Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Λοιπόόόόόόόν, τι λέγαμε;

Με ρωτήσατε διάφορα και δεν τα πολυθυμάμαι, για να απαντήσω σε όλα!

Είχαμε πάει στους γονείς μου (Καρδίτσα). Ήταν το τρίτο μας ταξιδάκι και, πράγματι, όλο και καλύτερα! Τώρα πια, πρώτα ο Θεός, τα Χριστούγεννα!

Εμείς δεν έχουμε στολίσει ακόμη και, επειδή τα έχω πάρει κρανίο για λόγους που έχω προαναφέρει, δεν θα κάνω καμία νύξη... Θα περιμένω να δω τι θα κάνει ο καλός μου!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Αγορακια μου ευχαριστω πολυυυ!Ανεπισημα βεβαια

Εξαλλου ετα απο καθε γευμα θα τους προτεινεις να πινουν νερο.Αν δεν θελουν τα καλυπτει το γαλα.Αν θελησουν θα πιουν και ολα οκ.Γι'αυτο μην αγχωνεσαι.Απο δω και περα 2 φορες γαλα θα πινουν.Πρωι και βραδυ

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Witchaki, κάνω ήδη αυτό που προτείνεις (κατά κάποιο τρόπο).

Κατεβάζω πρώτα το καρότσι (με πολύ λίγα συμπράγκαλα, διότι στον περίπατο στη γειτονιά δεν παίρνω πολλά). Έπειτα, βάζω τον έναν (τον πιο ελαφρύ) στο ριλάξ, παίρνω τον άλλο αγκαλιά και κατεβαίνουμε... (παίρνω και το ριλάξ, διότι δεν μπορώ να τους ακουμπήσω και τους δύο στο καρότσι, χωρίς να ανησυχώ ότι μπορεί να μου πέσουν, είναι και αίλουροι, σαν εμένα... καταλαβαίνεις :):):):):):):):):) ). Οπότε, τη διαδικασία την κάνουμε, όταν είναι για βόλτα. Την ίδια τακτική ακολουθώ και όταν πρόκειται να τους πάω κάπου με το τουτού (μέχρι τώρα μόνο δύο φορές συνέβη). Σε αυτή την περίπτωση το ριλάξ το βάζω πορτ μπαγκάζ.

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

αα εγω το εχασα!Τι εκανε ο καλος σου και τα εχεις παρει?

Δεν μου έχει φτιάξει τις βιτρίνες, που μου είχε υποσχεθεί από τον Μάιο, που μετακομίσαμε, με αποτέλεσμα να έχω έξι κούτες με κούπες μέσα στο σαλόνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

Υ.Γ. Οι κούπες είναι το πάθος μου.

Υ.Γ.2 Δεν μπορώ να στολίσω και να βλέπω παραδίπλα κούτες.

Υ.Γ.3 Μου χαλάει την αισθητική.

rPPrp3.png

Κάπου διάβασα για κιλάκια κι αρχίζω να ανησυχώ... Βρε, μήπως τον μικρό τον έχω κάνει υπέρβαρο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Την Πέμπτη ήταν 6400 και ο μεγάλος 5700. Να ανησυχήσω! Η γιατρός είναι ευχαριστημένη, δεν μου έκανε καμιά σύσταση πάντως. Ωστόσο, τώρα με τα δοντάκια του έχει κόψει λίγο τις ποσότητές του. Δεν έχει όρεξη...

Ποιά με ρώτησε για δοντάκια;

Έχουν φουσκώσει τα ούλα τους εδώ και καιρό. Αλλά τις τελευταίες 10 μέρες ο μικρός ταλαιπωρείται πολύ. Όόόόόόόόλη η μπουνιά στο στόμα και γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια. Ο μεγάλος μόνο σάλια. Αλλά πολλάάάάάάά σάλια!

Η γιατρός είπε να βάζω αλοιφούλα στο δαγκωτήρι εκείνο και να τους το κρατάω, για να ανακουφίζονται.

rPPrp3.png

Πιάσατε θέμα ωαρίων...

Μην τα καταστρέφετε, βρε κορίτσια!

Εγώ δεν είμαι από εξωσωματική και δεν ξέρω πώς το βλέπετε το όλο θέμα, αλλά για δύο κοριτσάκια θα την έκανα την απόπειρα :):):):) . Συμφωνεί και ο καλός μου δόκτωρ (που με ξέρει 12 χρόνια τώρα...). Απλά, μου είπε να μην το σκεφτώ καν πριν τον Μάρτιο. Πάντα ήθελα 3 παιδιά και για να μην είμαι με μια κοιλιά τούρλα συνεχώς, έλεγα "Θεούλη μου, ας κάνω δίδυμα και μετά άλλο ένα και μια χαρά"......

Και έγινα και 35 πριν 20 μέρες!

rPPrp3.png

Αυτάάάάάά! Νομίζω απάντησα σε όλα, όσα θυμάμαι!

Τώρα σκέφτομαι τι να φάω. Α! Θυμήθηκα, λέγατε και για κοιλιές. Η δικιά μου έχει τις ωραίες της ραγάδες, το ωραίο της πρήξιμο και όχι ιδιαίτερη χαλάρωση. Δεν έχω σκεφτεί αν πρέπει να κάνω κάτι. Βάζω όποτε θυμάμαι, σχεδόν κάθε βράδυ μετά το ντους, τη σιμούλσιουμ. Αυτό μόνο. Από κιλά είμαι +1, αλλά η περιφέρεια είναι... πώς να το θέσω; Αυτό ακριβώς... περιφέρεια (Αττικής και νήσων). Τα παντελόνια ούτε καν ανεβαίνουν, για να κλείσουν δεν υπάρχει. Και μ' σρέσει, που έψαχνα απεγνωσμένα τα λαστιχάκια των μαλλιών (συμβουλή Witch, αν θυμάμαι καλά), για να τα κλείσω. Τα λαστιχάκια με μάραναν...

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Ακόμη δεν βρήκα τι μπορώ να τσιμπήσω (εκτός από τα μπούτια μου, μήπως και προκαλέσω υπεραιμία και χαθεί κανένας πόντος)...

Ίσως γλυκό κουταλιού;

Ίσως τίποτα;

Μάλλον τίποτα. Άλλωστε δεν έχω και τίποτα (πώς το πάθαμε; μόνο πατατάκια, αλλά δεν θέλω)

rPPrp3.png

Αχά, άρχισε το μάστερ σεφ!

Νομίζω το βλέπουμε σχεδόν όλες! Το σκασμένο, μου ανοίγει την όρεξη κάθε βράδυ :)

Καλύτερα να διαβάσω τα πέντε μαγειρικά περιοδικά, που πήρα χθες μαζί με τις κυριακάτικες εφημερίδες (τα αγοράζω όλα κάθε μήνα, έχω τεράστια συλλογή, αρκεί να σας πω ότι από τον γαστρονόμο μου λείπουν μόνο 3 τεύχη!)

rPPrp3.png

Jasminaki, τι να μου στείλουν; Ένα φακελάκι τίλιο; Δεν αξίζει τον κόπο! Έστειλα τον καλό μου και πήρε άλλο σήμερα! Απλώς χθες βράδυ το χρειαζόμουν, επειδή ήταν λίγο ανήσυχοι, λόγω ταξιδιού, αλλαγής περιβάλλοντος και τα σχετικά. Αλλά εντάξει, πέρασε κι αυτό!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...