Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Witch...ίσως θα μπορούσες να στρώσεις τον καναπέ αλλά να αφήσεις ακάλυπτη την πλάτη. Τι λες?

Πάντως είναι αλήθεια, παρεξηγούνται κιόλας οι μάνες.

Αααα..witch...πράγματι, μην βγάλεις γλυκά στην γιορτή γιατί δεν θέλω να παρασυρθώ και να φάω :tongue:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Και μία ερώτηση προς όλες; Ξέρετε κανένα τρόπο πως να βγάλω από τα ρουχαλάκια τους λεκέδες από φρούτα; Ολα τα φορμάκια μας έχουν πιτσιλίτσες... βλέπετε θέλουν και τα χεράκια μας να συμμετέχουν στο φαγάκι!!!!!

Δε βγαίνουν με το πλύσιμο να υποθέσω? δεν έχω ιδέα!!! Θα ρωτήσω όμως την πεθερά μου που είναι μανούλα σε αυτά να μας πεί καμια ιδέα!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα, καλη βδομαδα κ χρονια πολλα σ οσοες γιορταζουν!

Wιtchaki να χαιρεσαι τον αγαπημενο σου!!

εγω διακριτικα κ χαριτωμενα θα ελεγα να τους βγαλει τα παππουτσακια.

θα ελεγα κ κατι σχετικο με τα μωρα, οτι σε λιγο θα ξαπλαρουν τα witchakia κ θα παιζουν χωρις πανα, οποτε δε θες να χει κ πατημασιες!!!λογικο νομιζω..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

agorakia δεν ειπα τιποτα,μηπως στα μουλωχτα καταφερω να βγω μπροστα,αλλα με τσακωσες γατονι..!

αντε μετα τα ταξιδακια στο χωριο, πλησιαζει κ το μιλανακι!!!

twinσ αχ αυτοι οι λεκεδες...εμεις με ferrum εχουμε προβλημα..δε ξερω κατι καλυτερο απ αυτο που ηδη σκεφτηκες..

melenia λιγο εμεινε!!!!

33E7p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια. Τι κάνετε? Όσες έχετε να χαίρεστε τους εορτάζοντες σας. Πολύχρονοι να είναι.

Twins θα σε στενοχωρήσω αλλά νομίζω πως οι λεκέδες από τα φρούτα δεν φεύγουν με τίποτα από τα ρούχα.Έτσι μου έχουν πει γνωστές που τα έχουν περασει αυτά. Και με συμβούλευσαν να τους φοράω ότι πιο παλιό όταν τρώνε φρούτα. Αλήθεια , τι φρούτα τρώτε? και πόση ποσότητα?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!!

Μα τι ωραίο ήλιο που έχει έξω.... αντανακλάει τέλεια στις γιρλάντες.

Αχ... διάβασα κάτι ματζούνια για να βγάλω φρούτα με αμμωνία, με λεμόνια κλπ κλπ, αλλά λέω άσε να δω τι θα γίνει με το μεγαλίστικο απορρυπαντικό και βλέπουμε. Αλλιώς.... θα έχουμε υπέροχα φουτο-πουά φορμάκια.

Glorr ο γιατρός μου έχει πει να τρώνε όσο θέλουν και μέχρι 200γρ την ημέρα. Τα τουινσάκια τρώνε περίπου 180γρ, το οποίο αντιστοιχει σε ένα μεσαιο μήλο και ένα μικρό αχλάδι. Αλλά και αυτό στο περίπου...

Για να δω φωτό....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

glorr σου έχω κάνει αίτημα φιλίας εδώ και καιρό και δεν απάντησες....

όχι βρε έχω απαντήσει. Μήπως έκανα κάτι λάθος? Για ξαναστείλτο σε παρακαλώ αν έχεις την καλοσύνη. Κα΄τι θα πάτησα λάθος. Στάνταρ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...