Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ερώτηση:

Όταν είμαι και βλέπω φωτό ή διαβάζω ένα πμ (τυχαία παραδείγματα) και μετά θέλω να επιστρέψω στη συζήτηση κάνω ολόκληρο κύκλο, πάω φόρουμ, σόσιαλ γκρουπς κτλ... Υπάρχει πιο σύντομη οδός;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Το στρουμφοτράγουδο, εντωμεταξύ, πάει σύννεφο!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Ερώτηση:

Όταν είμαι και βλέπω φωτό ή διαβάζω ένα πμ (τυχαία παραδείγματα) και μετά θέλω να επιστρέψω στη συζήτηση κάνω ολόκληρο κύκλο, πάω φόρουμ, σόσιαλ γκρουπς κτλ... Υπάρχει πιο σύντομη οδός;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Το στρουμφοτράγουδο, εντωμεταξύ, πάει σύννεφο!

Ευχαριστούμε για τα σχόλια σας!!! εγώ πατάω την όπισθεν (δηλαδή αριστερό πράσινο βελάκι ή από τα βοηθήματα έχω κάνει το καφέ μας "θέμα που παρακολουθώ" και το βρίσκω στο μπαμ). Τι κάνεις εσύ? γιατί έχεις νεύρα? κούραση? πότε επιστρέφεις δουλειά αλήθεια?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

αχ, μετα απο ποση ωρα σταματατε το ταισμα? 45λεπτα με 1000ζορια 130ml εχει πιει η σουσουραδα...κ μια ωρα ταιζω καμια φορα...εκει σταματαω,χαλαει κ το γαλα πια..ελεος!

Άστα. Κι εμένα πριν για να φάει 100 γραμμάρια είχε πόση ώρα. Μου σπασε τα νεύρα. Το πεταξα στο τέλος. Είναι λιγόφαγα τα κοριτσάκια μας. Θέλουν να κρατήσουν την σιλουέτα τους.

Γειά σας!!! Πετάχτηκα κι εγώ στο σούπερ μάρκετ carrefour όπου άνοιξε εχθές και έχει βάλει πολλές προσφορές. Πήρα pampers που τα είχε 5ευρώ φθηνότερα αλλά δεν πρόσεξα τα babylino που ήταν 1+1 δώρο και πρέπει τώρα να ξαναπάω γμτ. Έκανα 1.30ώρα στο ταμείο...

RKdwp3.png

Γειά σας!!! Πετάχτηκα κι εγώ στο σούπερ μάρκετ carrefour όπου άνοιξε εχθές και έχει βάλει πολλές προσφορές. Πήρα pampers που τα είχε 5ευρώ φθηνότερα αλλά δεν πρόσεξα τα babylino που ήταν 1+1 δώρο και πρέπει τώρα να ξαναπάω γμτ. Έκανα 1.30ώρα στο ταμείο...

Πάντως εγώ που πήγα χθες Σκλαβενίτη τα είχε 6 ευρώ φθηνότερα. Στα τρία το ένα το έπαιρνες δωρεάν στην ουσία. Συμφέρει.

Διαφημίσεις

Κρίμα γιατί είναι πραγματικά ευκαιρία. Τι κάνουν τα Jasminakia? Εγω τώρα θέλω να τα αλλάξω..............

Άσε, πολύ γκρίνια με τα ούλα τους, παραπονάκια και πολλά πολλά σάλια..

Τα glorrakia πώς τα πάνε με τα ούλα τους?

RKdwp3.png

Άσε, πολύ γκρίνια με τα ούλα τους, παραπονάκια και πολλά πολλά σάλια..

Τα glorrakia πώς τα πάνε με τα ούλα τους?

Άστο καλύτερα. Τρελή γκρίνια και μονίμως όλα μούσκεμα. Τους βάζεις τίποτα στα ούλα. Εγώ τους βάζω μια αλοιφούλα γιατί δεν γίνεται. Όλη η μπουνιά μέσα στο στόμα και ότι άλλο βρούμε εύκαιρο. Χαμός..........Τουλάχιστον να αρχίσουν να σκάνε να μην ταλαιπωρηθούν τα κακομοιρούλια πολύ............ Καμιά φορά παίρνουμε και κανένα ντεπονάκι γιατί δεν παλευεται η κατάσταση ώρες ώρες από το κλάμα . Και ιδιαίτερα ο μπέμπης....

Άστο καλύτερα. Τρελή γκρίνια και μονίμως όλα μούσκεμα. Τους βάζεις τίποτα στα ούλα. Εγώ τους βάζω μια αλοιφούλα γιατί δεν γίνεται. Όλη η μπουνιά μέσα στο στόμα και ότι άλλο βρούμε εύκαιρο. Χαμός..........Τουλάχιστον να αρχίσουν να σκάνε να μην ταλαιπωρηθούν τα κακομοιρούλια πολύ............ Καμιά φορά παίρνουμε και κανένα ντεπονάκι γιατί δεν παλευεται η κατάσταση ώρες ώρες από το κλάμα . Και ιδιαίτερα ο μπέμπης....

Εγώ τους βάζω καμιά φορά bexident bebe αλλά όχι οτι κάνει τίποτα. Σαλιάρες αλλάζουμε και 10 την ημέρα :?:?:?

Φυσικά και κρίκους οδοντοφυίας αλλά πιό πολύ κάνουμε...υπομονή. :?:???::?

Άμα φτάσουμε στο απροχώρητο τους δίνω apotel.

RKdwp3.png

Εγώ τους βάζω καμιά φορά bexident bebe αλλά όχι οτι κάνει τίποτα. Σαλιάρες αλλάζουμε και 10 την ημέρα :?:?:?

Φυσικά και κρίκους οδοντοφυίας αλλά πιό πολύ κάνουμε...υπομονή. :?:???::?

Άμα φτάσουμε στο απροχώρητο τους δίνω apotel.

Κατάλαβα. Άρα συμπάσχουμε................... Ουφ. Θα περάσει κιαυτό. Τι να κάνουμε. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα τραβήξει πολύ. :tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...