Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

αραγε πως θ αντιδρασουν τα μπεμπινια στο βομβαρδισμο των λαμπακιων?

καλα, της ολγας που ναι μεγαλυτερα μπορει να κατεδαφισουν κ το δεντρο!! δε στο ευχομαι ολγακι..ειμαι σιγουρη οτι ειναι αγγελουδια τα ζουζουνια σου..σαν κ εσενα:mrgreen:

Πάντως τα δικά μου, χαζεύανε για ώρα τα λαμπάκια με ανοιχτό το στόμα :P:p:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια και μπεμπάκια!!!

nufi....20 μέρες!!!!!

Εμείς σήμερα θα στολίσουμε το δεντράκι μας!!!!

witch για που το βάλατε??

Δε σας είπα τα νέα μας, η μικρη μου ρίχνει έναν πεντάωρο ύπνο σχεδόν 3 μέρες τώρα!!! το μόνο κακό είναι ότι κοιμάται από τις 9 μέχρι τις 2 αντί να ξυπνήσει να κάνει ένα γεύμα στις 12 και να ξεραθεί μετά . Αντιθέτως ο μικρός με δουλεύει, κοιμήθηκε 9 ξύπνησε 1 ήπιε ελάχιστο γάλα και ξαναξύπνησε στις 2 :roll: ! Τέλοσπαντων, ελπίζω ο Άγιος Βασίλης να μου φέρει το δώρο που του ζητησα!!! Βραδυνό ύπνο!!:-D:-D:-D!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

nunu!! 20!!!!!!!!!!!!!!!

μπραβο, καλα πατε καλε..κ ειστε κ μικρακια ακομη..

εγω πιστευω οτι κ ο μικρος επιτελους εκοψε το βραδινο γαλατακι! τρωμε τελευταιο 11και, κ ξυπναμε κατα 6μιση..

ξεκινησα χθες με xmas deco κ συνεχιζω σημερα..η χριστουγεννιαδα!!:tongue:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι απο μένα!!

Witch, βαριομουν να κοιμηθώ εχθές..

Σήμερα θέλω βόλτα αλλα δυστυχώς ο καιρός είναι χάλια, το παει για βροχή και ο μπαμπάς προτιμά να μην βγούμε :(

Nunu, κρίνοντας την συμπεριφορά των δικών μου σε αυτο το στάδιο.. Νομίζω δεν αργεί η μέρα που θα στρωσουν. Θα δεις ότι σιγά σιγά αυτος ο 5ωρος ύπνος θα μεταφέρεται πιο αργά. Οι δικοί μου δηλ τη μετέφεραν 1.30-7.00

Βέβαια ο ένας ξυπνάει κάποιες φορές, ψιλομασουλαει και ύπνο ξανά. Ίσως θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω κ με πιπιλα αλλα δεν με πειράζει ιδιαίτερα.

Με το εμβόλιο πως τα πάτε;; Είχατε γκρίνια;;

Nufi μου μακάρι να σου κοιμούνται πια ώστε να ξεκουραστεις κι εσυ τα βράδια.

Αχ τι ωραία, τα πρώτα Χριστούγεννα με τα μωρα μας πλησιαζουν. Ήδη ξεκίνησα να τους παραγγελνω δωράκια!!!

RKdwp3.png

jas μου μακάρι να στρώσουμε και εμείς σιγά σιγά!! όχι δεν είχαμε καθόλου γκρίνια, ίσα ίσα κοιμηθήκαν και μέσα στη μέρα κάτι τρίωρα!!!!!

Αυτό το έχετε ακούσει??? είναι το αγαπημένο μου!

http://www.youtube.com/watch?v=aYorXDBwcdU

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Να μαστε και μεις!!!!

Εχτες ψωνίσαμε και στολίσαμε. Είναι πολύ ωραία.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο μπαμπάς με εξαπάτησε και πήραμε πολύ μικρό δέντρο. Είναι τόσο κούτσικο που για να φαίνεται το βάλαμε πάνω στο μπουφέ μπροστά σε ένα καθρέφτη μήπως και με την αντανάκλαση δημιουργήσουμε την εντύπωση ότι έχουμε 2 δέντρα.

Βρήκα και στο carefour μία κάλτσα που έλεγε "my first christmas' και την πήρα! Γλύκα!!!!!!!

Και κατα τα άλλα όλα καλά. Απλά το σπίτι είναι μία ζούγκλα γιατί βαριέμαι να μαζέψω!!!!!!

Και όπου να ναι θα τσακωθώ με το μπαμπά γιατί μου είπε ότι τρώω όλα τα τόστ!!!!!!! Οταν αυτός όμως τρώει τις μερέντες εγώ τι να του πω;;;;;;;:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τεσπά.... στα δικά σας.

Jas, συμβουλές για δόντια μάλλον δεν έχω, αλλά τα δικά μου έχω παρατηρήσει ότι τρελαίνονται να δαγκώνουν τα κουτάλια τους. Και φυσικά την πιπίλα.

Nufi, η λεξοπλαστική σου ικανότητα είναι άφταστη! Και σε θαυμάζω που συνεχίζεις τις αντλήσεις.

Nunu σου εύχομαι ο Αι-Βασίλης να σου φέρει το δωράκι που θέλεις και κατά προτίμηση 11-7. Πως σου φαίνεται;

Witchaki, καλή επιτυχία στα μαθητούλια!!!! Σούπερ!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

γεια σας γεια σας!!!

ελπιζω να τα πηγαμε καλα!!!

φτιαχνω ενα γλυκο, κουταλια και 1000 θερμιδες!!!η παναγια μαζι του.δεν το εχω ξανακανει.ηρθε και ο καλος μου να βοηθησει και ανελαβε να χτυπησει τα αυγα.δεν με ρωτησε ποσα,δεν του ειπα κι εγω και τα εβαλε ολα!!!τρια παραπανω...και το καταλαβα τωρα που το κοιτουσα στο φουρνο και δεν εβλεπα πουθενα τα αυγα για να φτιαξω σνιτσελ!!!

age.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια. Τι κάνετε? Κι εμείς στολίσαμε χθες. Έγινε ένας χαμός στο σπίτι αλλά τελικά τελειώσαμε χθες το βράδυ και σήμερα το απολαμβάνουμε. Είναι τέλεια. Φορέσαμε και τα χριστουγεννιάτικα φορμάκια μας και καθόμαστε κάτω από το δέντρο και το χαζεύουμε.

Nufi μια χαρούλα είστε. Πω πω καλά τέλειο το όνομα της κόρης σου. Αυτό ήθελα κι εγώ για την μπεμπούλα αλλά ο μπαμπάς μας δεν πείθεται με τίποτα. Οι γιοι μας θα έχουν το ίδιο όνομα.

Όσο για το βάρος μας ξέχασα να τα ζυγίσω. Παρ' όλα αυτά. νομίζω σας περνάμε αν και μικρότεροι. Ο μπέμπης πρις από 15 μέρες ήταν 6.200 και η μπέμπα 5130. Μόλις ζυγιστόυμε θα σου πούμε. :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...