Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

δεν καταλαβαινεις τι ειναι η συσπασεις?

Οχι καλέ, ξέρω τι είναι οι συπάσεις, αλλά τι διαφορά έχουν οι κλασικές που γνωρίζομε με τα Braxton Hicks δεν ξέρω (θα μπορούσα να πω ότι πρόκειται για το λόξυγγα της κας Braxton, αλλά μάλλον δεν είναι :P)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

ιδιες ειναι απλα λεγονται ετσι αυτες που ειναι προπαρασκευαστικες

αα ξεχασα να σας πω.Στο τελος μου ερθει ξανα ανακατεματα και ζαλαδες

καλη βολτουλα και μακρια απο τα παγωτα!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Α... οκ... γιατί από site σε site διαβάζεις και διαφορετικά και μερικά τρομακτικά... Κακοί άνθρωποι, θέλουν να τρομάζουν τις εγκυούλες:evil:

Το άλλο με την εγκυμοσύνη (όχι ανησυχητικό, αλλά αντιαισθητικό). Τι τριχοφυϊα είναι αυτή; Και έχω κάνει και πανάδες... Αυτά θα εξαφανιστούν άραγε μετά ή θα πρέπει να κοιτάζω τις παλιές φωτογραφίες και να αναπολώ;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

πωπω το πιστευεις οτι τα εχω ξεχασει?

απο καποιο σημειο και μετα δεν μπορουσα να ξυριστω με τιποτα.Ουτε τα ποδια μου

α και παναδες ναι και γω.Ιδιαταιρα στα χερια μου.Εφυγαν ομως

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Βλέπω πάντως φωτογραφίες άπό έγκυες στα περιοδικά και το τι photoshop πέφτει δεν λέγεται... πως είναι δυνατόν αυτές μην έχουν τη γραμμούλα και τις τριχούλες; Νιώθω σαν καφέ αρκούδα ώρες- ώρες. Ποιός είπε ότι η εγκυμοσύνη είναι sexy;

Και έχω και πανάδες στη μύτη που μοιάζουν με μεγάλες φακίδες. Αλλά Ολγακι, αυτό που μου λες είναι παρήγορο... αλλιώς θα έπρεπε να κάνω σύμβαση με τους δερματολόγους και τα κέντρα αισθητικής!!!

Πάω για μία απογευματινή επιθεώρηση πάλι, να δώ μήπως μου πήρε κανείς το ρυζόγαλο!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Hello κορίτσια!!

Πήγαμε για καφέ στη Ραφήνα το μεσημεράκι και όλη την ωρα κοιμόντουσαν τα χαζούλικά μου!!:)) Ούτε μάτι άνοιξαν να δουν πού ήμασταν! Αλλά με το που μπήκαμε σπίτι άρχισαν και 2 μαζί χορωδία να κλαίνε:)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτισα! Και μείς ταβέρνα σήμερα και βόλτα. Αν και με τα νέα μέτρα δε βλέπω να το κάνουμε συχνά..

Αυτό με το πέτρωμα τις κοιλιάς τι εννοείται?? Εμένα ώρες ώρες φουσκώνει πολύ λές και έχω μπαλόνι και μετά χαλαρώνει. Το πέτρωμα πως είναι δηλαδή? Και να υποθέσω οτι δεν είναι καλο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...