Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τουτέστιν έχω άλλο ένα χρόνο να αποφασίσω... χμ...:P

Ρώτησα λοιπόν τα τουινσάκια αν θέλουν αδερφάκι και η μπεμπα μου απάντησε "αγκιγκ". Αυτό σημαίνει ναι ή όχι;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Τουτέστιν έχω άλλο ένα χρόνο να αποφασίσω... χμ...:P

Ρώτησα λοιπόν τα τουινσάκια αν θέλουν αδερφάκι και η μπεμπα μου απάντησε "αγκιγκ". Αυτό σημαίνει ναι ή όχι;

Μάλλον για όχι το κόβω. Τι? Θα έλθει άλλος να μας πάρει τα πρωτεία? Ε όχι ρε μαμά. ΔΕν το δεχόμαστε. Γκρρρρ!!!!!!!!!!!!!!:mad:

Νομίζω πως αυτό εννοεί. Αλλωστε, αν κάνω και άλλα, θα πρέπει να αλλάξω και το nickname μου. Πως θα λέγομαι τότε; twins2010&2012 κλπ κλπ.

Και να ρωτήσω κάτι εσένα που μιλάς με την Ολγα στο fb... τι κάνει. Γιατί εξαφανίστηκε. Εχω και εκατοντάδες ερωτήσεις....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Νομίζω πως αυτό εννοεί. Αλλωστε, αν κάνω και άλλα, θα πρέπει να αλλάξω και το nickname μου. Πως θα λέγομαι τότε; twins2010&2012 κλπ κλπ.

Και να ρωτήσω κάτι εσένα που μιλάς με την Ολγα στο fb... τι κάνει. Γιατί εξαφανίστηκε. Εχω και εκατοντάδες ερωτήσεις....

Καλά είναι. Μια χαρά. Δεν μου είπε γιατί εξαφανίστηκε να σου πω τηνα λήθεια. Έχεις πολλές απορίες ε?

Διαφημίσεις

τι να μην κοροιδευω!!Εδω περιμεναμε 4,5 μηνες!!!χαχαχα

Άντε βρε............. Τα καλά πράγματα αργούν να γίνουνε!!!!!!!!!!!!!!! Α χα χα χα χα!!!!!!!! Αν το έβαζα από την αρχή δεν θα είχε αξία.....

Διαφημίσεις

Ενα αλλαγματάκι πήγα να κάνω η γυναίκα και με μαλώνετε.....

Που χάθηκες εσύ μικρή και τριανταφυλλένια Ολγα; Ξέρεις ποσες φορές σε ανέφερα; Ετοιμη ήμουν να πάρω τηλ!!!!!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Λοιπόν, να μερικές ερωτήσεις.... ας τις πουμε food for thought....

1. Οσωνούπω γινόμαστε 6 ωραία και καλά και θα αλλάξουμε και γάλα. Εχεις δοκιμάσει το εβαπορέ β' βρεφικής ηλικίας (neslac/noulac) που είναι για 6+ μηνών; Εχει γευση άχυρο;

2. Αν δεν απατώμαι στον 6ο μήνα αλλάζουμε και κρέμες. Επειδή έχω κάνει ένα καλό στοκ απο βανίλιες, μήπως γνωρίζετε ποιά είναι η επόμενη;

3. Στον 6ο ξεκινάμε και χορτόσουπες;

4. Καμιά ιδέα για το καθάρισμα φρουτολεκέδων;

Για τα πρώτα 3 ερωτήματα θα έπαιρνα το ντόκτορ αλλά γιορτάζει.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Λοιπόν, να μερικές ερωτήσεις.... ας τις πουμε food for thought....

1. Οσωνούπω γινόμαστε 6 ωραία και καλά και θα αλλάξουμε και γάλα. Εχεις δοκιμάσει το εβαπορέ β' βρεφικής ηλικίας (neslac/noulac) που είναι για 6+ μηνών; Εχει γευση άχυρο;

2. Αν δεν απατώμαι στον 6ο μήνα αλλάζουμε και κρέμες. Επειδή έχω κάνει ένα καλό στοκ απο βανίλιες, μήπως γνωρίζετε ποιά είναι η επόμενη;

3. Στον 6ο ξεκινάμε και χορτόσουπες;

4. Καμιά ιδέα για το καθάρισμα φρουτολεκέδων;

Για τα πρώτα 3 ερωτήματα θα έπαιρνα το ντόκτορ αλλά γιορτάζει.

Οσες φορες εχω μπει δεν ειναι καμια και ολες τις αλλες ωρες με παιδευουν οι γιοι μου!

Και δεν επαιρνες να τα λεγαμε κιολας!

1)Δεν εχω δοκιμασει εβαπορε αν και το επιασα πολλες φορες στα χερια μου.Εχουν βολευτει μωρε το αλμιρον 2 και λεω ασε καλυτερα.Τελικα αυτο καλο ειναι σε γευση!

2)Στις κρεμες να ξερεις μονο οτι τα δημητριακα και φαριν λακτε απο τον 8ο.Και να αποφυγεις κρεμες που εχουν μελι μεσα!Τις υπολοιπες πχ μπισκοτοκρεμα τις δοκιμασα πιο νωρις

3)Θα ξεκινησεις σιγα σιγα χορτοσουπα.Εγω ειχα αρχισει πατατα,καροτο κολοκυθι και το ζουμακι τους.Λιγο για αρχη και συμπληρωμα γαλα

Περισσότερο την επομενη και παει λεγοντας.Μολις φτασουν να φανε μεριδα θα προσθετεις ενα λαχανικο καθε φορα γιατυχον αλλεργιες.Στις 10 μερες σκετα λαχανικα θα βαλεις και μοσχαρι-κοτοπουλο

Οτι χρειαστεις για τροπο μαγειρεματος πες μου!

4)Καμια!!!!Δυστυχως πεταμα:?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Θυμάμαι κάτι είχες πει για τον ατμομάγειρα της beaba. Κάπου άκουσα ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω ως ατμομάγειρα τον αποστειρωτή. Ισχύει αυτό ή με παραμύθιασαν;

Αν το αλμιρον 2 είναι εντάξει σε γεύση, θα μου κάνει και εμένα. Τα τουινσάκια όσο πάει ο καιρός αντί να αυξανουν το γάλα τους το μειώνουν.

Α... και αν τυχόν έχουν καμια αλλεργία σε κανενα λαχανικούλι, θα το καταλάβω ή θα είναι απλά πολύ αργά;

Δηλαδή μάλλον τις σούπες θα τις ξεκινήσουμε αμέσως μετά τα Χριστούγεννα. Ωχ κοντά είναι, αγχώνομαι.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...