Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ρε τι τραβάμε....σάλια, εμετοί, αϋπνίες. Να σας πώ και γω τον καημό μου. Εκεί που είχαμε βρει τη λύση με το βραδυνό κοίμισμα, βάζαμε το παιχνιδάκι της κούνιας να παίζει και χαζεύαν μέχρι να τους πάρει ο ύπνος, από χτες είμαστε πάλι στη γκρίνια. Μάλλον το συνηθίσαν:(:(

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Nufi χαράς το κουράγιο σου τόσο καιρό με το θήλαστρο εγώ βγάζω για 2-3 γεύματα ημερησίως και συγχίζομαι. Όσο για το πόο καιρό εγώ το πάω με στόχους. Ο πρώτος στόχος ηταν οι σαράντα μέρες, 2ος στόχος το τρίμηνο και βλέπουμε!! Είναι φορές που είναι πολύ κουραστικό και έχω την εντύπωση ότι θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα με το ξένο...μπορεί και οχι όμως.

Τέλοσπάντων πάω για λίγο θήλαστρο και για νανάκια!!!

Καληνυχτούδια σε όλες και σε όλα τα μωράκια!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γεια σας!

Σήμερα ξέχασα να τα ζυγίσω.

Το κεικ μου δεν ήταν και πολύ καλό, αλλά ήταν πολύ υγιεινό γιατί δεν είχε καθόλου ζαχαρη. Οπότε τον τίτλο της twin chef απόψε τον παίρνει η Jas!

Σας καληνυχτώ γι' απόψε... τα τουινσάκια είναι ακόμα ξύπνια και δεν λένε να κοιμηθούν... μάλλον θέλουν να κάνουν παρέα στα νουνουκάκια....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γεια σας!

Σήμερα ξέχασα να τα ζυγίσω.

Το κεικ μου δεν ήταν και πολύ καλό, αλλά ήταν πολύ υγιεινό γιατί δεν είχε καθόλου ζαχαρη. Οπότε τον τίτλο της twin chef απόψε τον παίρνει η Jas!

Σας καληνυχτώ γι' απόψε... τα τουινσάκια είναι ακόμα ξύπνια και δεν λένε να κοιμηθούν... μάλλον θέλουν να κάνουν παρέα στα νουνουκάκια....

Ευχαριστώ ευχαριστώ...υποκλίνομαι :P:p:p

Όπως καταλαβαίνετε έχουμε αυπνίες... μόλις κοίμησα τον μικρό και τον άλλο τον έχει πιάσει η μπάρλα κ για να μην μου τον ξυπνήσει, τον έφερα στο σαλόνι.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!μα τι βροχη ειναι αυτη?!

μπραβο στα προκομενα κοριτσια του φορουμ με τα γλυκα τους!

εμεις δεν κοιμομαστε και πολυ καλα τωρα τελευταια γιατι μας πονανε τα δοντακια μας.εχθες ηπιαμε και ντεπον.

age.png

Καλημέρα!!!

Και εμείς (εγώ δηλαδή) στις νταουνιές μου είμαι πάλι σήμερα και πρέπει να κάνω άμεσα κάτι. Αυτή η νταούνιαση έχει παρατραβήξει πιά! Ουφ!!!!

Εχτες πήγαμε βόλτα και μετά δεν ήθελαν να κοιμηθούν. Αφού φάγανε στις 8, τώρα δεν θέλουν να ξυπνήσουν. Και εγώ είμαι να σκάσω, όχι βέβαια λόγω τουινσάκιων αλλά λόγω νταούνιασης.

Παίρνω το βραβείο του πιο στραβού ανθρώπου; Εχετε δει άλλον να τον "ριχνουν" τα Χριστούγεννα; Εμένα και το Σκρουτζ του Ντίκενς!

Πάω να δω καμια φωτό μήπως ηρεμησω....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλημερα!μα τι βροχη ειναι αυτη?!

μπραβο στα προκομενα κοριτσια του φορουμ με τα γλυκα τους!

εμεις δεν κοιμομαστε και πολυ καλα τωρα τελευταια γιατι μας πονανε τα δοντακια μας.εχθες ηπιαμε και ντεπον.

Καλημέρα και από εμάς. Όντως πολύ βροχή. Πω πω κι εμείς χθες τι τραβήξαμε με τον μπεμπάκο γι ατον ίδιο ακριβώς λόγο. Πήραμε κι εμείς ντεπόν. Να σε ρωτήσω βρε Witchaki μέχρι πόσες φορές τηνημέρα τους δίνεις ντεπόν?

Καλημέρα και από εμάς. Όντως πολύ βροχή. Πω πω κι εμείς χθες τι τραβήξαμε με τον μπεμπάκο γι ατον ίδιο ακριβώς λόγο. Πήραμε κι εμείς ντεπόν. Να σε ρωτήσω βρε Witchaki μέχρι πόσες φορές τηνημέρα τους δίνεις ντεπόν?

Το ντεπόν γενικά μπορείς να το δίνεις κάθε 4ωρό 0,5ml για κάθε κιλό του παιδιού. Οχι παραπάνω.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Το ντεπόν γενικά μπορείς να το δίνεις κάθε 4ωρό 0,5ml για κάθε κιλό του παιδιού. Οχι παραπάνω.

Εμένα μου είχε πει η παιδίατρος το μισό από το βάρος τους. Είναι δηλαδή 6600 ο μπέμπης του δίνω το μισό. 3cc και κάτι. Τελικά ζυγιστήκαμε. 6600 ομπέμπης και 5600 η μπέμπα. Κάτι άκουσα για 7500 κιλά. Της Γιώτας νομίζω?

εμενα παλι μου εχουν πει 6ωρο.και παλι τους δινω μονο οταν φτανει στο απροχωρητο και ταλαιπωρουνται.τους εχω δωσει 3 φορες στους 4,5 μηνες αλλα απο τωρα και στο εξης το βλεπω πιο συχνα.

age.png

Εδω είμαι.

Δεν τα έχω ζυγίσει αυτή την εβδομάδα, θα τα ζυγίσω σήμερα. Ο μπέμπης την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 6.600 και η μπέμπα 5.800 περίπου. Δεν περιμένω και πολλές αλλαγές, γιατί πλέον σε αυτή την ηλικία δεν παίρνουν τόσο πολύ βάρος.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...