω ψιλοπαίξει, άσε τον ύπνο, αλλά και όλη τη μέρα είναι φορές που δεν προλαβαίνω να κάνω τα απλά πράγματα η δε μπορώ να βγώ για σούπερ μάρκετ, είναι που δε θέλω να αφήνω και τα μωρά αλλά δε μπορώ να τα παίρνω και μαζί μου. Δε στρώνουν και αυτά λίγο, και κρύωσα πάλι και δεν ξέρω και γω τι...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Μόλις έφτιαξα μια υπέροχη σουπίτσα και ετοιμάζομαι να την τσακίσω!!! :tongue::tongue::tongue:

Τι είναι αυτά που διαβάζω???? Έχει δίκιο η glorr ... cheer up!!!! Είναι τα πρώτα Χριστούγεννα με τα μπεμπάκια μας! Κι εγώ κάθε χρόνο μελαγχολούσα.. κυρίως γιατί Πρωτοχρονιά με βαραίνει ένας χρόνος ακόμα λόγω γενεθλίων :tongue::tongue: αλλά φέτος δεν με νοιάζει!!! Πρώτον γιατί έχω τα παιδάκια μου και δεύτερον γιατί θα γιορτάσω, όπως ξαναείπα, τα περσινά μου χρόνια χιχιχιχιχιχιχι

Εσάς βρε κορίτσια πόσα κιλά είναι τα μπεμπάκια σας? Είναι καμία εδώ ή φύγατε όλες?

Οι γιοί μου είναι 7200γρ ο μπουλουκάκος μου και 6300γρ ο ξανθούλης μου!!

RKdwp3.png

Ε οχι να αρχίσεις και το τσιγάρο...!!αν και εγώ το σκέφτομαι αλλά κάπνιζα πριν....αλλά οχι...αρνούμαι!!!! Βρωμάει!!

Τα παπυτσάκια μας τα πήρε η θεία μας από το Τζάμπο!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Άστο twins γιατί πλέον εκτός από την υγεία, κάνει κακό και στην τσέπη μας!!!

RKdwp3.png

Καλά πόσες δόσεις είναι αυτό το εμβόλιο? Εγώ νόμιζα ότι θα τελειώσουμε τώρα με την δεύτερη. Εσύ τα κάνεις αυτά ιδιωτικά έξω, τα πληρώνεις ή όχι? Γιατί εγώ τα σκάω κανονικά. :)

Αν δεν κάνω λάθος είναι 6 δόσεις. Μου τις γράφει ο παιδίατρος στο βιβλιάριο και έτσι δεν τα πληρώνω. Γιατί σε βάζουν όμως να τα πληρώσεις; Αφού οι εμβολιασμοί είναι δωρεάν... μόνο την επίσκεψη έπρεπε να πληρώνεις.

Τι είναι αυτά που διαβάζω???? Έχει δίκιο η glorr ... cheer up!!!! Είναι τα πρώτα Χριστούγεννα με τα μπεμπάκια μας! Κι εγώ κάθε χρόνο μελαγχολούσα.. κυρίως γιατί Πρωτοχρονιά με βαραίνει ένας χρόνος ακόμα λόγω γενεθλίων :tongue::tongue: αλλά φέτος δεν με νοιάζει!!! Πρώτον γιατί έχω τα παιδάκια μου και δεύτερον γιατί θα γιορτάσω, όπως ξαναείπα, τα περσινά μου χρόνια χιχιχιχιχιχιχι !

Την Πρωτοχρονιά έχεις γεννέθλια;

Καλά τα λές glorr απίστευτα Χριστούγεννα με μωρά, αλλά προσωπικά τα χω ψιλοπαίξει, άσε τον ύπνο, αλλά και όλη τη μέρα είναι φορές που δεν προλαβαίνω να κάνω τα απλά πράγματα η δε μπορώ να βγώ για σούπερ μάρκετ, είναι που δε θέλω να αφήνω και τα μωρά αλλά δε μπορώ να τα παίρνω και μαζί μου. Δε στρώνουν και αυτά λίγο, και κρύωσα πάλι και δεν ξέρω και γω τι...

Εγώ πάλι το αντίθετω. Πιστεύω πως εγώ δεν τα έχω παίξει, αλλά τα έχουν παίξει όλοι οι άλλοι. Πράγμα τραγικό αν το καλοσκεφτείς....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Αντε μπράβο. Που πέσατε όλες..........Πω πω Nunu σε καταλαβαίνω απόλυτα. Έτσι κι εγώ. Ναι μεν θέλω να βγαίνω να πηγαίνω είτε για δουλειές είτε για μια βολτίτσα αλλά και από την άλλη δεν θέλω να αφήνω τα μωρά. Να φανταστείς πέντε σχεδόν μήνες τώρα δεν τα έχουμε αφήσει στους παππούδες για να βγούμε μια βόλτα μόνοι μας. Βλακεία ε? Τα έχουμε αφήσει για άλλους λόγους για λίγο βέβαια αλλά για βόλτα όχι. Μωρέ μήπως πρέπει να το κάνω τελικά? Τι να πω ? Δεν ξέρω. ΄

Αντε ΄. Έχει το Τζάμπο τέτοια? Θα πάω να δω.

Και μην μιλάτε για τσιγάρο. Άντε. Δεν χρειάζεται. Κάνει κακό και στην τσέπη. Καλά λέει η Jasmini. Αυτή δεν το είπε? Δίκιο έχει. :-P

Twins εγώ έχω ΙΚΑ. Ή πρέπει λοιπόν να πάω στο κέντρο Μάνας και Παιδιού να τα γράψω και να τα κάνω (που δεν θέλω να τρέχω τα μωρά εκεί μέσα) ή πρέπει να τα κάνουμε στην παιδίατρό μας. Ιδιωτικά έξω εννοώ. Πολλές δεν είναι οι δόσεις? Δεν νομίζω ότι είναι τόσες. Τέλος πάντων. Τα παίρνω λοιπόν από το φαρμακείο (60 ευρώ έκαστο) και μας τα κάνει η δική μας παιδίατρος. Μεχρι τωρα ερχόταν σπίτι κιόλας και είμαι πολύ ευχαριστημένη και από την δουλειά της και από άποψη οικονομική. :tongue:

Κορίτσια κι εγώ τα ίδια! Δεν εμπιστεύομαι να τα αφήσω πουθενά αλλά έχω και την ανάγκη να βγω και για βολτούλα και για να κάνω άνετα τις δουλειές μου....δύσκολα τα πράγματα!

Ναι, δυστυχώς την Πρωτοχρονιά έχω γενέθλια. Και λέω δυστυχώς γιατί ποτέ δεν ήταν η μέρα μου...που θα ευχηθούν μόνο σε μένα, ήταν πάντα η Πρωτοχρονιά και όχι η μέρα των γενεθλίων μου.. Ούτε πήρα ποτέ δώρο μόνο εγώ λόγω γενεθλίων!!!! :( Τέλος πάντων, δεν με νοιάζει πλέον.

RKdwp3.png

Twins εγώ έχω ΙΚΑ. Ή πρέπει λοιπόν να πάω στο κέντρο Μάνας και Παιδιού να τα γράψω και να τα κάνω (που δεν θέλω να τρέχω τα μωρά εκεί μέσα) ή πρέπει να τα κάνουμε στην παιδίατρό μας. Ιδιωτικά έξω εννοώ. Πολλές δεν είναι οι δόσεις? Δεν νομίζω ότι είναι τόσες. Τέλος πάντων. Τα παίρνω λοιπόν από το φαρμακείο (60 ευρώ έκαστο) και μας τα κάνει η δική μας παιδίατρος. Μεχρι τωρα ερχόταν σπίτι κιόλας και είμαι πολύ ευχαριστημένη και από την δουλειά της και από άποψη οικονομική. :tongue:

Χμ... χρειάζεται να τα πηγαίνεις και αυτά για να σου τα γράφουν; Εμείς πάμε απλώς στο νοσοκομείο, χωρίς τα παιδιά, μας τα γράφουν, τα παίρνουμε από το φαρμακείο και μετά μας τα κάνουν.

Οι δόσεις πολύ πιθανόν να είναι και λιγότερες, απλά είδα στο βιβλιάριο ότι υπάρχουν πολλά ανάμνηστικά για τα εμβόλια, π.χ. για διφθερίτιδα-τέτανο-κοκκιτη γίνεται στον 2ο-4ο-6ο-15ο μήνα και μετα στο 4ο έτος.

Α... μην ξεχάσω... το ινφαριξ ενώ στην πρώτη δόση μας έκανε μόνο γκρίνια, στη δεύτερη έκανε πυρετό στη μπέμπα που κράτησε 3 μέρες.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...