Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

jas μου μακάρι να στρώσουμε και εμείς σιγά σιγά!! όχι δεν είχαμε καθόλου γκρίνια, ίσα ίσα κοιμηθήκαν και μέσα στη μέρα κάτι τρίωρα!!!!!

Αυτό το έχετε ακούσει??? είναι το αγαπημένο μου!

http://www.youtube.com/watch?v=aYorXDBwcdU

Πολύ ωραίο...

Άκου κι αυτό..

http://www.youtube.com/watch?v=2bfdY42VKAk&feature=related

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις τώρα τρλωμε κρέμα με αυτό

Άχου τι ωραία. Δώστε και σ' εμάς μια κουταλίτσα. Τι γεύση έχει? Εμείς έχουμε γκανιάξει στο κλάμα (ο μπέμπης) από τα ούλα μας. Τώρα πήραμε Ντεπόν. Δεν γινόταν.

Εχει γεύση βανίλια, αλλά θυμίζει και λίγο παραβρασμένο ρύζι. Με αυτό θα ξεκινήσετε και εσείς.

Τώρα τελείωσε η μπέμπα και θα ξεκινήσω το μπέμπη. Ζυγιστήκαμε κιόλας. 6.600 και 5.810.

Καλίο κουράγιο με τα ούλα... Με τα δικά μου δεν ξέρω τι συμβαίνει. Δεν παρατηρώ κανένα φούσκωμα και ο παιδίατρος μου είπε ότι θα αργήσουμε. Παρ' αυτά τα σάλια τρέχουν ποτάμι. Και δαγκώνουν και το κουτάλι.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εχει γεύση βανίλια, αλλά θυμίζει και λίγο παραβρασμένο ρύζι. Με αυτό θα ξεκινήσετε και εσείς.

Τώρα τελείωσε η μπέμπα και θα ξεκινήσω το μπέμπη. Ζυγιστήκαμε κιόλας. 6.600 και 5.810.

Καλίο κουράγιο με τα ούλα... Με τα δικά μου δεν ξέρω τι συμβαίνει. Δεν παρατηρώ κανένα φούσκωμα και ο παιδίατρος μου είπε ότι θα αργήσουμε. Παρ' αυτά τα σάλια τρέχουν ποτάμι. Και δαγκώνουν και το κουτάλι.

Α μάλιστα. Εμείς δεν ζυγιστήκαμε. Αύριο. Αντε να δούμε. Θα το τρώμε?

Α μάλιστα. Εμείς δεν ζυγιστήκαμε. Αύριο. Αντε να δούμε. Θα το τρώμε?

Κοιταξε.... είναι σχετικό. Τα δικά μου δεν ήθελαν καθόλου το γάλα. Ο μπέμπης κάτι κουτσόπινε, η μπέμπα σπάνια να έπινε 120. Εβλεπα και το κουτί που έλεγε ότι για το βάρος τους έπρεπε να τους δίνω 180 και 210 και με έπιανε τρέλα. Παρ΄αυτά, όταν ξεκινήσαμε τα άλλα φαγητά τρώνε κανονικότατα, παιρνουν καλό βάρος και ενεργούνται τακτικά. Αλλά δυστυχώς η απέχθεια προς το γάλα συνεχίζεται.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κοιταξε.... είναι σχετικό. Τα δικά μου δεν ήθελαν καθόλου το γάλα. Ο μπέμπης κάτι κουτσόπινε, η μπέμπα σπάνια να έπινε 120. Εβλεπα και το κουτί που έλεγε ότι για το βάρος τους έπρεπε να τους δίνω 180 και 210 και με έπιανε τρέλα. Παρ΄αυτά, όταν ξεκινήσαμε τα άλλα φαγητά τρώνε κανονικότατα, παιρνουν καλό βάρος και ενεργούνται τακτικά. Αλλά δυστυχώς η απέχθεια προς το γάλα συνεχίζεται.

Εμενα ο μπεμπης τρωει 210 τεσσερα γευματα την μέρα. Η μικρή είναι περίεργη στο φαγητό της. Σαν την μανούλα της. Δεν βάζει πρόγραμμα. Και τρώει ότι να ναι. Πότε 150 πότε 120 πότε 90 πότε 80........ Ε κ εμείς λογικά κατά τα Χριστούγεννα ξεκινάμε κρέμες. Θα δούμε.......Έντωμεταξύ η μπέμπα είναι και δυσκοίλια και ίσως παίζει ρόλο και αυτό. Όταν η κοιλίτσα είναι τίγκα πως να φάει το κακόμοιρο? Μπορεί να κάνει και τρεις μέρες να τα κάνει..............Πότε τρώει υποθετάκι πότε τα κάνει μόνη της. Έχει θέμα γενικώς.

αχ γεια σας.

ολη μερα γκρινια σημερα,απιστευτο..

η μικρη μου που ειναι ενα αγγελουδι γελαστο συνηθως, μας πονοκεφαλιασε..

εχει λιγες μερες που ειναι ανησυχη κ λιγο γκρινιαρα,δε θελει να φαει..σκεφτηκα μηπως ειναι δοντια,επηρρεασμενη απο εσας που εχετε μπει σ αυτη τη φαση,αλλα δε βλεπω κατι στα ουλα της. κ η παιδιατρος οταν την ειχα ρωτησει πριν κανα 2βδομαδες που πηγαμε,μου ειχε πει οτι ειναι νωρις ακομη.

λετε να ερωτευτηκε?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

glorr 4 γευματα,ε? νομιζα οτι 5 ειναι τα γευματα που κραταμε κ αργοτερα ακομη οταν αρχισουμε κρεμουλες..

χριστουγεννα ξεκινατε εσεις κρεμα? εμας στον 6ο μας ειπε. οποτε απο το νεο ετος!

twins οποτε τωρα πηραν τα πανω τους τα μωρουλια κ θ αρχισουν να ξαναγινονται μαγουλακια!! αντε, γιατι τουλαχιστον η βικ ειχε κ μια φημη!!

33E7p2.png

Εεεεεεεεπ!

Μόλις είδα ότι κάάάάποια ετοιμάζεται να με περάσει και είπα να μην το αφήσω έτσι :):):):):):):):):)

Κουκλίτσες μου, επιστρέψαμε! Είμαι κομμάτια. Μπήκαμε αστραπιαία, ετοιμάσαμε μπανάκι (ήταν η ώρα του), βράσαμε νεράκι, φάγαμε γαλατάκι, κάναμε νανάκι!

Η μαμά έπλυνε μπουκάλια, έβαλε αποστειρώσεις, συμμάζεψε το σπιτάκι, που το είχαμε αφήσει μπουρδ....κι, ε, αυτά!

Τώρα κάνω ανασκόπηση...! Ωραίο ήταν το ταξίδι μας κι αυτή τη φορά!

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τώρα τα νέα σας! Θα ξαπλώσω καναπέ, να πάρω μια ανάσα, και αύριο τα λέμε αναλυτικά :)

Φιλάκια, καλό ξημέρωμα να έχουμε όλες και όλοι, μαμάδες, μπαμπάδες και μπεμπουλάκια! (κάναμε 37.5 (ο μικρός) την Παρασκευή το πρωί, λόγω εμβολίου της Πέμπτης... :( )

rPPrp3.png

glorr 4 γευματα,ε? νομιζα οτι 5 ειναι τα γευματα που κραταμε κ αργοτερα ακομη οταν αρχισουμε κρεμουλες..

χριστουγεννα ξεκινατε εσεις κρεμα? εμας στον 6ο μας ειπε. οποτε απο το νεο ετος!

twins οποτε τωρα πηραν τα πανω τους τα μωρουλια κ θ αρχισουν να ξαναγινονται μαγουλακια!! αντε, γιατι τουλαχιστον η βικ ειχε κ μια φημη!!

Εμένα δεν πεινάει για παραπάνω γεύματα και εκτός από αυτό ρώτησα και την παιδίατρο και μου είπε ότι μπορεί να μείνει και με τέσσερα γεύματα. Τώρα αν πεινάσει να φάει και πέμπτο θα το φάει. :rolleyes:

Όοοοοοοοοχι!

Ξέχασα το τίλιο στο χωριό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Που πήγατε διακοπές βρε? Είχα κι εγώ πολύ καιρό να μπω και δεν έχω παρακολουθήσει τα νέα σας. Τα μπεμπούλια σου καλά?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...