Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και καλή Πρωτομαγιά!!!

Είδα που λέγατε για το αν θα αγοράσετε μπανάκι από την αρχή. Εμείς το πήραμε από την αρχή από το ΛΗΤΩ, είναι αυτό που έχει θεσούλα και κάθεται το μωρό, αλλά πιστέψτε με το πρώτο μήνα και βάλε τα έκανε ο άντρας μου στον νιπτήρα μας! Ήτανε πολύ μικρά για να καθίσουν στο μπανάκι.

Όσον αφορά τις δουλειές του σπιτιού, τον πρώτο μήνα θα χρειαστείτε βοήθεια. Εμενα ήτανε 15 μέρες η μάνα μου και πήρε και άλλες δέκα αργότερα ο άντρας μου. Είχα μια γυναίκα μια φορά την βδομάδα για γενική και το σιδέρωμα το έκανα μόνη μου γιατί κοιμόντουσαν πιο πολύ τα παιδιά. Τώρα δεν φερνω την κοπέλα κάθε βδομάδα αλλά θα προσπαθήσω να την φέρνω μια φορα΄τον μήνα για τα δύσκολα γιατί μας έπιασε η κρίση και εμάς:)))

Για το 2ο 9ηνο ενδιαφέρομαι και εγώ! Ελπίζω τώρα μ'αυτά που γίνονται με την οικονομία να μην το χάσουμε!!!Δεν ξέρω διαδικαστικά κλπ, θα μπω πάλι στο θέμα που υπάρχει στο FORUM να το ξαναδιαβάσω, αλλά αν δεν κάνω λάθος μόλις τελειώσει το πρώτο 9μηνο, τότε ζητάς και το δεύτερο (το οποίο δεν στο εγκρίνουν). Το θέμα είναι όταν και αν δικαιωθείς θα είναι μετά από κανα χρόνο και θα πρέπει να επιστρέψουμε δουλειά για αυτό το διάστημα!!

Κορίτσια που έχετε μεγαλύτερα μωράκια από τα δικά μου, ήθελα να σας ρωτήσω αν βάζετε τα μωράκια σας σε πάρκο και αν ναι από πότε. Με τα δίδυμα τι κάνουμε? Τα βάζουμε στο ίδιο? πάει με κιλά αυτό?

Διαφημίσεις

Γεια σε ολες σας!!!Πως ειστε?Ειδα οτι μιλουσατε για τις δουλειες του σπιτιου.Πονεμενη ιστορια ειδικα αν ξεκινησουμε κανονικα δουλεια απο Σεπτεμβρη.

Για αλλη μια φορα προσπαθουσα να φτιαξω tickeraki και νομιζω οτι τα καταφερα.:D Αν οχι τα παραταω και θα γραφω μονη μου σαν χαζη καθε φορα σε ποια εβδομαδα ειμαι!!!:twisted:

age.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!Καλη πρωτομαγια!!! Ειμαστε ακοοομη λιγο πιο κοντα στη μερα που θα κρατησουμε τα σποριδια μας αγκαλια!!

Κ ειναι τοσο πιο ωραια τωρα που εφτιαξε ο καιρος..Φτιαχνει η διαθεση!:D

flower power!!!!!!!!!!!!

stellasss μου δινουν θαρρος αυτα που γραφεις περι βοηθειας. Φυσικα τον πρωτο μηνα ενας ακομη ανθρωπος σπιτι θα ναι απαραιτητος. για μετα ομως αν καταλαβα καλα τα καταφερνεις μονη!!γιουπι! Ε,με τα παιδια τουλαχιστον που ειναι κ το σημαντικο. Τη βοηθεια για τις δουλειες πχ μια φορα τη βδομαδα τη θεωρω μαλλον αυτονοητη.

Χμμ.. Προσπαθω να πιαστω απ το παραμικρο για να πειστω οτι δε θα χρειαστω τη μαμα μου για πολυ.Την αγαπω,τη λατρευω,αλλα δεν συνυπαρχουμε για πολυ ειρηνικα..

33E7p2.png

witch ωραιο το τικερακι! κ λουλουδατο,οτι πρεπει για σημερα!

Ελπιζω να πεισω τον καλο μου να παμε μες τη βδομαδα μια βολτα ικεα να δω τις κουνιτσες απο κοντα επιτελους. Φτανει πια το ιντερνετ,ελεος.Τιποτα δεν εχω δει live. Μια με τις ναυτιες, μια με την αποκολληση, μια με την αδυναμια, δεν πολυ ξεμυτιζα..Τωρα ομως....γιουριααααααααα!!!!!!!!!!!!!! :P:p

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και καλή Πρωτομαγιά σε όλες σας!

Θα συμφωνήσω κι εγώ με την witch, γλυτώνεις χρόνο και κόπο. Πας πιο αποφασισμένη και ξέρεις και τι παίζει και με τις τιμές! Απλά αυτά που διαλέγεις μέσω ίντερνετ μετά πας και τα ελέγχεις και από κοντά και αν ικανοποιούν τις απαιτήσεις σου.. τα αγοράζεις!!!

Λοιπόν πώς τα περάσατε σήμερα? Εμείς φάγαμε στους γονείς μου και μετά σπίτι. Ο άντρας μου έριξε έναν υπνάκο, εγώ ήπια καφέ με την γειτόνισσα μου και μετα ξεκίνησα γενική καθαριότητα.. εξαντλήθηκα!!

RKdwp3.png

χαλαρα με την καθαριοτητα και τις γενικες γιατι οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε.Την εκανα κι εγω τη βλακεια και πλακωθηκα στις δουλειες την προηγουμενη κυριακη με τη μανα μου και ημουν πολυ κομματια μετα.Γι αυτο αυριο θα το παω πιο χαλαρα.

age.png

Γεια σας κοριτσια και καλη πρωτομαγια..

Εμεις ειμαστε 1,5 μηνων και δεν ξερω ακομα που ναι τα αυγα και τα πασχαλια :)

Δυσκολευομαστε πολυ στο ρεψιμο...και στους κολικους..αμαν πια..ανυπομονο να ρθει το τριμηνο..

Μηπως εχετε τιποτα συμβουλες να μου δωσετε ??

Επισης πειτε μου σας παρακαλω τι γινετε με τις ωρες του φαγητου?3ωρα η 4ωρα σε αυτην την ηλικια? η ποτε?και ποτε κοβεται το βραδυνο να κοιμομαστε καμια ωρα?

Σας παρακαλω εαν μπορειτε στειλτε μου συμβουλες , τις χρειαζομαι ειδικα απο τις παλιες δυδιμομανουλες..

Σας φιλω και ευχομαι καλο μην και

υγεια και υπομονη

Καλημερα κοριτσια τι μου κανετε?

Maroylaki μου και εμεις ειχαμε πολλους κολικους μεχρι που τους εδωσα το infacolic και σε 3 μερες εξαφανιστηκαν.:PΟι κολικοι κρατανε μεχρι 3-3,5 μηνων.Ρωτησε τον παιδιατρο σου να τους το δωσεις

το βραδινο ο παιδιατρος μας ειπε να το κοψουμε απο τον 1ο μηνα οποτε ξεκινησα προσπάθειες.Μπορεις να φτιαξεις ενα προγραμμα να ταιζεις τα μωρα καθε 4 ωρες δηλ 8 το πρωι,12,4,8,12 το βραδυ τελευταιο και υπνο.Ή 7,11,3,7,11.Οταν θα ξυπνησουν ενδιαμεσα λίγο χαμομηλάκι και λιγο πιπιλα για να τα κρατησει μεχρι μεχρι τις 8.Μπορει να ζοριστεις λιγο στην αρχη αλλα θα μαθουν να κοιμουνται.Επισης να μην εχεις στο δωματιο πολυ φως.Ισα ισα να βλέπεις και μετα το πρωτο πρωινο γευμα θα ανοιγεις τα ρολλα να μπαινει φως στο δωματιο.Ετσι σιγα σιγα θα μαθουν να ξεχωριζουν την μερα με την νυχτα

τωρα που καλοκαιριαζει πολλες βολτιτσες.Κουραζονται και ξερενονται μετα

περασαμε και εμεις δυσκολιες με κλαματα και ξενυχτια αλλα τωρα ειμαστε 3 μηνων και εχω ανασανει.Εχουν ηρεμησει πάααρα πολυ.Μην αγχωνεσαι λοιπόν ολα θα πανε καλα.Υπομονη κανε λιγο μονο

Αρκει βεβαια να φτιαξεις ενα προγραμμα:rolleyes:

οτι χρειαζεσαι και μπορουμε να βοηθησουμε ειμαστε εδω:-P

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

καλημέρα κορίτσια !! Τι κάνετε? Εμείς λέμε να πάμε καμιά βολτίτσα αργότερα γιατί είναι πολύ καλή η μέρα σήμερα!

Κορίτσια εμένα ξυπνάνε ακόμη το βράδυ!!:(( Δεν σας κοιμούνται μέσα στην μέρα καθόλου? εμένα το πρωί μόλις τα ταίσω κοιμούνται λίγο και μετά το απόγευμα πάλι λίγο. ΑΛΛΑ μόλις το ρολόι δείξει 9 το βράδυ ξερένονται και τα δύο στον ύπνο!! Ξυπνάνε κατά τις 1 το βράδυ και τρώνε και μετά 6 το πρωί! (ΧΑΛΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΛΑΔΗ::)))

Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ δεν έμαθα τα μωρά στο κούνημα... και που λέτε με το που πιάνει τα παιδιά η πεθερά και η μάνα της αρχίζουν το κούνημα! Και τους λέω κοιτάξτε δεν έχω μάθει στα παιδιά το κούνημα γι'αυτό μην το κάνετε και εσείς!! Σταματάνε λίγο και βρε κορίτσια κάθε φορά τα ίδια!!! Το κάνουν και πάλι εγώ τους λέω να το σταματήσουν! ΜΟυ σπάνε τα νεύρα. Προχτές παρολίγο να σπάσει το ρηλάξ από το πολύ κούνημα που τους έκανε και άφριζα εγώ!!:))

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...