Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Θα ερεθι και το καλοκαιρακι,θα κανουμε τα μπανακια μας,και θα κανουμε διπλα μπανια επειδη δεν καναμε περισυ!!!!

Προς το παρον ας απολαυσουμε το χιονι,τον χειμωνα,τα Χριστουγεννα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Θα ερεθι και το καλοκαιρακι,θα κανουμε τα μπανακια μας,και θα κανουμε διπλα μπανια επειδη δεν καναμε περισυ!!!!

Προς το παρον ας απολαυσουμε το χιονι,τον χειμωνα,τα Χριστουγεννα!!!!!

Που ειναι το εντιτ??????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Με βλεπω να κανω την ιδια ταξη.....:shock::shock::shock:

Πες του κηδεμόνα σου τα τις δικαιολογήσει. Κηδεμόνας= τα τρια Γιωτάκια!

Και αν μπορείς σβήσε και εκείνο το θέμα που μόλις άνοιξες που το είδα και στενοχωρήθηκα....

Και για τα ...αντα... Μην ανησυχείς... Πλην 2 φωτεινών εξαιρέσεων, όλες στο τριανταροκάζανο βράζουμε!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Απλα νιωθω λιγο παρεισακτη να το πω????Σαν το μαυρο προβατο να το πω????

Δεν ξερω πως να το χαρακτηρισω.....δε θελω να ξαναμπω γιατι δενομαι με ανθρωπους και μετα βλεπω οτι εκανα λαθος κ στενοχωριεμαι......

Φυσικα κ δεν εχει να κανει με εσας,ειστε ολες πολυ καλες.Ουδεποτε με κανατε να νιωσω ασχημα απλα νομιζω πως ηρθε η ωρα μου να αποσυρθω.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γειά σου Γιωτού, υπομονή, εμένα είναι ο μπέμπης γκρινιαρούλης δε θέλω να φανταστώ να ήταν και η μπέμπα.... Υπομονή θα στρώσουν, έτσι λέω και στον εαυτό μου!! Χρόνια Πολλά και για τα γενέθλια σου!!! Τα τριάντα είναι η νέα εφηβεία βρε!!!

witch προς το παρόν θα την βγάλω στη σόμπα αλογόνου μπροστά....αμάν πια αυτά τα μαθήματα!!!χεχε!!

Twins εγώ μαζί σου!!! και για μένα ένα φουσκωτό παπί!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Απλα νιωθω λιγο παρεισακτη να το πω????Σαν το μαυρο προβατο να το πω????

Δεν ξερω πως να το χαρακτηρισω.....δε θελω να ξαναμπω γιατι δενομαι με ανθρωπους και μετα βλεπω οτι εκανα λαθος κ στενοχωριεμαι......

Φυσικα κ δεν εχει να κανει με εσας,ειστε ολες πολυ καλες.Ουδεποτε με κανατε να νιωσω ασχημα απλα νομιζω πως ηρθε η ωρα μου να αποσυρθω.....

Μα εσύ είσαι ιδρυτικό μέλος των διδυμομαμάδων. Εσύ ίδρυσες το όμορφο καφέ μας!!!!!

Σε άλλα καφέ δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά εδώ περνούσαμε και περνάμε πολύ ωραία. Και ότι μαθαίνουμε από εδώ ούτε οι παιδίατροι δεν το ξέρουν!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τωρα που αρχισανε κ γελανε ειναι καλυτερα,αλλα αν τα πιασουν τα νευρα τους επειδη νυσταζουν πχ τοτε γινεται χαμος!!!!Ο ενας ξεσηκωνεται απ τον αλλον,νευριαζει κ ο Τασος κ δεν ξερεις ποιον να παρηγορησεις!!!!!Οποτε τα αφηνεις ολα κ κλαινε κ σου χτυπαει το κουδουνι η αστυνομια επειδη καποιος γειτονας ειπε οτι τα κακομεταχειρειζεσαι!!!!!χαχαχαχαχαχα

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καπου ειχε παρει το ματι μου για διδυμοσυναντηση.Ειχατε παει στο mall????

Την επομενη φορα στειλτε μου μηνυμα στο φεισμπουκ που μπαινω ανελλιπως!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Twins εγώ μαζί σου!!! και για μένα ένα φουσκωτό παπί!!!!

Εσύ έκανες και μπανάκι πέρσι στην Κρήτη, εμείς οι υπόλοιπες που μας έφαγε το μέσα-μέσα τι να πούμε;;;;;

Αφού έβαλα άβαταρ το ψάρι γιατι ΘΕΛΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!! Μη σου πω ότι θα βάλω και τίκερ να μετράω τις μέρες για το Μάιο (διότι τότε ξεκινάμε μπάνια)!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τωρα που αρχισανε κ γελανε ειναι καλυτερα,αλλα αν τα πιασουν τα νευρα τους επειδη νυσταζουν πχ τοτε γινεται χαμος!!!!Ο ενας ξεσηκωνεται απ τον αλλον,νευριαζει κ ο Τασος κ δεν ξερεις ποιον να παρηγορησεις!!!!!Οποτε τα αφηνεις ολα κ κλαινε κ σου χτυπαει το κουδουνι η αστυνομια επειδη καποιος γειτονας ειπε οτι τα κακομεταχειρειζεσαι!!!!!χαχαχαχαχαχα

Σοβαρά ήρθε η αστυνομία;;;;; Ωχ!!!!

Κοιμούνται το βράδυ;

Στη διδυμοσυν

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Μου κόπηκε το μήνυμα στη μέση!!!!

Λοιπόν.... στη διδυμοσυνάντηση οι κοπέλες περάσανε πολύ καλά. Οι φοβιτσιάρες κότες (για μένα το λέω αυτό) που φοβούνται να βάλουν 2 παιδιά στο ασανσερ μείνανε μέσα.

Πάντως έκανα πρόοδο και βγήκα βόλτα με το ένα παιδί. Σιγα-σιγά θα αυξήσω τη δόση σε 2.

Fb δεν έχω και νομίζω ότι και αρκετά κορίτσια δεν έχουν....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γιατί ρε γιωτούλα να αποσυρθείς, θα βάλουμε τα κλάματα, ο μπέμπης μου τα έβαλε ήδη!!! Ναι συναντηθήκαμε, λίγες αρχικά αλλά η δευτερη συνάντηση θα έχει πιο πολλά καρόστια!!!

Ναι πέρσι ήμουν εγώ το φουσκωτό παπί....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Δεν ηρθε ακομη η αστυνομια αλλα πολυ φοβαμαι καθε φορα που καλινε οτι θα χτυπησει το κουδουνι!!!!!

Φεισμπουκ το ξερω πως δεν εχετε ολες,αλλα θα ενημερωθω για διδυμοσυναντηση κ θα ερθω κι εγω με τα διδυμογκρινιαρικα μου να κανουνε λιγη φασαρια!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...