Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Νικόλας- Χρηστος 5-2.

Πάντως Ολγάκι η ιδέα σου για τα κρεβάτια δίπλα δίπλα μου άρεσε πολύ. Το είδα και στις φωτογραφίες πως τα είχες και κατάλαβα τι ωραία που είναι.

Τώρα έχουν αρχίσει τα τουινσάκια και γυρνάνε. Ανάσκελα τα αφήνω, μπρούμυτα τα βρίσκω (να κλαίνε).

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Ωραία τα λέτε κορίτσια, κάποιος πρέπει να συνετίσει και μένα με το θέμα γλυκών...τα έχω τσακίσει!!! Την τρελλάρα μου!!

Να ρωτήσω κάτι βρε κοριτσάκια, όταν προπαθούσατε να φτιάξετε πρόγραμμα φαγητού αλλά το μωρό κοιμάται το ξυπνάτε?

Τι είναι αυτό το IMG.....;

Εγώ για να είμαι ειλικρινής το βράδυ τα ταίζω κοιμισμένα. Δεν τα ξυπνάω με τίποτα.

Ειδικά αν ένα μωρό έχει ΓΟΠ, μπορεί να φάει καλά μόνο κοιμισμένο, γιατί μόνο τότε ηρεμεί. Οι περισσότεροι παιδίατροι όμως λένε ότι καλύτερα ξύπνιο κλπ κλπ

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

μην το κανεις σαν και μενα που πηρα κιλα αντι να χασω αφου γεννησα!

Ναι ρε το ξυπνας.Αλλιως δεν γινεται

Εξαλλου σε λιγο θα σταματησουν να σου κοιμουνται πολυ μεσα στην μερα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

α δεν λεω για βραδυ.Κανονικα πρεπει να πετυχετε το τελευταιο βραδινο να ειναι γυρω στις 9!

Ειναι οντως ωραια οι κουνιες ετσι.Θα δεις οτι θα παιζουν μεταξυ τους.Ωχ τωρα ειναι στην φαση που γυρνανε μπρουμητα και δεν μπορουν να ξαναγυρισουν ανασκελα.Πακετοοοο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Μπα για το βραδυνό δεν έχουμε φτάσει ακόμα. Τώρα π.χ χαζολόγαγα με τη μικρή μέχρι τις 8, 9 ήταν να κάνει μπάνιο και να φάει αλλά ξεράθηκε.

δεν ξέρω γιατί εμφανίστηκε αυτό το IMG.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!! Τι κάνεις Ολγούλα? η μικρή μου είναι σε καλό δρόμο. Τρώει ανά τρίωρο μέσα στη μέρα και κάνει και έναν πεντάωρο υπνάκο το βράδυ 9-2. Ο μπέμπης είναι πιο δύσκολος, γενικά τον έπιασε πάλι η γκρίνια του και δεν ξέρω πως να τον κάνω καλά κάποιες φορές. Χθες το ξημέρωμα με ντεπόν ηρέμησε.:(:(

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Το πρόγραμμα μας από τότε που ξεκινήσαμε τις κρέμες και τα φρούτα έχει ως εξής (nunu κάνε κουράγιο)

Γεύμα 1: 08:00 τρώνε 50ml (μάξιμουμ) και ξανακοιμούνται

Γεύμα 2: 10:30 τρώνε τη φρουτόκρεμα τους ΟΛΗ, όσο και αν είναι

Γεύμα 3: 14:00 πίνουνε γάλα, όχι και πάρα πολύ (120-150)

Γεύμα 4: 18:00 τρώνε όλη τους την κρέμα (150)

Γευμα 5: 20:00 πίνουν κανένα 100αρι γάλα αλλά αν τους δώσω κρέμα θα τη φάνε

Γεύμα 6: 00:00 τους ποτίζω γάλα κοιμισμένα και όσο πιουν. Αλλες φορές πίνουν 120, άλλες τίποτα

Και κατα τη διάρκεια της ημέρας κοιμούνται 2 ώρες το μεσημέρι.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ναι, αλλά αν εξαιρέσεις τα γεύματα με τα φρούτα και την κρέμα, δεν τρώνε καλά... γι' αυτό φοβαμαι, όχι για τίποτε άλλο. Το γάλα που πίνουν είναι ελαχιστο και όσο περναέι ο καιρός και λιγότερο.

Αλλωστε αυτό το πρωινο γεύμα είναι ένα τίποτα... 50ml όλα κι όλα... Πιστεύω πως αν τους δώσω πιπιλα, θα ξανακοιμηθούν. Αλλά είναι δυνατόν να τρώνε πρώτο γεύμα στις 10 το πρωι; Σε διακοπές είναι;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

εγω απλα θα σου πω τι λενε οι παιδιατροι μαζι και ο δικος μου.Το βραδινο ταισμα ειναι λαθος.Δεν τα ξυπναμε μετα τις 9.Και στην ηλικια που ειναι δεν παθαινουν τιποτα αμα φανε 12 ωρες μετα.Ισως φανε και με πιο ορεξη

Εμενα πχ πινουν περισσοτερο γαλα οταν ξυπνανε το πρωι μετα απο τοσες ωρες

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Μου το έχεις ξαναπεί, αλλά εγώ παραμένω μια παλιοφοβιτσιάρα. Το ίδιο μου λέει και ο μπαμπας. Με έχει πιάσει μια μανία πως άμα δεν φάνε το βράδυ θα πάθουν αφυδάτωση. Μαλλον ανοησίες σκέφτομαι ε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κουκλίτσες μου, τι κάνετε;;;;;;;

Επιτέλους, διάβασα όόόόόλα τα μηνύματά σας! Μα τι σας έπιασε; Ένα σκ είπαμε κι εμείς να λείψουμε και κάνατε τον χαμό!

Για να καλύψω το χαμένο έδαφος..... :):):):):):):):):)

rPPrp3.png

Αλήθεια; Ουφ... αυτό είναι και το μεγαλύτερο μου άγχος.... Γιατί μίας φίλης μου το παιδάκι μπήκε 4 μηνών στο νοσοκομείο με αφυδάτωση και εκτοτε συνεχώς μπαινοβγαίνει για διαφορετικούς λόγους.

Εχω σταματήσει να αγχώνομαι για το βάρος, τώρα να μου φύγει και αυτό.

Α, ρε Ολγα που ήσουν τόσο καιρό... μην τολμήσεις να ξανα-εξαφανιστείς!!!!!:D

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...