Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

εχω να γράψω εδώ και δυο εβδομάδες που ανέμενα και τα αποτελέσματα από το μικροβιωμα !

πξρα αποτέλεσμα 99,39% έπειτα και από την αγωγή με προβιοτικά και είχα ξεκινήσει cyclacur!
      Την Τετάρτη έκανα την 4η έμβρυο μεταφορά μου!

Θαλω να πιστεύω πως αυτή την φορά θα έρθει και η θετική χοριακη στις 10/11! 🙏

Με το καλό κορίτσι μου η χοριακη σου!!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

πρίν από 1 λεπτό , helena212 είπε:

Αυτά πραγματικά δεν ξέρω ποιοι τα λένε;; καμία επιστημονική βάση. Και εγώ στην 8η εβδομάδα είμαι και δεν έχω τίποτα απολύτως πέρα από τρομερή δίψα, πείνα και πονο στο στηθος, καμία αδιαθεσια από την αρχή. Όλα είναι μια χαρά είδαμε και το εμβρυακι μας χθες που μεγαααααλωσε και εγινε 1,5 εκατοστό 😂😂😂.

Ενάμιση εκατοστό; Ουαουυυυ ένα μωρακιιι🙂🩷 με το καλό όλα!!! Πραγματικά κι εγώ αυτό απορώ ποιοι τα λένε αυτά!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ολυμπιακο χωριο.παγοδρομιο καρουζελ και γενικα χριστουγεννιατικη διαθεση.ανοιχτα απο τις 10 το πρωι.

ποιον κατασκευαση?ποιο 5 nunu?

αχ βρε frosobal οντως.ψαξτο καλα.ειναι ακρως απαραιτητα η χειρουργικη επεμβαση?

twins καλα που δεν επινες αυτο για τη δυσκοιλια!!!

nunu για κανε μια προσπαθεια στο νεραιδοκυκλος.θα μουρλαθεις.φροντισε να εχεις χρονο αλλιως μην μπεις καθολου!θα κολλησεις!

age.png

Διαφημίσεις

glorr αυτη την εικονα την εχω στις υποψηφιες για το παιδικο.μακαρι να μπορουσα να σας δειξω οσες εχω αποθηκευσει αλλα ειναι πολυ μεγαλες.μια ωρα φωτογραφιες εβλεπα το πρωι!

age.png

Διαφημίσεις

glorr αυτη την εικονα την εχω στις υποψηφιες για το παιδικο.μακαρι να μπορουσα να σας δειξω οσες εχω αποθηκευσει αλλα ειναι πολυ μεγαλες.μια ωρα φωτογραφιες εβλεπα το πρωι!

Τι? Θα την βάλεις στον τοίχο? Τελεια θα είναι. Δεν είναι καθαρά κοριτσίστικο όμως? Θα τους έχεις ξεχωριστά δωμάτια?

Τι? Θα την βάλεις στον τοίχο? Τελεια θα είναι. Δεν είναι καθαρά κοριτσίστικο όμως? Θα τους έχεις ξεχωριστά δωμάτια?

ωωωχ αν το βρισκεις εσυ κοριτσιστικο,ο αντρας μου θα με κραξει οταν του το δειξω.ειχα μια ελπιδα μηπως φαινοταν απλα παιδικη εικονα.στο ιδιο δωματιο θελω να τα βαλω.

age.png

ωωωχ αν το βρισκεις εσυ κοριτσιστικο,ο αντρας μου θα με κραξει οταν του το δειξω.ειχα μια ελπιδα μηπως φαινοταν απλα παιδικη εικονα.στο ιδιο δωματιο θελω να τα βαλω.

Εμένα κατά την γνώμη μου πάντα μου φαίνεται ότι πάει περισσότερο , για να μην πω αποκλειστικά, σε κοριτσίστικο δωμάτιο. Άσε γιατί κι εγώ κάτι τέτοιες φοβερές είχα βρει κι επαθα ακριβώς το ίδιο. Μου είπε ό άντρας μου ότι δεν πάει σε δωμάτιο που υπάρχει και αγόρι και κορίτσι. Είναι φανταστική δεν το συζητώ αλλά ......................:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ευτυχως εχω κι αλλες επιλογες απο καστρα κ νεραιδοσπιτι που δεν ειναι μονο κοριτσιστικα.ειναι βεβαια λιγο gothic αλλα σε τετοιο σπιτι θα μεγαλωσουν ετσι κι αλλιως.

age.png

Διαφημίσεις

ευτυχως εχω κι αλλες επιλογες απο καστρα κ νεραιδοσπιτι που δεν ειναι μονο κοριτσιστικα.ειναι βεβαια λιγο gothic αλλα σε τετοιο σπιτι θα μεγαλωσουν ετσι κι αλλιως.

Ε εντάξει τότε. Γιατί προβληματίζεσαι? Αυτή πάντως ήταν πολύ ωραία..............

Λέτε για πιπίλες που τους πέφτουν εεε?? Τώρα που την τραβάει ο ένας του άλλου και την βγάζει και κλαίνε τι να πω??? Έχουμε μάχη με το που βρεθούν κοντά ποιος θα πάρει την πιπίλα πρώτος!

Κορίτσια βάζετε τραγουδάκια στα παιδάκια σας? Εμείς ακούμε babyradio.gr ή babyspace.gr

Καλησπέρα!!!!

Τι ωραίο θέμα οι νεράιδες....!!!! Δεν κάνει βέβαια για εμάς :)

Πάντως εγώ αν είχα αγόρι κορίτσι, θα τολμούσα να συνδυάσω 2 τοιχογραφίες στο ίδιο δωμάτιο...απλά να μην είναι τόσο σε κοριτσίστικα χρώματα..πχ ροζ. Για παράδειγμα.....νεράιδες και Πίτερ Παν.

RKdwp3.png

Ωραίες οι νεράιδες!

Στέλλα εμεις τρώμε τις κρέμες μας πάντα με συνοδεία μουσικής. Ζουζούνια, mazoo& the zoo, μπεμπε λιλή κλπ,κλπ. Μια φορά τους έβαλα Ρουβα και έκλαιγαν. Τι να υποθέσω;

Ερχεται Σ/Κ!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπέρα!!!!

Τι ωραίο θέμα οι νεράιδες....!!!! Δεν κάνει βέβαια για εμάς :)

Πάντως εγώ αν είχα αγόρι κορίτσι, θα τολμούσα να συνδυάσω 2 τοιχογραφίες στο ίδιο δωμάτιο...απλά να μην είναι τόσο σε κοριτσίστικα χρώματα..πχ ροζ. Για παράδειγμα.....νεράιδες και Πίτερ Παν.

δηλαδη πως?

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...