Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλε που ειναι η melenia?λετε να γεννησε?αχ τι καλα!!!

Εδώ είμαι ακόμα..βαρέθηκα να το λεω χαχαχα

Αυτές τις μέρες έχω έντονους πόνους στη μέση αλλά τίποτα άλλο, πίνω το μαγνήσιο μου κανονικά, 3 φορές τη μέρα και δεν πετρώνει η κοιλιά. Τα γιουτοπαρ το έχω σταματήσει γιατί μου προκαλούσαν ζαλάδες τελικά..

Αύριο έχω ραντεβού στο γιατρό να μου πει τι θα γίνει και είμαι σε μεγάλο δίλλημα του τι να του πω, από τη μια λεω να μπω για καισαρική όταν μου πει, σύντομα στάνταρ από την άλλη λεω να το αφήσω να γίνει από μόνο του. Το κακό είναι ότι πλέον δεν μπορώ να κουνηθώ από το βάρος, η κοιλιά μου τεράστια και πραγματικά υποφέρω..

Όλοι με έχουν τρελάνει, με ρωτάνε συνέχεια αν γέννησα, ρε τι εκνευριστικό που είναι κ αυτό; Χτυπαέι το τηλέφωνο ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι ακόμα..βαρέθηκα να το λεω χαχαχα

Αυτές τις μέρες έχω έντονους πόνους στη μέση αλλά τίποτα άλλο, πίνω το μαγνήσιο μου κανονικά, 3 φορές τη μέρα και δεν πετρώνει η κοιλιά. Τα γιουτοπαρ το έχω σταματήσει γιατί μου προκαλούσαν ζαλάδες τελικά..

Αύριο έχω ραντεβού στο γιατρό να μου πει τι θα γίνει και είμαι σε μεγάλο δίλλημα του τι να του πω, από τη μια λεω να μπω για καισαρική όταν μου πει, σύντομα στάνταρ από την άλλη λεω να το αφήσω να γίνει από μόνο του. Το κακό είναι ότι πλέον δεν μπορώ να κουνηθώ από το βάρος, η κοιλιά μου τεράστια και πραγματικά υποφέρω..

Όλοι με έχουν τρελάνει, με ρωτάνε συνέχεια αν γέννησα, ρε τι εκνευριστικό που είναι κ αυτό; Χτυπαέι το τηλέφωνο ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

κρατας γερα ε?!μπραβο!πηγαινε στον γιατρο και θα δεις τι θα σου πει.καρδιοτοκογραφο εχεις κανει?αν δεν υπαρχει λογος μπορεις να κρατησεις λιγο ακομη ανετα.θα δειτε βαρος,παλμους των παιδιων και το αποφασιζετε.

age.png

Ελα βρε Melenia και νομίζαμε κι εμείς ότι γέννησες...φυσικό βέβαια αφού είσαι στις μέρες σου πια!!!

Εμείς πήγαμε βολτούλα...πείσαμε τον μπαμπά μας!!! Μόλις γυρίσαμε και πάμε για νάνι.

Agorakia καλώς ήρθατε πίσω και καλή ξεκούραση!!! Κρίμα το τίλιο...πές να στο στείλουν..δεν μπορούν??

RKdwp3.png

καλημερα σας!!!

να χαιρεστε τους νικους σας οσες εχετε!!!κι εγω τον δικο μου βεβαιως βεβαιως!

agorakia ωραια περασατε?πιο ευκολα απο την προηγουμενη φορα ε?

πηρα μεγαλες αποφασεις εχθες το βραδυ.απο σημερα διατροφη για εναν μηνα για να γινω οπως ημουν.αν δεν τα καταφερω θα ακολουθησουν πιο αυστηρα μετρα!

εχθες εκατσα στον καναπε και απλωσαν τα μπουτια μου και ο κ.... μου!!!επαθα πανικο!!!

twins βαλε κι εσυ μπρος οπως ειπες και θα δινουμε κουραγιο η μια στην αλλη.οταν χασουμε κανα δυο κιλα θα αρχισουμε και τα αιθερια αφου δεν θηλαζουμε.καταλαβαινεις οτι δεν παιζει να βαλω κι εγω τικερ αλλα στοχος ειναι -3 με -4 στην καλυτερη.

age.png

το γλυκο που λετε ειναι βαρυ και ασηκωτο.θυμιζει σοκολατοπιτα στην οψη αλλα με φουντουκια και εφτιαξα και μια σως σοκολατας.το σερβιρα με παγωτο βανιλια και τελικα τους αρεσε πολυ.οποτε θα παιξει και στην σημερινη γιορτη με εναλλακτικη το ραβανι της πεθερας μου.

η γιορτη μαλλον θα αρχισει χωρις εμενα γιατι σχολαω στις οκτωμιση...

age.png

Διαφημίσεις

ευχαριστουμε πολυ πολυ!!!

ερωτηση,

οι καναπεδες μου ειναι ασπροι.εχω ριχταρια καφε.το βραδυ θα ερθουν πιτσιρικια και δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα αν τους λερωσουν κατα λαθος.(για του λογου το αληθες δεν με νοιαζει αν βγαλει γουλιτσα η ακομα και να ξερασει καποιο μωρο, κατι που εχει συμβει στο παρελθον)τρελαινομαι ομως οταν ανεβαινουν ή τα ανεβαζουν οι γονεις τους με τα παπουτσια επανω (ειναι δυο χρονων και περπατανε κανονικα εξω στον δρομο με αυτα τα παπουτσια) τι να κανω?

απο την μια δεν θελω να κανω παρατηρησεις απο την αλλη θελω να ειναι ομορφο το σπιτι μου και να το ευχαριστιεμαι.τι να κανω?το ευκολο ειναι να βαλω αυτα τα τεραστια ριχταρια αλλα δεν θελω γμτ!!!!

τα υφασματα στους καναπεδες βγαινουν και πλενονται.αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!!!

age.png

Προτείνω να αφήσεις τα ριχτάρια. Κάνουν και ωραίο κοντράστ.

Και για τα καμώματα των μικρών παιδιών.... λέω στον εαυτό μου να μη λ΄΄εω και πολλά από τοτε που έγινα μάνα... δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσουν τα δικά μου....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ευχαριστουμε πολυ πολυ!!!

ερωτηση,

οι καναπεδες μου ειναι ασπροι.εχω ριχταρια καφε.το βραδυ θα ερθουν πιτσιρικια και δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα αν τους λερωσουν κατα λαθος.(για του λογου το αληθες δεν με νοιαζει αν βγαλει γουλιτσα η ακομα και να ξερασει καποιο μωρο, κατι που εχει συμβει στο παρελθον)τρελαινομαι ομως οταν ανεβαινουν ή τα ανεβαζουν οι γονεις τους με τα παπουτσια επανω (ειναι δυο χρονων και περπατανε κανονικα εξω στον δρομο με αυτα τα παπουτσια) τι να κανω?

απο την μια δεν θελω να κανω παρατηρησεις απο την αλλη θελω να ειναι ομορφο το σπιτι μου και να το ευχαριστιεμαι.τι να κανω?το ευκολο ειναι να βαλω αυτα τα τεραστια ριχταρια αλλα δεν θελω γμτ!!!!

τα υφασματα στους καναπεδες βγαινουν και πλενονται.αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!!!

Καλημέρα, καλημερούδια και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!! Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και όλη την οικογένειά σου!!!

Κι εγώ προτείνω ριχτάρια, αλλιώς..."παρακαλούνται οι επισκέπτες, όπως αφήσουν τα υποδήματά τους έξω από την πόρτα!!!" :tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγώ ακολουθώ το δεύτερο!

RKdwp3.png

μα δεν κανουν κοντραστ γιατι μονο το καφε φαινεται....και ολο το δωματιο ειναι καφε εκτος απο τους καναπεδες...

και για να δειτε οτι δεν ειμαι παραλογη και στριμμενη,στο δεντρο εχω κρεμασει σοκολατενια στολιδια για να τα παρουν μονα τους τα μικρα και εννοειται οτι οπως θα τα παρουν θα γεμισει ο τοπος χιονι αλλα δεν με νοιαζει!

twins αν τα παιδια μου σε ξενο σπιτι τα ανεβαζω με τα παπουτσια στους καναπεδες θα ειμαι για πολλες κλωτσιες!

age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες! Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου witch! απ ότι προβλέπω με σοκολατόπιτες και παγωτάκια το πλύσιμο των καλυμάτων δεν το γλιτώνεις οπότε κάνε αυτό που σου αρέσει περισσότερο, αλλά τη στιγμή που θα ανέβουν στους καναπέδες τα παπουτσάκια δε μπορείς να κάνεις μια γλυκιά παρατήρηση για να ακούν οι γονείς??? του τύπου αγάπη μου ο καναπές είναι βρώμικος και θα λερωθούν τα παπουτσάκια σου, θες να στα βγάλει η μανούλα?????????:lol::lol:

Συμφωνώ φυσικά και με την twins να μας δώ με τα δικά μας τα καμάρια και επίσης συμφωνώ με τη jas γιατί και εγώ τους βγάζω τα παπούτσια στην είσοδο!

nufi...19 μέρες!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

τα κακομοιρακια τα παιδακι ακουνε.οι γονεις ειναι αντε γεια.και το κλασικο αν πεις τιποτα στα παιδια,οσο γλυκα και να το πεις θα ακουσεις μετα απο την μαμα τους."μη κανεις αυτο γιωργακη μαλλωνουν εδω"

θελετε να σας πω την τελευται απαιτηση απο μια μαμα?να μην βγαλω τιποτα φαγωσιμο στη γιορτη μου(ξηρους καρπους,πατατακια κτλ) για να μην φαει η μικρη...

hello μηπως υπαρχει κι αλλος κοσμος???

age.png

Νομίζω ότι οι καφέ καναπέδες θα κάνουν τέλειο κοντράστ με το άσπρο χιόνι που έχεις ρίξει, οπότε είναι μια χαρά.

Αυτό με τη μαμά και τα φαγώσιμα μου φαίνεται τρελό. Καλά, έχω ακούσει να λένε σε γονείς να βάζουν τους ξηρούς καρπούς σε κλειστά μπολάκια για να μην τα πιάσει κανένα παιδάκι και πνιγεί αλλά όχι και να κάνετε νηστεία. Βρε μήπως η μαμά εκεινη κάνει δίαιτα και θέλει να σας υποχρεώσει όλους να της κάνετε παρέα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και μία ερώτηση προς όλες; Ξέρετε κανένα τρόπο πως να βγάλω από τα ρουχαλάκια τους λεκέδες από φρούτα; Ολα τα φορμάκια μας έχουν πιτσιλίτσες... βλέπετε θέλουν και τα χεράκια μας να συμμετέχουν στο φαγάκι!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

τα κακομοιρακια τα παιδακι ακουνε.οι γονεις ειναι αντε γεια.και το κλασικο αν πεις τιποτα στα παιδια,οσο γλυκα και να το πεις θα ακουσεις μετα απο την μαμα τους."μη κανεις αυτο γιωργακη μαλλωνουν εδω"

θελετε να σας πω την τελευται απαιτηση απο μια μαμα?να μην βγαλω τιποτα φαγωσιμο στη γιορτη μου(ξηρους καρπους,πατατακια κτλ) για να μην φαει η μικρη...

hello μηπως υπαρχει κι αλλος κοσμος???

τότε κάνε παρατήρηση κατευθείαν στους γονείς!!! Μα φίλοι είναι αυτοί??

όσο για τη δευτερη περίπτωση δεν εχω λόγια!!

βασικά μακάρι να μπαίναν στο σπίτι μας όσοι συμπαθούμε και ταιριάζουμε, αυτά τα "πρέπει" είναι σπαστικά...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...