Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ωωωω... τέλεια. Ελπίζω να είναι και σε κανένα καλό πόστο και να μη σε ζαλίζουν!

Θα είναι και ευχάριστο διάλειμμα από τις παιδικές φωνές!

Τώρα που το σκέφτομαι η διεύθυνση σου μου χρωστάει μια προυπηρεσία για την οποία έχω κάνει αίτηση εδώ και κάτι χρόνια.... χμμμ, δεν είναι κακή ευκαιρία να σας επισκεφθώ....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Φρόσω τώρα που το κοιτάω σε έχω στους φίλους. Κανονικά στην λίστα είσαι. Αφού το θυμάμαι ότι το είχα δεχτεί.

Δες αν είναι τικαρισμένο το όνομα. Αν δεν είναι πρέπει να το τικάρεις.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ναι έχεις δίκαιο, τώρα το είδα. Είδα και τα υπέροχα μωρά σου!

Κουκλάκια είναι! Μου αρέσει που η μικρή έχει και πολύ μαλλί.

twins στο πρωτόκολλο είμαι οότε από μένα θα περάσεις χαχαχαααα.

Έλα!

Διαφημίσεις

Ναι έχεις δίκαιο, τώρα το είδα. Είδα και τα υπέροχα μωρά σου!

Κουκλάκια είναι! Μου αρέσει που η μικρή έχει και πολύ μαλλί.

twins στο πρωτόκολλο είμαι οότε από μένα θα περάσεις χαχαχαααα.

Έλα!

Α ευχαριστόυμε πολύ!!!!!!!!!! Ναι έχουμε μαλλί. Δεν μπορώ να πω. Για να κάνουμε και τα χτενίσματά μας ως γυναίκες τσαχπίνες!!!!!!!!:tongue:

Λίγος καιρός ΄΄εμεινε μέχρι τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Εντωμεταξύ θέλω διακαώς να φτιάξω καρυδόπιτα, αλλά καταπιέζομαι να μην τη φτιάξω γιατί ξέρω ότι θα τη φάω.

Ας πιώ μια γουλιά καφέ να ξεχάσω τον πόνο μου....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Λίγος καιρός ΄΄εμεινε μέχρι τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Εντωμεταξύ θέλω διακαώς να φτιάξω καρυδόπιτα, αλλά καταπιέζομαι να μην τη φτιάξω γιατί ξέρω ότι θα τη φάω.

Ας πιώ μια γουλιά καφέ να ξεχάσω τον πόνο μου....

Κι εγώ καφέ πίνω τώρα. Και μάλιστα πριν από λίγο αυτή την κουβέντα είχα με την μάνα μου , γιατί είμαι στο πατρικό μου σήμερα, αν έχει κανένα γλυκό να τσακίσουμε. Αλλα τίποτα . Μόνο του κουταλιού . Γκρρρρ!!!!!!!!!!!!!! Ας πιω άλλη μια γουλιά καφέ. Εσύ με την καρυδόπιτα σήμερα, η Witch με το σοκολατένιο χθες...............αμάν. Ούτε έγκυες να είμασταν!!!!!!!! Χα χα !

Οντως σαν έγκυες κάνουμε. Τώρα όμως που το σκέφτομαι, πέρσι τέτοια περίοδο δεν ήθελα με τόση μανία γλυκά όσο τώρα. Από το Φεβρουάριο μέχρι τον Απρίλιο ήταν η κατηφόρα μου. Εσύ είχες πάρει λίγα καλή μου... Θυμάμαι τα μπιφτεκάκια που έτρωγες. Η μάλλον δεν έτρωγες!:P

Μπα, δεν την φτιάχνω την καρυδόπιτα... ξέρω που θα καταλήξει. Και είναι και θερμιδοβόρα η άτιμη. Δεν τρώω καλύτερα το κουτί με τη βανίλια των παιδιών;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Οντως σαν έγκυες κάνουμε. Τώρα όμως που το σκέφτομαι, πέρσι τέτοια περίοδο δεν ήθελα με τόση μανία γλυκά όσο τώρα. Από το Φεβρουάριο μέχρι τον Απρίλιο ήταν η κατηφόρα μου. Εσύ είχες πάρει λίγα καλή μου... Θυμάμαι τα μπιφτεκάκια που έτρωγες. Η μάλλον δεν έτρωγες!:P

Μπα, δεν την φτιάχνω την καρυδόπιτα... ξέρω που θα καταλήξει. Και είναι και θερμιδοβόρα η άτιμη. Δεν τρώω καλύτερα το κουτί με τη βανίλια των παιδιών;

Βανίλια ε? Τέλειαααααααααααααα..... Να είχα λίγο. Μπα εγώ λέω το απόγευμα να πάρω ένα γλυκάκι γιατί το παιδεύω μέρες τώρα. Έλα μωρέ. Τι ψυχή έχει ένα γλυκο?

Ελα ντε... τι ψυχή έχει; Είναι άψυχο και άκαρδο γιατί μας παχαίνει!!!!!

Μου στείλανε και ένα δείγμα μπισκοτόκρεμας ΄και είμαι ένα βήμα πριν το τσακίσω! Και έχω και το άλλοθι ότι είναι και θρεπτικο!

Α, ρε Όλγα που είσαι να μας βάλεις σε τάξη.... Θα σου βάλω απουσία!:mrgreen::mrgreen:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ελα ντε... τι ψυχή έχει; Είναι άψυχο και άκαρδο γιατί μας παχαίνει!!!!!

Μου στείλανε και ένα δείγμα μπισκοτόκρεμας ΄και είμαι ένα βήμα πριν το τσακίσω! Και έχω και το άλλοθι ότι είναι και θρεπτικο!

Α, ρε Όλγα που είσαι να μας βάλεις σε τάξη.... Θα σου βάλω απουσία!:mrgreen::mrgreen:

Χα χα χα χα .............Αν σου πω ότι με αυτήν μιλάω τώρα............Στο facebook βέβαια................

καλε..twins εδω εισαι!

τι τα εκανες τα κατεψυγμενα σου???? μολις πηρα την κλωντ.. να μου πει τη διαδικασια για την καταστροφη κ προσπαθουσε ποση ωρα να με πεισει να τα κρατησω κ οτι δεν ειναο ωριμη αποφαση να τα καταστρεψω μετα απο ενα χρονο κ τετοια...

με προβληματισε!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...