Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα χαθηκα αλλα ξαναεκανα εισαγωγη λογω πιεσης και πριν 3μερες βγηκα απο το μαιευτηριο..τα μωρακια μου ειναι καλα..και σιγα-σιγα απο βδομαδα θα ξεκινησουμε να φτιαχνουμε το δωματιο..ευχομαι να ειστε ολες καλα..φιλακια.

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Διαφημίσεις

:eek:Καλημέρα και απο εμένα κοριτσάκια. Τι κάνετε? Μαρουλίτα όλα καλά τώρα? Ελπίζω να είσαι πάντα καλά κι εσύ και τα μωράκια σου. ΥΠομονή θα περάσει ο καιρός. Περαστικά να είναι και τα τελευταία βέβαια. Κι εγώ σήμερα κορίτσια εχω πολύ ζαλάδα. Αλλά εντάξει. Τι να κάνουμε? Αναμενόμενα είναι αυτά. Θα περάσουν δεν θα περάσουν?:P

καλημέρα κορίτσια !! Τι κάνετε? Εμείς λέμε να πάμε καμιά βολτίτσα αργότερα γιατί είναι πολύ καλή η μέρα σήμερα!

Κορίτσια εμένα ξυπνάνε ακόμη το βράδυ!!:(( Δεν σας κοιμούνται μέσα στην μέρα καθόλου? εμένα το πρωί μόλις τα ταίσω κοιμούνται λίγο και μετά το απόγευμα πάλι λίγο. ΑΛΛΑ μόλις το ρολόι δείξει 9 το βράδυ ξερένονται και τα δύο στον ύπνο!! Ξυπνάνε κατά τις 1 το βράδυ και τρώνε και μετά 6 το πρωί! (ΧΑΛΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΛΑΔΗ::)))

Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ δεν έμαθα τα μωρά στο κούνημα... και που λέτε με το που πιάνει τα παιδιά η πεθερά και η μάνα της αρχίζουν το κούνημα! Και τους λέω κοιτάξτε δεν έχω μάθει στα παιδιά το κούνημα γι'αυτό μην το κάνετε και εσείς!! Σταματάνε λίγο και βρε κορίτσια κάθε φορά τα ίδια!!! Το κάνουν και πάλι εγώ τους λέω να το σταματήσουν! ΜΟυ σπάνε τα νεύρα. Προχτές παρολίγο να σπάσει το ρηλάξ από το πολύ κούνημα που τους έκανε και άφριζα εγώ!!:))

Στέλλα και οι δικοί μου το πολύ 7 το πρωί εγερτήριο! Δεν μπορώ να τους αλλάξω με τίποτα το πρόγραμμα. Κι ενώ ξυπνούσαν μια φορά τη νύχτα τώρα όλο το βράδυ μια ο ένας μια ο άλλος ξυπνάνε.

Το κούνημα άσε πονεμένη ιστορία. Είχα μια κοπέλα που με βοηθούσε, υποτίθεται, κι όλη την ώρα τα κουνούσε, τα ζαβλάκωνε να κοιμούνται κι εκείνη έβλεπε τηλεόραση. Μην την χαρακτηρίσω...

Έχω θέμα με τον μεγάλο μου που μας έχει βγάλει πολλές αλλεργίες. Όταν βλέπει κουτάλι κλαίει σπαρακτικά. Τρώει με το ζόρι και μετά τα κάνει εμμετό. Τώρα τον θηλάζω μόνο να στρώσει το στομάχι του και θα τα πάμε πάλι όλα από την αρχή.

Ο μικρός άρχισε και μπουσουλάει, πιάνεται και σηκώνεται και ότι βρει το πετάει κάτω. Ο μεγάλος λέει καποιες λεξούλες μαμά μπαμπά γιαγιά άντε.

Στέλλα επικοινώνησα με τον δικηγόρο μου που ασχολήται μόνο με διοικητικά θέματα και μου είπε πώς θέλει 1200ευρώ. Μπορώ να σου στείλω με πμ το ονομά του. Μου έχει κερδίσει πολλές υποθέσεις και τον εμπιστεύομαι. Μου είπε να κάνω από τώρα την αίτηση για το δεύτερο 9μηνο για να μην χαθεί χρόνος μιας και τα δικαστήρια καθηστερούν.

κοριτσια καλημερα χαθηκα αλλα ξαναεκανα εισαγωγη λογω πιεσης και πριν 3μερες βγηκα απο το μαιευτηριο..τα μωρακια μου ειναι καλα..και σιγα-σιγα απο βδομαδα θα ξεκινησουμε να φτιαχνουμε το δωματιο..ευχομαι να ειστε ολες καλα..φιλακια.

Λογικό δεν είναι με 3 μωρά να ανεβάζεις πίεση;

Υπομονή εδώ με ένα στην κοιλιά και δεν μπορείς, φαντάζομαι με τα 3.

Ο Θεός να σου δίνει δύναμη, φιλιά.

Στέλλα επικοινώνησα με τον δικηγόρο μου που ασχολήται μόνο με διοικητικά θέματα και μου είπε πώς θέλει 1200ευρώ. Μπορώ να σου στείλω με πμ το ονομά του. Μου έχει κερδίσει πολλές υποθέσεις και τον εμπιστεύομαι. Μου είπε να κάνω από τώρα την αίτηση για το δεύτερο 9μηνο για να μην χαθεί χρόνος μιας και τα δικαστήρια καθηστερούν.

Φρόσω μου ναι στείλε μου τα στοιχεία του να επικοινωνήσω μαζί του! Σ'ευχαριστώ. Εγώ από Σεπτέμβρη θα ζητήσω το πρώτο 9μηνο.

Διαφημίσεις

Κορίτσια εσείς που γεννήσατε, τα μωρά σας πιέζανε ψηλά και έντονα από τον 6ο μήνα? Γιατί έχουν τώρα μερικές μέρες που ώρες ώρες δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά. Και τα νιώθω πολύ ψηλά. Τα πιάνω κιόλας. Άσε που έχω αρχίσει και βλέπω και εξογκώματα. Κεφαλάκια, ποδαράκια κτλ. Εσείς το είχατε αυτό και από ποιον μήνα στην ουσία, γιατί ότι θα το είχατε είναι σίγουρο. :confused:

Να μαι και μένα... βλέπω όλη η παρέα εδώ :P

Glorr μου εμένα η κοιλιά έχει πεταχτεί μπροστά... Δεν με πιέζουν πολύ στους πνεύμονες, αλλά η δυσφορία υπάρχει. Και τα εξογκώματα επίσης, όπως και η μετακίνηση της κοιλιάς δεξιά-αριστερά. Και φυσικά η ταχυπαλμία που έχει γίνει η καλύτερη φίλη μου... πίνουμε καφέ κάθε μέρα παρέα. Αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να ανησυχήσουμε....:P

Και κυρίως... κλειστή η τηλεόραση γιατί θα μας έρθει ταμπλάς!!!!!!!! ;)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

:|

εδω εισαι καλε?μην αγχωνεσαι δυο παιδια εχεις μεσα σου

εγω προσωπικα τα ενιωθα αυτα απο νωρις σαν και σενα

δεν πετρωνει η κοιλια σου ετσι?

Από νωρίς? Αχ μου δίνεις λίγο κουράγιο βρε Ολγάκι. Πριν να φανταστείς έκατσα να φάω και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Το παράτησα στην μέση.

Όχι δεν νιώθω πετρώματα. Αυτό δεν είναι καλό. Έτσι δεν είναι? Απλά σαν να τεντώνει πολύ ώρες ώρες. Ότι θα σκάσει μου φαίνεται. Αύριο έχω το μηνιαίο ραντεβού με τον γιατρό οπότε οτιδήποτε θα τον ρωτήσω να μου πει. Εσύ είχες πετρώματα? :|

Διαφημίσεις

Να μαι και μένα... βλέπω όλη η παρέα εδώ :P

Glorr μου εμένα η κοιλιά έχει πεταχτεί μπροστά... Δεν με πιέζουν πολύ στους πνεύμονες, αλλά η δυσφορία υπάρχει. Και τα εξογκώματα επίσης, όπως και η μετακίνηση της κοιλιάς δεξιά-αριστερά. Και φυσικά η ταχυπαλμία που έχει γίνει η καλύτερη φίλη μου... πίνουμε καφέ κάθε μέρα παρέα. Αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να ανησυχήσουμε....:P

Και κυρίως... κλειστή η τηλεόραση γιατί θα μας έρθει ταμπλάς!!!!!!!! ;)

Γεια. Και εσύ εδώ κοριτσάκι? Κι εγώ είχα πριν ταχυπαλμία και δυσφορία. Τώρα καπως με ηρέμησε. Κι εμένα έχει πεταχτεί η κοιλιά αλλά νιώθω πολύ πίεση ρε συ. Σας είπε εσάς ο γιατρός σας αν εμείς που έχουμε δίδυμα θα αρχίσει η κοιλίτσα να κατεβαίνει πιο γρήγορα από ότι στις άλλες? Δεν αντέχεται αυτή η πίεση πάντως. Πως θα περάσουν δυομιση μήνες ακόμη βρε Twins? Λες να μην ανησυχούμε γενικώς πάντως ε?

:shock:

Δεν μου είπε αν κατεβαίνει πιο νωρίς, αλλά μην ξεχνάς ότι εμείς έτσι κι αλλιώς δεν θα κλείσουμε τις 40 εβδομάδες. Και όποτε τον παίρνω μου λέει ότι είναι όλα εντάξει... Αρά, καταλήγουμε στην κλασική ρήση: "υπομονη".... (έχουμε βαρεθεί να το λέμε και να το ακούμε, αλλά τι να κάνουμε...)

Απο φαγητό και εγώ πλέον δεν τα τρώω όλα γιατί δεν μπορώ πια... τπο έχω ρίξει στη γιαουρτοθεραπεία και τη ρυζογαλοθεραπεία που πάνε κάτω εύκολα, αλλά παρ' αυτά βάρος παίρνω. Στην επόμενη εξέταση θα κοιτάξω και το θυρεοειδή για να σιγουρευτώ ότι δεν είναι κάτι άλλο...

Τώρα διάβαζα κάπου ότι οι συσπάσεις Braxton Hicks είναι πολύ συνηθισμένες στη διδυμοεγκυμοσύνη, αλλά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

οταν πρωτη φορα με επιασε ταχυπαλμια νομιζα οτι η καρδια μου θα παει βολτα.Φοβηθηκα αλλα ειναι φυσιολογικα ολα αυτα.Πιεζονται ολα τα οργανα πααααρα πολυ.Εγω ολα τα κιλα τα πηρα μεχρι τον 6ο μετα ειχα τετοια δυσφορια συνεχεια που δεν μπορουσα να φαω καθολου και αν και τα παιδια μεγσλωναν εγω δεν πηρα γραμμαριο.Αρα εχασα κιολας

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Δεν μου είπε αν κατεβαίνει πιο νωρίς, αλλά μην ξεχνάς ότι εμείς έτσι κι αλλιώς δεν θα κλείσουμε τις 40 εβδομάδες. Και όποτε τον παίρνω μου λέει ότι είναι όλα εντάξει... Αρά, καταλήγουμε στην κλασική ρήση: "υπομονη".... (έχουμε βαρεθεί να το λέμε και να το ακούμε, αλλά τι να κάνουμε...)

Απο φαγητό και εγώ πλέον δεν τα τρώω όλα γιατί δεν μπορώ πια... τπο έχω ρίξει στη γιαουρτοθεραπεία και τη ρυζογαλοθεραπεία που πάνε κάτω εύκολα, αλλά παρ' αυτά βάρος παίρνω. Στην επόμενη εξέταση θα κοιτάξω και το θυρεοειδή για να σιγουρευτώ ότι δεν είναι κάτι άλλο...

Τώρα διάβαζα κάπου ότι οι συσπάσεις Braxton Hicks είναι πολύ συνηθισμένες στη διδυμοεγκυμοσύνη, αλλά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι...

Είναι ένα θέμα αυτό με το φαγητό. Όντως. Πάντως εμένα μου είπε γύρω στην 36η με 37η εβδομάδα το βλέπει. Τώρα λογικά όσο πλησιάζει ο καιρός θα μπορεί να μου πει και καλύτερα. Όσο γι αυτές τις συσπάσεις ναι βρε παιδί μου . Ούτε εγώ έχω πολυκαταλάβει τι ακριβώς είναι και τι νιώθεις και από πότε αρχίζουν. Δηλαδή μπορεί και να τις έχουμε νιώσει? Δεν ξέρω. Αν βρεις ακρη πες μου και εμένα. Σε αφήνω τώρα . Λέω να πάω μια βολτίτσα. Αν είσαι εδώ το βράδυ θα τα πούμε. Οκ?

Α να σου που . Εσύ έχεις ζαλάδες μαζί με τις ταχυπαλμίες?:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...