Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Σήμερα τα νουνουκάκια είναι 2-2-2 στην ηλικία. Και είναι και δύο.

Τα δικά μου τα δύο κοιμούνται του καλού καιρού! Ζήτω η φρουτόκρεμα!

Και για το έντιτ: λέω να κάνουμε διαγωνισμό ορθογραφικών λαθών. Οποιος κάνει τα περισσότερα κερδίζει ένα λεξικό της νέας Ελληνικής.:P:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Σήμερα τα νουνουκάκια είναι 2-2-2 στην ηλικία. Και είναι και δύο.

Τα δικά μου τα δύο κοιμούνται του καλού καιρού! Ζήτω η φρουτόκρεμα!

Και για το έντιτ: λέω να κάνουμε διαγωνισμό ορθογραφικών λαθών. Οποιος κάνει τα περισσότερα κερδίζει ένα λεξικό της νέας Ελληνικής.:P:p:p

χεχ!! τι παρατηρησες...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!

τι υπεροχη μερα!!!

giota σαν τα χιονια!!!καλη δυναμη με το τριο στουτζες σου!!

nunu σωστα,εσυ εκανες κ τα μπανακια σου περισυ..τι να πουμε κ εμεις,ουτε δαχτυλο δε βρεξαμε..κλαψ!

twins ελεγα στον καλο μου σημερα για τη μαγουλω σας,που δε της αρεσε το γαλα.. κ η δικη μας η μπουλουκα δε το θελει εδω κ μερες..μια ωρα για να φαει καθε φορα..

νομιζω το βαρεθηκε κ επιθυμει να περασει στα κοψιδια πια..

witch ωραια η νεραιδοκατασταση!

jas εχετε το κρυο χωρις το χιονι,ε?φτου!κριμα..καλα,κ εδω αυριο δε θα χει τιποτα παλι..

33E7p2.png

μα ξαναλεω..τι υπεροχη μερα..

χιονι,κρυακι, xmas ατμοσφαιρα, δεντρο,λαμπακια, μωρακια, κουβερτουλα, αγκαλιτσες οικογενειακες...ΤΕΛΕΙΑ πραγματι!!!

Δεν υπαρχουν αυτες οι στιγμες!!!!!

Κι εγω περιμενω να κοιμηθει ο Τασος να κανουμε καμια αγκαλιτσα με τον μπαμπα μας!!!!!;););)

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

παρεπιπτοντως, επιστρεφω κ εγω επιτελους το παλιοθηλαστρο σε μια βδομαδα...

2 αντλησουλες τη μερα μονο τωρα, απο βδομαδα μια κ τελος.

κ μετα...καφεδες, κρασακια, καφΕδες,καφεδες,καφεδες!!

33E7p2.png

Να μαστε, να μαστε....

πήγαμε για ψωνάκια!!!!!

Nufi, νομίζω ότι ήρθε η ώρα σας σιγα-σιγά να φάτε και κάτι άλλο. Εμας δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση. Και αν τους δεις τι τρώνε τώρα.... 200 φρουτόκρεμα και δεν φτάνει, ειδικά δε από τότε που βάλαμε τη μπανάνα γίνεται πανηγύρι. Για την κρέμα τι να πω. Στο ίδιο γάλα αν προσθέσω 3 μεζουρίτσες κρέμα φεύγει αμέσως. Αλλιώς, είναι σαν να τους δίνω δηλητήριο.

Nunu, πολύ μου αρέσει το τικερ. Το κατσικούλα ίσως είναι καλύτερο όμως.

Γιωτα, πόσο έχουν φτάσει οι γιωτογίγαντες; Πες μου να πάθω ΣΟΚ!

Jas, πηρα τηλ την Ολυμπιακή για να μου πει τι μπορώ να πάρω στο αεροπλάνο και τι όχι και δεν με διαφώτισαν καθόλου... μάλλον θα σου ετοιμάσω μια λίστα με ερωτήσεις, αν δεν σε πειράζει.....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

αχ τι ωραια που ειναι!δεν μπορω να μην το ξαναπω!χιονιζει!κι εδω που ειμαι χιονιζει πολυ!και αναψα και το τζακι!και αναβοσβηνουν και τα λαμπακια στο δεντρο και στην γιρλαντα πανω απο το τζακι.και εχω και δυο μωρα.και μαλιστα διδυμα!και εχω και διδυμοφιλες!και εναν αντρα που κοιμαται...

ειμαι πολυ ευτυχισμενη!!!

Έτσι να είσαι πάντα πάντα πάντα, κουκλίτσα μου!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...