Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Και εγώ τίποτα το σπουδαίο, για κανένα πρωινο καφε! Ασε που είναι και κλειστα τα καταστήματα και διακοπτεται ο καταναλωτικός διδυμο-ειρμος.

στεφανάκι... μάλλον φέτος αγοραστο θα είναι. Και όσο για τις αντοχές... Να δεις που θα τις ανακτήσουμε απότομα μετά τη γέννα τότε που θα κλαίνε και τα δύο!!! Θα γίνουμε και οι πρώτες ξενύχτησες! Ούτε στα μπουζούκια τέτοια ξενύχτια!!!!! :P:p:p

Χα χα χα χα χα χα χα ..............Λέγε μου τέτοια να μου δίνεις κουράγιο. Πάντως όσο πλησιάζει ο καιρός μου φαίνεται πολύ περίεργο. Σκέφτομαι την στιγμή που θα γυρίσουμε από το μαιευτήριο στο σπίτι πολύ έντονα και με πιάνει ένας ψιλοπανικός. Τι θα κάνουμε, πως θα είμαστε..........κλπ κλπ..... Ξέρεις τώρα. Δεν ξέρω αν εσύ τα σκέφτεσαι όλα αυτά.....:)

Διαφημίσεις

Χα χα χα χα χα χα χα ..............Λέγε μου τέτοια να μου δίνεις κουράγιο. Πάντως όσο πλησιάζει ο καιρός μου φαίνεται πολύ περίεργο. Σκέφτομαι την στιγμή που θα γυρίσουμε από το μαιευτήριο στο σπίτι πολύ έντονα και με πιάνει ένας ψιλοπανικός. Τι θα κάνουμε, πως θα είμαστε..........κλπ κλπ..... Ξέρεις τώρα. Δεν ξέρω αν εσύ τα σκέφτεσαι όλα αυτά.....:)

Τα σκέφτομαι, πως δεν τα σκέφτομαι.

Τι θα κάνουμε... χμ :rolleyes:. Θα βάλουμε το διδυμο-μπαμπά σε τάξη να μας βοηθάει. Και ότι βοήθεια θα επιστρατεύσουμε, είναι ευπρόσδεκτη. Προσωπικά, το πρώτο που θα ήθελα να κάνω είναι να μην έχω τον πρώτο καιρό επισκέψεις από όλο το σόι που θα θέλει να δει τα μωρα!!! Γιατί και θα μας κουράσουν και θα μας αποσπάσουν. Τώρα τι θα γίνει στην πραγματικότητα και αν θα έχουμε καθημερινές εκπλήξεις... ελπίζω όχι!!!!

Πως θα είμαστε... δύο κούκλες θα είμαστε (Θεές που λέει και ο Ψινάκης :D) Θα έχουμε χάσει κανένα 8κιλο από το μαιευτήριο, θα πάρουμε και στο βαλιτσάκι full σετ μακιγιάζ και μαλλιών και θα ποζάρουμε σε φωτογραφίες μαζί με τα μπεμπουλίνια!!!

Τώρα... αργότερα πως θα είμαστε... θα δούμε. Δεν σου κρύβω ότι έχω αρχίσει σοβαρά να σκέφτομαι την πιθανότητα της εξωτερικής βοήθειας κυρίως για τις δουλειές του σπιτιού, αλλά και για τα παιδιά, τουλάχιστον για τον πρώτο καιρό.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τα σκέφτομαι, πως δεν τα σκέφτομαι.

Τι θα κάνουμε... χμ :rolleyes:. Θα βάλουμε το διδυμο-μπαμπά σε τάξη να μας βοηθάει. Και ότι βοήθεια θα επιστρατεύσουμε, είναι ευπρόσδεκτη. Προσωπικά, το πρώτο που θα ήθελα να κάνω είναι να μην έχω τον πρώτο καιρό επισκέψεις από όλο το σόι που θα θέλει να δει τα μωρα!!! Γιατί και θα μας κουράσουν και θα μας αποσπάσουν. Τώρα τι θα γίνει στην πραγματικότητα και αν θα έχουμε καθημερινές εκπλήξεις... ελπίζω όχι!!!!

Πως θα είμαστε... δύο κούκλες θα είμαστε (Θεές που λέει και ο Ψινάκης :D) Θα έχουμε χάσει κανένα 8κιλο από το μαιευτήριο, θα πάρουμε και στο βαλιτσάκι full σετ μακιγιάζ και μαλλιών και θα ποζάρουμε σε φωτογραφίες μαζί με τα μπεμπουλίνια!!!

Τώρα... αργότερα πως θα είμαστε... θα δούμε. Δεν σου κρύβω ότι έχω αρχίσει σοβαρά να σκέφτομαι την πιθανότητα της εξωτερικής βοήθειας κυρίως για τις δουλειές του σπιτιού, αλλά και για τα παιδιά, τουλάχιστον για τον πρώτο καιρό.

Κι εμένα στάνταρ θα έλθει η μαμά τι ςπρώτες μέρες, ο σύζυξ θα πάρει άδεια............εντάξει μωρέ θα τα καταφέρουμε πιστεύω. Τι στοκαλό? Όλες οι άλλες δηλαδή τι κάνουν? Εμείς χαζές είμαστε?

Όσο για τις επισκέψεις συμφωνώ. Κι εγώ δεν θέλω να μου κουβαλιούνται και να με πρήζουν. Τουλάχιστον μέχρι να σαραντίσουν τα μωρά με τίποτα.. Έτσι δεν είναι? Εντάξει εκτός από τους δικούς μου. Οι άλλοι όλοι........μακριά....

Συμφωνώ, αλλά σκέφτομαι πολύ σοβαρά και την εξωτερική βοήθεια. Όμως δεν έχω αρχίσει να ψάχνω και δεν ξέρω καθόλου τι τιμές παίζουν. Ίσως κάποια να έλεγε ότι μάλλον δεν χρειάζεται, απλά σκέφτομαι πως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα στην αρχή να είναι όλα καλά, από Σεπτέμβριο όμως που θα δουλεύει ο μπαμπάς να είμαστε σε κατάσταση αμοκ. Οψόμεθα όμως...

Για τις επισκέψεις... μήπως να τους προτείνουμε ότι όποιος μας επισκέπτεται θα πρέπει να βοηθάει στο άλλαγμα:rolleyes:;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Συμφωνώ, αλλά σκέφτομαι πολύ σοβαρά και την εξωτερική βοήθεια. Όμως δεν έχω αρχίσει να ψάχνω και δεν ξέρω καθόλου τι τιμές παίζουν. Ίσως κάποια να έλεγε ότι μάλλον δεν χρειάζεται, απλά σκέφτομαι πως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα στην αρχή να είναι όλα καλά, από Σεπτέμβριο όμως που θα δουλεύει ο μπαμπάς να είμαστε σε κατάσταση αμοκ. Οψόμεθα όμως...

Για τις επισκέψεις... μήπως να τους προτείνουμε ότι όποιος μας επισκέπτεται θα πρέπει να βοηθάει στο άλλαγμα:rolleyes:;;;

Χα χα χα χα...........λες?

Μπαααα δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα. Θα έρχονται όλοι και θα τα πιάνουν. Είμαι λίγο σπασικλάκι ε? μπορεί. Δεν με νοιάζει όμως. Δεν θέλω όμως , ειδικά στις αρχές. Να ξεπεταχτούν λίγο και μετά δεν με πειράζει.

Α δεν σου είπα. Τελικά 19 Σεπτέμβρη γίνομαι νονά. Ευτυχώς δηλαδή. Να πάω σαν τον άνθρωπο κι εγώ.

Διαφημίσεις

19 Σεπτέμβρη. Κυριακή δεν είναι; οπότε θα είναι πρωϊνη βάφτιση... μμμμ πολύ ωραία. Το φορεματάκι να το πάρεις μετά τη γέννα, όχι πριν. Και θα έχεις και πιο πολλές επιλογές και θα φορέσεις και τακουνάκι!!!!

Πάω να επιθεωρήσω τα ρυζογαλάκια στο ψυγείο... να είναι ακόμα εκεί άραγε; Αν είναι, θα τα δοκιμάσω... όχι τίποτε άλλο, για να ελέγξω την ποιότητα!!!!:rolleyes:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

twins ευχαριστω για το μην.Θα παω κι εκει.

witch ωραια ειναι αυτη.Εχει κ μια σε δρυ με 45ευρω!Θα την αξιολογησω απο κοντα ομως.

Προβληματιζεστε για το θεμα της βοηθειας βλεπω..Εμεις δεν εχουμε τους γονεις μας Αθηνα,οποτε μαλλον θα ρθει η μαμα μου στην αρχη,αλλα για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω ποσο θα την αντεξω..Θελω να πιστευω οτι αν παιρνουμε βοηθεια για την καθαριοτητα κ σιδερο, θα τα καταφερουμε κ μονοι μας με τον καλο μου.Εννοειται οτι θα βοηθαει οσο μπορει.Μηπως εχω αγνοια κινδυνου?

Εχω βαρεθει κ ολους αυτους που μου λενε ποσο δυσκολα θαναι, κ τι θα κανω, πως θα τα βγαλω περα, να παρω γυναικα σε καθημερινη βαση κτλ.. Θα δειξει κ στην πορεια υποθετω.Μπορει ναναι ησυχα μωρακια,οποτε οκ, ισως παλι ναχουν πονακια..:roll:

33E7p2.png

Αχ ωραία Nufi συμφωνείς μαζί μου λοιπόν. Νόμιζα ότι εγώ είμαι η υπερβολική. Όσο για τις δουλειές κλπ. πιστεύω κι εγώ ότι θα τα καταφέρουμε , τι στο καλό?

Twins εννοείται . Έλεγξε παιδί μου εσύ την ποιότητα. Ξέρω εγώ. Δεν θέλεις να τα φας, με το΄ζόρι το κάνεις αλλά κάνε την καρδιά σου πέτρα και φάτα. Τι να κάνουμε τώρα? Πρέπει να κάνουμε και θυσίες. :)

Με τα κιλακια πως τα πατε? Εγω εχω βαλει μονο 2,5 ως τωρα, γεγονος που χαροποιει πολυ τον δοκτωρα..Βεβαια μεχρι κ τον τεταρτο μηνα υπεφερα στην κυριολεξια απο τις ναυτιες,οποτε προσφατα αρχισα να τρωω κανονικα. Παντως γενικα μου χει πει να βαλω γυρω στα 11συνολο. Κ προχθες που τον ρωτησα ποσα να βαλω μεχρι το επομενο ραντεβου (σ ενα μηνα),μου απαντησε κ κανενα να μη βαλω,καλα θα ναι!!! Κ ποτε θα φτασω τα 11? Μπαινουν πανευκολα προς το τελος να υποθεσω?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια,

εγώ δυστυχώς πήρα τις εξετάσεις μου σήμερα και δεν με χαροποίησαν καθόλου. :(

Το σάκχαρο νηστική 74 και μετά από 1 ώρα από την λήψη 50gr γλυκόζης ... 177 :oops:

Και επίσης, εμφανίστηκε πάλι το ουρεόπλασμα. Αχ, μαύρα χάλια!! Θα του σηκωθούν οι τρίχες του γιατρού μου!!! Ευτυχώς που έβαλα αυτόν τον μήνα μόνο 2 κιλά όπως μου είπε και έτσι δεν θα ακούσω πλήρη εξάψαλμο.

Η αλήθεια είναι πως το προηγούμενο βράδυ της εξέτασης σακχάρου έτρωγα σουβλάκια. Μήπως φταίει αυτό για το υψηλό αποτέλεσμα? Να το αναφέρω στον γιατρό μου?

RKdwp3.png

Καλησπέρα και από μένα! Τα ίδια άγχοι έχω και γώ.. Και ούτε ξέρω που θα είμαι. Αθήνα θα έχω λίγο παραπάνω βοήθεια, αλλα η μαμά μου δουλευεί. Αρα γυναίκα τουλαχιστον για δουλειές δε τι γλιτώνω.

Όσο για τα κιλά. Εμένα όταν με δει θα με βρίσει. Έχω πάρει 8 κιλά.!! Και ούτε κατάλαβα πως μπήκαν! Λές και έγινε σε 2 νύχτες το κακό. Ζυγιζόμουν και ανέβαινε ο δείκτης!

jasmin τα σουβλάκια δε ξέρω αν έχουν σχέση με το ζάχαρο.. Τώρα αυτό το ουρεόπλασμα τι ακριβώς είναι? Έχει κάποια συμπτώματα? Πως το βρίσκεις?

Γειά σας κορίτσια,

εγώ δυστυχώς πήρα τις εξετάσεις μου σήμερα και δεν με χαροποίησαν καθόλου. :(

Το σάκχαρο νηστική 74 και μετά από 1 ώρα από την λήψη 50gr γλυκόζης ... 177 :oops:

Και επίσης, εμφανίστηκε πάλι το ουρεόπλασμα. Αχ, μαύρα χάλια!! Θα του σηκωθούν οι τρίχες του γιατρού μου!!! Ευτυχώς που έβαλα αυτόν τον μήνα μόνο 2 κιλά όπως μου είπε και έτσι δεν θα ακούσω πλήρη εξάψαλμο.

Η αλήθεια είναι πως το προηγούμενο βράδυ της εξέτασης σακχάρου έτρωγα σουβλάκια. Μήπως φταίει αυτό για το υψηλό αποτέλεσμα? Να το αναφέρω στον γιατρό μου?

Έπρεπε από τις 6 το απόδευμα της προηγούμενης να μην φας καθόλου.

Το όριο μέχρι ποιο είναι; 170;

Το όριο στην 1 ώρα είναι 140 !!! Λες ε? Μήπως γι' αυτό βγήκε τόσο αυξημένο? Πάντως καλού κακού εγώ έκοψα τα πάντα! Ξεκίνησα υγιεινή αποκλειστικά διατροφή!!

Το ουρεόπλασμα είναι ένα συχνό μικρόβιο το οποίο είναι αθώο σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση αλλά θέλει αντιμετώπιση στην εγκυμοσύνη. Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο σύμπτωμα και ανιχνεύεται με την εξέταση κολπικού υγρού.

Μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε να ξεκινήσω σήμερα κιόλας αντιβίωση για 10 ημέρες.

Είχα αυτή την στεναχώρια σήμερα και άλλη μία πάλι το βράδυ. Πέθαναν ξαφνικά όλα τα ψαράκια μου (στο θαλασσινό ενυδρείο). Κοντεύω να τρελαθώ.. δεν ξέρω τι συνέβη. Δεν ήταν η μέρα μου, να φύγει και να μην ξαναέρθει. :( :( :(

RKdwp3.png

Καλημέρα σε όλες και καλό μήνα!!!!!!

Και καλή πρωτομαγιά!!!!!!

Και μη συζητήσουμε για κιλά... γιατί είμαι η πιο μπαλονού απ' όλες σας :P. Ποιά θα με κατεβάσει από το βάθρο του +15; Καμιά!!!! Οπότε αυτοανακηρύσσομαι βασιλισσα της λαιμαργίας!!!!:P:p:p Τι κερδίζω; Μάλλον έναν εξάψαλμο:P

Jasmini, αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι συνηθισμένο μικρόβιο και σε νορμάλ περιπτώσεις μπορεί και να περάσει και μόνο του. Αλλά στην εγκυμοσύνη το φοβούνται. Βέβαια, κάπου στο parents.gr διάβασα ότι αν επανεμφανίζεται στην εγκυμοσύνη το παρακολουθούν, αλλά χωρίς τρομακτική ανησυχία.

Και μην ανησυχείς για τα ψαράκια... έχεις 2 ψαράκια στην κοιλιά σου που κολυμπάνε... και θα πάρεις και άλλα για το ενυδρείο :P Δουλεύει; ακόμα; Αντέχεις;

Εγώ ζηλεύω γιατί όλες παίρνετε λιγότερη γλυκόζη από μένα :evil:. 50ml, 75ml ακούω... εγώ γιατί τόσο πολύ; (την απάντηση την ξέρω, αυτό το +15...)

Τελικά, χτες μετά την επιθεώρηση, η οποία ήταν επιτυχής, εξαφανίστηκα για την αγορά (πάλι). Άρχισα το βαλιτσάκι!!! Αλλά κουράστηκα...

Frosobal, γειά!!! Είδα ότι ενδιαφέρεσαι και εσύ για το 2ο 9μηνο. Εγώ είμαι σε θεωρητικό επίπεδο ακόμα, αλλά έχω ένα σωρό ερωτήσεις. Η κατάλληλη στιγμή για δικηγόρο μάλλον είναι αμέσως μετά τη γέννα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...