Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

εχω να γράψω εδώ και δυο εβδομάδες που ανέμενα και τα αποτελέσματα από το μικροβιωμα !

πξρα αποτέλεσμα 99,39% έπειτα και από την αγωγή με προβιοτικά και είχα ξεκινήσει cyclacur!
      Την Τετάρτη έκανα την 4η έμβρυο μεταφορά μου!

Θαλω να πιστεύω πως αυτή την φορά θα έρθει και η θετική χοριακη στις 10/11! 🙏

Με το καλό κορίτσι μου η χοριακη σου!!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

πρίν από 1 λεπτό , helena212 είπε:

Αυτά πραγματικά δεν ξέρω ποιοι τα λένε;; καμία επιστημονική βάση. Και εγώ στην 8η εβδομάδα είμαι και δεν έχω τίποτα απολύτως πέρα από τρομερή δίψα, πείνα και πονο στο στηθος, καμία αδιαθεσια από την αρχή. Όλα είναι μια χαρά είδαμε και το εμβρυακι μας χθες που μεγαααααλωσε και εγινε 1,5 εκατοστό 😂😂😂.

Ενάμιση εκατοστό; Ουαουυυυ ένα μωρακιιι🙂🩷 με το καλό όλα!!! Πραγματικά κι εγώ αυτό απορώ ποιοι τα λένε αυτά!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

jas απιθανη φωτο.αρεσε πολυ και στον νικο.οι τοιχοι ειναι ηδη λαχανι.θα τα πουμε αυριο τα υπολοιπα γιατι παω για υπνο.δινουμε γραπτα αυριο και εχουμε εγερτηριο στις επτα.

καληνυχτα ομορφες

Ωωωω άντε καλή επιτυχία εύχομαι!!!! Καλή ξεκούραση και καλό βράδυ να έχετε!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Ναι έχεις δίκιο. Νεράιδες στα αγοράκια? Δεν λέει. Ο Πήτερ Παν όμως είναι τέλειος!!!!!!!!!!!!!! Φανταστικός!!!!!!!!!!Εσύ που εχεις μωράκια του ίδιου φύλλου είναι πιο εύκολο να επιλέξεις. Εμείς που έχουμε και κοριτσάκι και αγοράκι είναι πιο δύσκολο να συνδυάσεις κάτι και για τα δύο.

Πιστεύω πως ο συνδυασμός σε ένα δωμάτιο δύο παιδιών διαφορετικού φύλου μπορεί να βγει υπέροχος, αρκεί να μην αρκεστούμε σε ένα κλασικό βάψιμο..ροζ και μπλε.

RKdwp3.png

Πιστεύω πως ο συνδυασμός σε ένα δωμάτιο δύο παιδιών διαφορετικού φύλου μπορεί να βγει υπέροχος, αρκεί να μην αρκεστούμε σε ένα κλασικό βάψιμο..ροζ και μπλε.

Αχ όχι . Ούτε εμένα μου αρέσει το κλασικό ροζ μπλε. Να φανταστείς δεν υπάρχει τίποτα μέσα στο δωμάτιο ροζ και μπλε. Είμαστε φουλ στο πορτοκαλί και κίτρινο και γενικώς γήινα χρώματα. Ζεστά.

Αχ όχι . Ούτε εμένα μου αρέσει το κλασικό ροζ μπλε. Να φανταστείς δεν υπάρχει τίποτα μέσα στο δωμάτιο ροζ και μπλε. Είμαστε φουλ στο πορτοκαλί και κίτρινο και γενικώς γήινα χρώματα. Ζεστά.

Ωραία χρώματα. Εμένα μ' αρέσει το λαχανί, το καφέ, το μωβ, το λεμονί...για τους χώρους!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

καλημεριζω!

αγαπητο witchidio

λαμβανοντας υπ οψιν τις συστασεις σου κ αναγνωριζοντας τη συνεισφορα σου στην καλη διαθεση των μελων της ομαδας, οφειλω να ζητησω συγνωμη κ να δεσμευτω οτι τετοιου ειδους συμπεριφορες δε θα επαναληφθουν,τουλαχιστον απο το προσωπο μου. (δε μπορω να εγγυηθω για τις πραξεις της καλης μεν , σουπιας δε συναγωνιστριας :mrgreen:)

μετα τιμης nufi η ταπεινη

Εγώ δεν παραδίνομαι! :cool:

rPPrp3.png

Πωπω! Ό,τι προλάβω απόψε!!!

Και η αλήθεια είναι ότι δεν προλαβαίνω και πολλά, είναι ώρα για τάισμα!

Κορίτσια, από προχθές, που τους βάλαμε τον καθέναν στο δικό του κρεβάτι, τα παιδιά κοιμούνται... Πολύ.....................! Μέχρι τις 06.30 και βάλε (από τις 12, που τους ξυπνάμε για μαμ)! Εννοείται ότι φέραμε και την άλλη κούνια στο δωμάτιό μας, διότι ο καλός μου δεν ήταν ακόμη έτοιμος να τους αποχωριστούμε! Τελικά τόσον καιρό κάναμε έγκλημα, που τους είχαμε στην ίδια κούνια. Ο ένας ξύπναγε τον άλλο!

rPPrp3.png

τις μαρμελάδες;

Μμμμ. Ναι, εντάξει. Μέσα για μαρμελάδα :)

Και τώρα, που το λέμε, μάλλον είναι η εποχή που θα δοκιμάσω το πορτοκάλι (λατρεύω). Μήπως γεννάει η Μελένια; :)

(ή μήπως γέννησε ήδη; όταν ετοιμάζομαι για μαρμελάδα, έχουμε γεννητούρια!!!!!!!!!!!)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Ναι, ναι μου αρέσει το πορτοκάλι, ειδικά αν δεν είναι αλοιφή. Αυριο έχει και λαίκη οπότε ετοιμάσου!!!!!

Μάλλον θα ετοιμάζεται η Μελένια, δεδομένης της δικής σου μαρμελάδας!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αχ, διώξτε με, καλέ Twins!

Τα παιδιά πεινάνε, ο αέρας τα έχει ανταριάσει (έξω το ρίχνει το χιονονεράκι του, θαρρώ) και πρέπει να τρέξουμε κοντά τους (να ελέγξω και αν οι γλάστρες είναι στη θέση τους!)

rPPrp3.png

Ναι, ναι μου αρέσει το πορτοκάλι, ειδικά αν δεν είναι αλοιφή. Αυριο έχει και λαίκη οπότε ετοιμάσου!!!!!

Μάλλον θα ετοιμάζεται η Μελένια, δεδομένης της δικής σου μαρμελάδας!

Τώρα που είπες λαϊκή... Ετοιμάστηκα πριν 2 Σάββατα να πάω και είχε αλλάξει τοποθεσία!

Σαν την παροιμία με τον Εβραίο!

Αύριο θα πάω Δάφνη, όμως! Για σιγουριά, βρε παιδί μου!

rPPrp3.png

Απόψε είδαμε και την πρώτη από τις χριστουγεννιάτικες ταινίες, που βλέπω απαραιτήτως κάθε χρόνο, παραμονές των γιορτώνε, για να μπω στο κλίμα! Κλασικότατη αμερικανιά, αλλά εγώ τρελαίνομαι!

rPPrp3.png

Πρόκειται για την εξής τριλογία (η σειρά είναι τυχαία, κάθε χρόνο αλλάζει) :

1. Μόνος στο σπίτι

2. Χριστούγεννα με το ζόρι

3. Ονειρεμένη ζωή

Φέτος ξεκινήσαμε με το Νο2! Τέλειο... Χιόνια, φωτάκια!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...