Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

οι υπολοιπες με εξωσωματικη?

θα τα κρατησετε λιγα χρονια μηπως κ θελετε κ αλλο παιδακι?

εξαρταται κ την ηληκια βεβαια..εγω ειμαι ηδη 34..

Nufi μου κι εγώ εξωσωματική αλλα δεν έχω κατεψυγμένα οπότε δεν έχω αυτό το δίλημμα. Ούτε και θέλω να κάνω άλλο. Όσον αφορά την ηλικία και εγώ 34 είμαι............οπότε.................

glorr η που θα εξαφανιζεσαι, η που θα εισαι η πιο παρουσα! των ακρων!!

τι εγινε? τα μωρακια σου θα ηρεμησαν κ εχεις περισσοτερο χρονο..

ωραιες κ οι καινουργιες φωτο

Είδες Nufaki? Τώρα μπαίνω συνέχεια. Δεν έφταιγαν τα μωράκια. Τα μωράκια μια χαρά ήσυχα ήταν και είναι ακόμη. Εγώ δεν ήμουν σε διάθεση να μπαίνω. Όχι για κανένα ιδιαίτερο λόγο βέβαια.

Σου άρεσαν? Βάλε κι εσύ καμία καινούρια από τα μπεμπάκια συο.............Είναι τέλεια και τα δικά σου...........

μωρε κ εμεις λεμε οτι δε θελουμε αλλο, αλλα πραγματικα ειναι λιγο περιεργο να αποφασισεις να καταστρεψεις τα εστω κ κατεψυγμενα εμβρυακια σου..

με λειπει καπως ομολογω..

βεβαια, αν ειναι να κανουμε τριτο,που αυτη τη στιγμη το αποκλειω, ας ερθει μονο του..δεν ειναι απιθανο να συμβει στην περιπτωση μας.

λεω τωρα εγω...

33E7p2.png

Διαφημίσεις

μωρε κ εμεις λεμε οτι δε θελουμε αλλο, αλλα πραγματικα ειναι λιγο περιεργο να αποφασισεις να καταστρεψεις τα εστω κ κατεψυγμενα εμβρυακια σου..

με λειπει καπως ομολογω..

βεβαια, αν ειναι να κανουμε τριτο,που αυτη τη στιγμη το αποκλειω, ας ερθει μονο του..δεν ειναι απιθανο να συμβει στην περιπτωση μας.

λεω τωρα εγω...

ναι ναι δεν αποκλείεται να έλθει μόνο του. Ποτέ μην λες ποτέ. Βλέπεις άλτερ?

Και εγώ δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα των κατεψυγμένων.

Ξέρω πως κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρω την απόφαση, αλλά οι όλες αναμνήσεις είναι πολύ νωπές ακόμα.

Αν δεν κάνω λάθος κάπου άκουσα ότι για τα κατεψυγμένα υπάρχει κάποιο όριο που τα φυλάνε έτσι κι αλλιώς και μετά σε ρωτάνε τι θες να τα κάνεις;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ξεχαστε το έντιτ. Τωρά θα αποδείξετε τι σόι δασκάλες είστε!!!!!!!

Και παρεμπιπτόντως, μόλις τώρα έγραψα "φασκάλες". Μετά από το διαγωνισμό με τα περισσότερα μηνύματα θα κάνουμε και άλλο ένα για τα περισσότερα ορθογραφικά!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια τι κάνετε? όλες μια χαρά είστε βλέπω. Σας διαβάζω που που όταν προλαμβαίνω γιατί τα μικρά γίνανε 10 μηνών τώρα και θέλουν 10 χέρια από πάνω τους!!! nufi έχω και εγώ την ίδια απορία σχετικά με τα κατεψυγμένα, αν και η συγκεκριμένη (που πήρες τηλ) μου είπε και εμένα ακριβώς το ίδιο. Να περιμένω λίγο να μεγαλώσω... 27 και μετά να σκεφτώ... και συμφωνώ μαζί της. Ποτέ δεν ξέρεις τι κέφια θα έχουμε σε λίγα χρόνια:))

frosobal εγώ γυρνάω 1η Ιουνίου σχολείο!! Με το 2ο 9μηνο θα γίνει κάτι ή άδικος κόπος να το τρέξουμε...

Ολγίτσα χάθηκες και εσύ εεε . άστα πολύ τρέξιμο, τρώμε απόλα τα φαγητά τώρα, χωρίς αλάτι βέβαια και αλλάζω όλη μέρα πάνες!!!

φιλάκια πολλά, περιμένουμε και εμείς με ανυπομονησία τα Χριστούγεννα. Χαζεύουν συνέχεια το δέντρο μας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...