Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Witch χιόνι, πολύ χιόνι!!!!!!

By the way, το άβαταρ μου σου θυμίζει κάτι; Για δες!!!

Εμείς κατά τα άλλα καλά. Εγω θέλω να βγω το βράδυ βόλτα και ο καλός μου λέει ότι τρελάθηκα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γειά σας κοπελούδες!!!!

Χιονίζει και στο Αιγάλεω!!!!! Τελειώσαμε και τις δουλειές μας και είμαστε έτοιμοι για cocooning που λέει και η nufi!! Παρεμπιπτόντως....14 μέρες μείναν!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Χτες η μπουμπού μας έκανε την έκπληξη, έφαγε στις 9 και μετά ξανά στις 5!!!! Θα προσπαθήσω σήμερα να την ξυπνήσω να φάει στις 12 να δούμε τι θα γίνει!!! Ο μπέμπης απτόητος, έφαγε στις 9, 11, 2:30,5:30...τι να τον κάνω? μας βγήκε φαγανούλης!!!

Witch τζάκι ακούω και φτιάχνομαι...θέλω και γωωωωωωωωω!!

Και εμάς το δωμάτιο μας κιτρινοπορτοκαλοπράσινο είναι με αυτοκόλλητα ζωάκια, αλλά αυτές οι τοιχογραφίες με νεραϊδες και Πίτερ Παν είναι τέλειες!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Να ρωτήσω κοριτσάκια, πότε αρχίσαν να κάθονται τα μωράκια σας στον ποπό τους? πότε σηκώσατε το ρηλαξάκι?

Λοιπόν....

Στον ποπό με βοήθεια (δηλαδή στην αγκαλιά) κάθονται μετά τον τρίτο μήνα άνετα. Βέβαια παλατζάρουν λίγο, αλλά σιγα-σιγα σταθεροποιούνται.

Το ρηλαξάκι μας εμάς δεν πέφτει και είναι μόνο καθιστό. Από το δεύτερο μήνα κάθονται άνετα και ρώτησα και το γιατρό μου είπε ότι είναι εντάξει.

Επίσης έχουμε τα 0-18 καθισματάκια αυτοκινήτου που είναι ουσιαστικά καθιστα και από 2,5 μηνών κάθονται χωρίς προβλημα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κοριτσακια μου εδω ειμαι.

Σας παρακολουθω οσο μπορω αλλα ειλικρινα με κουραζουν πολυ τα διδυμα.Ειναι πολυ γκρινιαρικα μωρα.Κλαινε ακομη κ οταν θελουν να κοιμηθουν,μου ξυπνανε κ τον Τασο κ ειμαστε ενα πανηγυρι καθημερινα.Χτες ειχα παει τα παιδια στη μαμα μου κ βγηκα για ψωνια κ με πηρε τηλ να παω να παρω τον Τασο γιατι γινοτανε χαμος.....απελπιστηκε κ αυτη.......

Παντως ειμαι καλα,σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω.

Twins μου σε ευχαριστω για το γλυκο σου μηνυμα......εισαι πολυ καλη.....

Πλησιαζουν κ οι γιορτες κ εχω και τα ψυχολογικα μου....αλλα ολα καλα θα πανε!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

giotaaaaa!!!!!!!!!!!γεια σουουου!!!τι κανεις?σε παιδευουν τα ζουζουνια ε?!χρονια μας πολλα!αν καταλαβα καλα εχουμε γενεθλια με μια μερα διαφορα!

twins τι μου θυμισες, τι μου θυμισες!!!

αχ βρε nunu να μην ειχα μαθημα να μου ερχοσουνα!!!

jas μονο κρυο ε?!καντε πολλες αγκαλιτσες να ζεσταθειτε.

age.png

Ασε, άσε και εμάς μας πιάνουν κάτι "νταουνοσύνες", αλλά κάνουμε κάτι στιχομυθίες (βλ. τη χτεσινοβράδυνη με την Agorakia) και τα ξεπερνάμε πανηγυρικά!!!!!!

Ξέρεις πόσες απουσίες σου βάλαμε; Που είναι η Γιώτα και που είναι η Γιώτα; Καλά, με 3 παιδιά δεν έχεις και πολύ χρόνο, οπότε είναι κατανοητό!:P

Βαλαμε όλες και καινούριες φωτό!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γεια σας κοριτσια και από εμενα. Πιάστηκα κι εγώ με τις δουλειές από το πρωί και τώρα βρήκα χρόνο να μπω. Καλά όχι ότι τέλειωσα. Απλά κάθομαι λίγο. Τι τέλεια που είναι σήμερα. Χιονιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χριστουγεννιάτικο δέντρο και μωρά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υπάρχει τίποτα πιο ωραίο?

ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

giotaaaaa!!!!!!!!!!!γεια σουουου!!!τι κανεις?σε παιδευουν τα ζουζουνια ε?!χρονια μας πολλα!αν καταλαβα καλα εχουμε γενεθλια με μια μερα διαφορα!

Χρονια μας πολλα!!!!Εγω εκλεισα τα πρωτα -αντα......στις 8 Δεκεμβρη.

Αλλιως ηταν οταν ελεγα 29 κ αλλιως τωρα που λεω 30.....

Ξέρεις πόσες απουσίες σου βάλαμε;

Με βλεπω να κανω την ιδια ταξη.....:shock::shock::shock:

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας κοριτσια και από εμενα. Πιάστηκα κι εγώ με τις δουλειές από το πρωί και τώρα βρήκα χρόνο να μπω. Καλά όχι ότι τέλειωσα. Απλά κάθομαι λίγο. Τι τέλεια που είναι σήμερα. Χιονιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χριστουγεννιάτικο δέντρο και μωρά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υπάρχει τίποτα πιο ωραίο?

ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υπάρχει, υπάρχει.... Να είναι καλοκαίρι, να είμαστε σε μία παραλία, νά έχουμε και τα τέκνα με 2 φουσκωτές πάπιες και να κάνουμε βουτιές!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

Μου έχει μείνει απωθημένο από πέρσι που δεν πήγα στη θάλασσα.... καταλαβαίνετε.....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...