Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Τέλεια!

Απόγευμα όμως πλέον. Βολεύεστε;

Θα σου στείλω πμ το τηλέφωνο και τη διεύθυνσή μου.

(άντε να μπει κι ένα κοριτσάκι εδώ μέσα).

Εσύ Frosobal έχεις τρεις άντρες ε? Είναι τα διδυμάκια σου στην φωτο ε? Χι χι . Τέλεια είναι. Εσένα ξεπετάχτηκαν σχετικά με όλα τα άλλα εδώ μέσα.

Εσύ Frosobal έχεις τρεις άντρες ε? Είναι τα διδυμάκια σου στην φωτο ε? Χι χι . Τέλεια είναι. Εσένα ξεπετάχτηκαν σχετικά με όλα τα άλλα εδώ μέσα.

Πραγματικά! Είναι πάντως πολύ καλά μωράκια.

Ο μεγάλος μου βέβαια τα βασανίζει, αλλά ο μικρός δίδυμος δεν του χαρίζεται.

Τον δαγκώνει και του τραβάει τα μαλλιά.

Κορίτσια γειά σας!!!!!!!!!!!!!! Σας έλειψα ??? :)

Φροσάκι καιρό έχουμε να σε δούμε, τι κάνεις? τα μπεμπάκια σου?

Glorr κι εσύ εξαφανίστηκες! καλά είναι τα glorrakia μας ? Θα μπω να δω τις φώτο. Φτιάξε κι εκείνο το τικεράκι :)

Εύα καλώς όρισες!!! Καλή εγκυμοσύνη να έχεις και με το καλό να υποδεχθείς τα μωράκια σου!

Εχθές, λόγω προσαρμογής, δεν κατάφερα να σας γράψω. Μέχρι να διαβάσω και τα μηνύματά σας... Έλειψα εγώ και εμφανιστήκατε όλες... σας έπιασε η πολυλογία..

Καλά, χάσατε στη συνάντηση...περάσαμε καταπληκτικά!!!! Τα κορίτσια φοβερά και τα μωράκια τους απίστευτα!!! Ήλπιζα να έχουμε περισσότερο χρόνο και περισσότερες μέρες για να ξαναβγούμε!!

Η Όλγα βέβαια δικαιολογημένη! Θα ξαναέρθω σίγουρα Μάιο, αν όχι πιο νωρίς!! Ελπίζω τότε να έχουμε περισσότερες παρουσίες!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

twinsula μου εσύ που ξέρεις τα πολλά δε μου λες πως θα μικρύνω τις φωτογραφίες για να τις ανεβάσω? Πρέπει να χω κάποιο πρόγραμμα? ή αλλιώς μόνο κινητού μπορώ να ανεβάσω και δεν είναι καλές.

Δε σας είπα τα καμάρια μου κοιμουουουουνται!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Και έλεγα που είσαι είσαι μας γνώρισες και την κοπάνησες??? Πως είναι τα αγοράκια σου τα πολυταξιδεμένα??:P:p

Χαχαχα φαντάζεσαι; :tongue:

Αργησανε να προσαρμοστούν πάλι αλλα τώρα Όλα εντάξει!!

RKdwp3.png

καλησπερουδια!

αυτο το σκ θα πεσει στολιασμος xmas φανταστικος!!! γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι

φιλια σε ολες,κ στα μπουτινια των μωρων σας πολλα!!

διαβασα οτι εχετε αρχισει με δοντακια..

νωρις δεν ειναι? αχ, απο τωρα κ αυτο..

33E7p2.png

κ η δικη μου κοιλιτσα δεν εχει επανελθει εντελως..

δεν υπαρχει χαλαρωση κ ραγαδες, αλλα ενα πρηξιματακι..

καθε μερα λεω να κανω κοιλιακους, κ το αμελω. απο τη νεα χρονια που θαχω τελειωσει κ με θηλαστρο, θα προσπαθησω να πηγαινω που κ που κ για λιγο τρεξιμο..ελπιζω!

δε μου φτανει αυτο που ηδη κανω..:rolleyes:

απο τομη πως πατε? η δικη μου επιτελους σε σημεια εχει αρχισει να ψιλοχανεται..αντε,γιατι νομιζα θα φαινεται εντονα για παντα..

33E7p2.png

twinsula μου εσύ που ξέρεις τα πολλά δε μου λες πως θα μικρύνω τις φωτογραφίες για να τις ανεβάσω? Πρέπει να χω κάποιο πρόγραμμα? ή αλλιώς μόνο κινητού μπορώ να ανεβάσω και δεν είναι καλές.

Δε σας είπα τα καμάρια μου κοιμουουουουνται!!!!

Είναι πολύ εύκολο. Σου στέλνω πμ με οδηγίες.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Είναι πολύ όμορφο που όλες μαζευόμαστε.

Μου αρέσει που δεν κρατάω το απουσιολόγιο!!!!! Αν και μάλλον η Φρόσω πρέπει να το κρατήσει τώρα που πάει και σχολείο (αλήθεια Φροσω παίζει το σενάριο να σε κρατήσουν στο γραφείο ή περιμένουν να δημιουργηθεί κενο;)

Nufaki, η δική μου τομή είναι απάισια και ενίοτε με πονάει. Βέβαια, δεν πήρα αυτή την κρεμούλα και ίσως πρέπει να το κάνω. Οσο περνάνε οι μέρες νομίζω ότι φουσκώνει και περισσότερο.

Πάω τώρα να δω τα glorrakia και επιστρέφω. Εχετε βάλει και καμια άλλη φωτο οι υπόλοιπες;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Θυμάσαι την παλιά καλή εποχή που είμασταν οι δύο μας συνεχώς μέσα;;;; Από την εποχή του parents;

Ναι ναι . Τι μου θύμισες τώρα? Χα χα χα . Και τώρα μάλλον αυτό συμβαίνει. Τα μωρά σου τι κάνουν? Εμένα ξεράθηκαν στον ύπνο. Θα φάμε πάλι κατά τις δώδεκα και μετά το πρωί πάλι. Αύριο μας περιμένει ένα πρόγραμμα φουλ. Έχουμε στόλισμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...