Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Λοιπόν, χθες βράδυ, λίγο μετά την κουβεντούλα μας με την Twins, ανεβήκαμε για τάισμα και αντιλήφθηκα ότι χιόνιζε!!!!!!!

Τρελάθηκα! Ταΐσαμε και μετά δεν μπορούσα να κοιμηθώ! Ξεσήκωσα και τον καλό μου και καπνίζαμε στο γραφείο του, βλέποντας το χιόνι να πέφτει!!!!!

Το πρωί ξετρελάθηκα. Πήγα νωρίς σούπερ και μετά Δάφνη (λαϊκή και τα σχετικά), επέστρεψα, πήγαμε όλοι μαζί τζάμπο, μετά γυρίσαμε τρέχοντας, γιατί ήταν ώρα για φαγητό (τους), ο μπαμπάς έφτιαξε σου (περίπου) κι εγώ του έκανα τη χάρη να στολίσω υποτυπωδώς... Γιρλάντα στο τζάκι με φωτάκι γύρω της. Καλά, ακόμη κι αυτό είναι όνειρο! Το τζάκι με τρελαίνει, όμως!

Επίσης, ακόμη και στη Δάφνη χιόνιζε τρελά σήμερα! Τι τέλεια μέρα! Τι τέλεια...

rPPrp3.png

Giotaki, χρόνια πολλά για τα γενεθλιάκια σου! Να χαίρεσαι τους άντρες σου και να σε καμαρώνουν κι αυτοί!

Μα τι μας έπιασε όλες φέτος, βρε κορίτσια;;;;

Είσαι κι εσύ λίγο στα κάτω σου ή μου φάνηκε;;;;;;;;;;;;;

rPPrp3.png

Επίσης, παρετήρησα ότι η φιλτάτη Nufi με ηγνόησε επιδεικτικά και αυτό δεν ξέρω πώς να το εκλάβω... Πραγματικά! :)

Έτσι, σας αφήνω, με βλέμμα γεμάτο απορίες, και βάζουμε ντιβιντί χριστουγεννιάτικο (από την τριλογία, που λέγαμε... :) )

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Twinsaki, με όλο το θάρρος, αν έχεις την ανάγκη να βγεις τη βόλτα σου, μπορείς να φέρεις εδώ τα twinsakia! Τα αγοράκια μας κοιμούνται ήδη... Φέρε τα με τα ριλαξάκια τους, θα στα προσέχουμε με αγάπη, όπως τα δικά μας. Πάτε εσείς βολτίτσα κι έρχεστε μετά να τα πάρετε... :)

Ε; Ακούγεται λίγο αστείο, αλλά κανονικά θα έπρεπε να το κάνουμε κι αυτό σιγά σιγά, μικρές μου φίλες!

Υ.Γ. Ο Σκλ δεν είχε σήμερα έκπτωση στα πάμπερς... γκρ!

rPPrp3.png

Γεια σας και πάλι!

Τώρα ζουμε τη χτεσινή επαναληψη... περιμένω το μαγουλάκι να ξανακοιμηθεί!!!

Agorakia ευχαριστούμε πολύ για την πρόταση και ανταποδίδουμε.

Πρεπει όμως να εγγυηθείτε για τα παρακάτω:

1. Κατέχετε τέλεια την τέχνη του φασκιώματος, γιατί αλλιώς το μαγουλάκι δεν κοιμάται

2. Δεν λυπάστε να βγάλετε τον αντίχειρα από το στοματάκι του σκουξ, όσο γλυκά και αν σας κοιτάζει

3. Οταν υπάρχει οποιοδήποτε κλάμα, σηκώνουμε το όποιο από τα δύο κλάιει και το αφήνουμε να πατήσει στα ποδαράκια του. Αφού κοιτάξει γύρω-γυρω με ύφος "θαυμάστε με" μπορείτε να ησυχάσετε και εσείς

4. Επίσης, πρέπει να παίζει τηλεόραση, μουσική η έστω ραδιόφωνο. Η ησυχία μας ενοχλει!

Αυτές είναι οι ιδιαιτερότητες μας. Μπορείτε να εγγυηθείτε;;;;;:P:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Α... να μην ξεχάσω

Agorakia, τώρα που είμαστε φρουτοφάγοι, στέλνω το μπαμπα κάθε Σάββατο στη Λαική (στη δική μας λαϊκή, δεν ξενιτευόμαστε) για να πάρει τα καλύτερα μήλα, αχλάδια και μπανάνες. Μέχρι να ξεκινήσετε και εσείς, θα έχουμε καταλήξει, οπότε θα μπορούμε να σας πουμε που να πηγαίνετε!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημερα μανουλιτες!!!!

Ακομη να ξυπνησετε???Εμεις σηκωθηκαμε,αναψαμε το τζακι μας,ηπιαμε καφε,πηγαμε στο φουρνο και πηραμε τυροπιτες και το προγραμμα εχει παιδοτοπο για τον Τασουλη!!!!

Το μεσημερι λεμε να ψησουμε στο τζακι καλαμακια σουβλακια!Αν ανοιξει ο κρεοπωλης!!!!

Τα ζουζουνοδιδυμα ειναι στην μαμα μου και θα τα παρουμε το απογευμα!

Σας φιλω ολες τις γλυκες μανουλες και ολα τα διδυμακια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα giota και λοιπες σουσουραδες!

εμεις περιμενουμε τον κουμπαρο μας να πιουμε καφε και να ψησουμε παιδακια στο τζακι!μιαμ μιαμ!

και ξαναεφτιαξα cheese cake.παραγγελια του κουμπαρου!

age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Σήμερα έχει ωραίο ήλιο!!!!

Α... και θα βγάλω τη μεζούρα. Από τότε που την έβαλα πήρα ένα κιλό... δεν φταίνε καθόλου οι λιχουδιές που τρώω.

Το μενού εχτες ήταν καλαμαράκια με ντομάτα, βασιλικό και δυόσμο και ρυζι με τόνο και φέτα. Βέβαια και ένα τσίζκέικ δεν θα με χάλαγε και ΄φυσικά ούτε τα σουβλάκια στο τζάκι.

Καλά να περάσετε όλες σήμερα, είτε στο σπίτι είτε στη βόλτα!:D

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Kαλημέρα και από μας!! Εμείς θα έχουμε την χαρά να φάμε με τα πεθερικά:twisted:( στο σπίτι μας ψαράκια στα κάρβουνα). Έβγαλε και το πρώτο του δόντι ο ένας μου γιος, ο οποίος έγινε 10 μηνών γαϊδουράκι για να βγάλει!!

Φιλάκια αααααααααααααααααααα

Καλημέρα κοπέλες!!

Για τσιζκεικ ακούω για καλαμαράκια με ντομάτα και βασιλικό ακούω, αι στο καλό σας....

Εμείς θα βολτάρουμε προς την πεθερά μου για φαγητό και γενικά θα τη βγάλουμε μέσα. Ο ήλιος έχει δόντια!!!

Witch και Γιώτα μια χαρά σας βρίσκω με τα τζάκια σας και τα ψησίματα σας και θα το πώ ξανά....ζηλέυω!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...