Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Η λαική μας είναι στη Λευκωσίας. Ουσιαστικά είναι στην κάθετο της Σαρανταπόρου που γίνεται συνήθως.

Να σε ρωτησω καλή γειτόνισσα... παίζει και σε εσας το ηλεκτρικό τώρα ή μόνο σε μάς;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Η λαική μας είναι στη Λευκωσίας. Ουσιαστικά είναι στην κάθετο της Σαρανταπόρου που γίνεται συνήθως.

Να σε ρωτησω καλή γειτόνισσα... παίζει και σε εσας το ηλεκτρικό τώρα ή μόνο σε μάς;

Αν παίζει λέει; Να μου έχει πάει. Δεν τις αντέχω τις διακοπές ρεύματος. Στην τελευταία, μάλιστα, κατέληξα στο μαγαζί του Πετρολούκα Χαλκιά, να χορεύω στην πίστα με το κλαρίνο στο αυτί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Για τις ταινίες που λες:

1. Το μόνος στο σπίτι το έχω δει πολλές φορες, θα το ξαναδώ όταν μεγαλώσουν τα παιδιά και το έχω ξεχάσει λίγο

2. Το Χριστούγεννα με το ζόρι το είχα δει περσι και γέλασα πολύ

3. Το ονειρεμένη ζώή το έχω δει και δεν θα ήθελα να το ξαναδώ. Με γεμίζει πικρία και μου θυμίζει ότι στη ζωη μου ήθελα να κάνω πολλά πράγματα που δεν έχω κάνει και δεν θα κάνω ποτε. Δεν χρειάζομαι να το θυμάμαι συνεχώς αυτό....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Είπες παίζει και κάτι μου ήρθε στο μυαλό... Αλλά μου έφυγε πάλι. Μα τι ήθελα να πω;;;;;;;;;;; (αναμονή 43 δευτερολέπτων)

Το θυμήθηκα! Ποιά ρώταγε για μουσική; Κι εμείς ακούμε συνεχώς ραδιόφωνο παιδικό ιντερνετικό! Αλλά ΟΛΗ την ημέρα, όμως!

rPPrp3.png

Για τις ταινίες που λες:

1. Το μόνος στο σπίτι το έχω δει πολλές φορες, θα το ξαναδώ όταν μεγαλώσουν τα παιδιά και το έχω ξεχάσει λίγο

2. Το Χριστούγεννα με το ζόρι το είχα δει περσι και γέλασα πολύ

3. Το ονειρεμένη ζώή το έχω δει και δεν θα ήθελα να το ξαναδώ. Με γεμίζει πικρία και μου θυμίζει ότι στη ζωη μου ήθελα να κάνω πολλά πράγματα που δεν έχω κάνει και δεν θα κάνω ποτε. Δεν χρειάζομαι να το θυμάμαι συνεχώς αυτό....

Καλό μου κοριτσάκι, σε όλους μας συμβαίνει αυτό! Την ταινία την βλέπω σαν μια παρότρυνση, να μην αισθάνομαι αυτό που λες, άρα να κάνω ό,τι νιώθω κάθε φορά και μόνο αυτό! Άσε που εγώ σε κάθε ταινία, αν δεν μου αρέσει το τέλος, το αλλάζω μέσα μου! Έτσι, στο ονειρεμένη ζωή, αυτοί οι δύο στο τέλος τα φτιάχνουν ξανά, αφού μιλούν όλο το βράδυ δίπλα στην τζαμαρία του αεροδρομίου. Λένε για όσα πέρασαν χωριστά όλα αυτά τα χρόνια και ανακαλύπτουν ότι αγαπιούνται ακόμη...

rPPrp3.png

Η Στέλλα ρώταγε για τη μουσική.

΄

Τωρα όμως εγώ θυμήθηκα κάτι άλλο... το σχόλιό σου για το "εκει στο νότο". Και εγώ το ίδιο σκεφτόμουν όταν το έγραψα!

Το φαντάστηκα, κατά κάποιον τρόπο! Μου φάνηκε φοβερή σύμπτωση να είναι τυχαίο σαν έκφραση!

Βλέπεις, λοιπόν, πόσο ωραία μπορώ να συνδυάσω Μάκη, Λαυρέντη, Erota... :)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλό μου κοριτσάκι, σε όλους μας συμβαίνει αυτό! Την ταινία την βλέπω σαν μια παρότρυνση, να μην αισθάνομαι αυτό που λες, άρα να κάνω ό,τι νιώθω κάθε φορά και μόνο αυτό! Άσε που εγώ σε κάθε ταινία, αν δεν μου αρέσει το τέλος, το αλλάζω μέσα μου! Έτσι, στο ονειρεμένη ζωή, αυτοί οι δύο στο τέλος τα φτιάχνουν ξανά, αφού μιλούν όλο το βράδυ δίπλα στην τζαμαρία του αεροδρομίου. Λένε για όσα πέρασαν χωριστά όλα αυτά τα χρόνια και ανακαλύπτουν ότι αγαπιούνται ακόμη...

... ενώ έξω το χιόνι πέφτει πυκνό...

rPPrp3.png

Καλέέέέέέέέ!

Τι κάνω εδώ; Τα παιδιά μου έπρεπε ήδη να ρεύονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καληνύχτα, πολλά φιλάκια σε μαμάδες και μπεμπάκια!

rPPrp3.png

Χμ χμ... αυτή είναι η ρομαντική πλευρά, του ότι δηλαδή υπάρχει πάντα μία δεύτερη ευκαιρία... το οποίο φυσικά στην πραγματική ζωή δεν ισχύει.

Και βασικά αυτή η μεταστροφή του Νικολας Κέιτζ (που παρεμπιπτόντως δεν είναι μέσα στα ενδιαφέροντα μου) είναι πολύ φτιαχτή...

Προτιμώ γενικά στις τελευταίες μέρες του χρόνου να ηρεμώ και δεν θέλω τιποτε άλλο...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...