Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερουλίνια!!!!

Τελικά με πεισατε να στολίσω και θα το κάνω. Οπότε αύριο θα πάμε στο τζάμπο να ψωνίσουμε.

Νουνουκάκι, θέλει λίγο προσοχή το εμβόλιο τα 3 πρώτα 24ωρα. Βασικά, αν δεν εμφανίσουν κάτι στο πρώτο 24ωρο, το πιο πιθανό είναι να μην κάνουν τίποτα. Τα υπόλοιπα τα ξέρεις. Ντεπόν για τη γκρινια και τον πυρετό και αν εμφανίσουν πάνω από 39, call the doc.

Witch, δεν το είχα σκεφτεί αυτό που λες. Βέβαια, σκέφτομαι τώρα και το άλλο απλούστατο... γιατί δεν χρησιμοποιώ το μονό καροτσάκι που το έχω για ταίστρα/κοιμίστρα (αυτό που είναι η μαγουλού στη φωτο).. Θα δω αν μπαίνει στο ασανσέρ και αν μπορώ να κρατάω και ταυτόχρονα το άλλο. Αν δε χωράει, θα δοκιμασω την ταρζανια.

Agorakia, με το καλό στο νέο σας ξεκίνημα!!!! Το πόσιμο εμβόλιο ποιο είναι; Το παλιό της πολυομυελίτιδας; Οσο για τις κρεμούλες σας, έχω να σου πω και την παρακατω πολύτιμη πληροφορία: τα μωρά που πίνουν πηχτόγαλα όπως τα δικά σου είναι εξαιρετικά εξοικιωμένα με την κρεμώδη υφή. Οπότε και με το μπιμπερό να τους το δώσεις θα το πιούν μια χαρά (με τη θηλή 2 όμως και τη μεγάλη τρύπα). Αλλά αξίζει να δοκιμάσεις με το κουτάλι. Είναι φοβερά διασκεδαστική εμπειρία. Καμία σχέση με το μπιμπερό!

Μελένια, είσαι πλέον στην τελική φάση και σίγουρα θα έχεις πολλή αγωνία, αλλά καλή αγωνία!!!! Αυτό που περιγράφεις με τα δύο μωρά στην κοιλιά το ένιωθα και εγώ συνεχώς επειδή είχα ένα πανήσυχο αγοράκι και ένα κινητικότατο κοριτσάκι! Κορσέ από το φαρμακείο είχα πάρει και εγώ μόλις γέννησα, αλλά δεν τον φόρεσα ποτέ γιατί με ζέσταινε απίστευτα (ήταν και κατακαλόκαιρο). Αλλά η κοιλιά μου μάζεψε μια χαρά, αν και μόλις γέννησα ήταν σαν ζελές. Φυσικά, φρόντισα να την ξαναγεμίσω με πίτσες, γλυκάκια και άλλα υγιεινα εδέσματα!:-P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμάς. Τι κάνετε κορίτσια? Nunu εντάξει τα κάνατε τα εμβολιάκια ε? Να σε ρωτήσω. Στο ΙΚΑ πήγες και τα έκανες?

Γιατί σου είπε έτσι η παιδίατρος? Πόσα κιλά είναι τα μωράκια σου?

Glorromama, τι κάνετε σήμερα; Ηθελα αν πω πάλι κάτι για το τίκερ, αλλά το καταπίνω.....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Glorromama, τι κάνετε σήμερα; Ηθελα αν πω πάλι κάτι για το τίκερ, αλλά το καταπίνω.....

Καλημέρα. Να μην πεις τίποτα. Να το καταπιεις. Χι χιχιχιχιχι........... Μόλις έκανα σχόλιο στις φώτο σας και πρόσθεσα και άλλες δικές μας για να δείτε.

Καλημέρα και από εμάς. Τι κάνετε κορίτσια? Nunu εντάξει τα κάνατε τα εμβολιάκια ε? Να σε ρωτήσω. Στο ΙΚΑ πήγες και τα έκανες?

Γιατί σου είπε έτσι η παιδίατρος? Πόσα κιλά είναι τα μωράκια σου?

Βασικά έχω την παιδίατρο που έρχεται στο σπίτι αλλά θα πηγαίνω στο ΙΚΑ για εμβόλιο παρά εμβόλιο (που ούτως ή αλλώς τα γράφουν και τα παίρνω εγώ από το Φαρμακείο).

Όσο για τα βάρη τους είναι λίγο στόκοι τελικά γιατί τον μπέμπη τον ζυγίσαν με τα φορμάκια του χωρίς την πάνα και τον βγάλαν 200γρ παραπάνω. Τα ζύγισα τώρα εγώ. Τη μπέμπα που τη ζυγίσαν με το φανελάκι μόνο είχαν απόκλιση 80γρ. Τα βάρη τους είναι 4965γρ και 4130γρ δηλαδή στις 68 μέρες που είμαστε τώρα έχουν πάρει 2645γρ και 2045γρ (δηλαδή 38γρ και 30γρ ημερησίως).

Ελπίζω twins να μην τα πειράξει πολύ. Εμείς θα στολίσουμε Κυριακή!!

Μελένια είσαι πολύ κοντά!!! θα πάθεις την πλάκα σου!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

glorr καθε φορα σιγουρευομαι και πιο πολυ!η μικρη σου μοιαζει απιστευτα.

εμεις δεν εχουμε μαλλιαααα.....

γεια σου ρε nunu με το μητρικο τουρμπο!και σου ειπα προχτες,ταισε μια και τα δικα μου!

σας προσεξαν στο ικα?ευχαριστημενη?

age.png

Διαφημίσεις

οσο παω και αποτρελαινομαι με τα μωρα!εχουν αρχισει και τριβουν τα ματακια τους οταν ξυπνανε το πρωι.ασε που απο το πολυ γελιο καταληγουν να στιγγλιζουν!!!ειδα και οτι τα δυο κατω δοντακια ετοιμαζονται!!!αφηστε τα.αλοιφη γινομαι!και η μικρη εχει ενα μουρμουρητο ολο ναζι και σκαμπανεβασματα στον τονο της φωνης της!

age.png

melenia κορσε δεν φορεσα αλλα ρωτα τον γιατρο σου να δεις την γνωμη του.να σου πει την αληθεια δεν το εχω ψαξει αλλα θα ηθελα να ειχα φορεσει.τωρα σκεφτομαι να παρω εναν να μαζεψω τα αμαζευτα για κανενα πιο καλο ντυσιμο.

twins μαζεψε η κοιλια σου?!δηλαδη να ελπιζουμε?!

agorakia τα δυο τσιμπηματα δεν προλαβαινουν να τα καταλαβουν γιατι μεχρι να συνειδητοποιησουν το πρωτο και να αρχισουν να κλαινε ερχεται το δευτερο.αχ βαχ.εμενα η μικρη στο πρωτο δεν εκλαψε καν.και στο δευτερο μολις την πηρα αγκαλια σταματησε.ο μικρος εκλαψε κανενα πενταλεπτο με ουρλιαχτα.

age.png

glorr καθε φορα σιγουρευομαι και πιο πολυ!η μικρη σου μοιαζει απιστευτα.

εμεις δεν εχουμε μαλλιαααα.....

γεια σου ρε nunu με το μητρικο τουρμπο!και σου ειπα προχτες,ταισε μια και τα δικα μου!

σας προσεξαν στο ικα?ευχαριστημενη?

Μα τι να πώ? Η καλή μας αγελάδα!!

Μια χαρά στο ΙΚΑ συμπαθέστατη η παιδίατρος αλλά σίγουρα δε μπορούν να διαθέσουν πολύ χρόνο γαι το κάθε παιδί και για απορίες. Και είπαμε είναι και γνωστή της μαμάς μου.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Λες Witch ε? Μου μοιάζει ε? Γιατί άκουσα και το κουλό ότι δεν μου μοιάζει καθόλου. Τα δικά είναι πανέμορφα έχω να πω πάντως.

Κορίτσια εγώ κορσέ δεν έβαλα καθόλου και μια χαρά μάζεψε η κοιλιά. Όπως ήταν και πρίν έτσι είναι πάλι. Ο γιατρός μου δεν με άφησε να βάλω γιατί λέει ότι αν φόραγα θα έμενε η κοιλιά. Μου είχε πει μόνο να κάνω κοιλιακούς. Αυτό. Καλά όχι ότι έκανα αλλά λέμε τώρα. Πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κοιλιά.

Μα τι να πώ? Η καλή μας αγελάδα!!

Μια χαρά στο ΙΚΑ συμπαθέστατη η παιδίατρος αλλά σίγουρα δε μπορούν να διαθέσουν πολύ χρόνο γαι το κάθε παιδί και για απορίες. Και είπαμε είναι και γνωστή της μαμάς μου.

δεν εισαι μια απλη nunu εισαι η nunu family!

οποτε καντο οπως ελεγες, μια στο ικα και μια στη γιατρο.πρεπει να βρουμε χρονο να ενημερωθουμε για τα εμβολια.

age.png

Διαφημίσεις

Πήγα σήμερα για δουλειά, είδα κι αποχώρισα icon_lol.gif .

Δεν έχουν λέει καθόλου κενά και δεν ξέρουν τί να με κάνουν.

Θα ξαναπάω τη Δευτέρα να δούμε.

Μάλλον για το γραφείο με κόβω κι εκεί όμως είναι φουλ.

Να πω την αλήθεια τη δουλειά μου τη λατρεύω και το σχολείο με γεμίζει απίστευτα σαν άνθρωπο και σαν ψυχή αλλά φέτος ένα γραφειάκι θα ήταν ότι πρέπει. Τρέλα στο σπίτι,τρέλα και στο σχολείο, πόσο να αντέξει κανείς dontknow.gif ;

nunu χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένη με τη Γεωργία (την παιδίατρο). Είναι πολύ καλή και σαν γιατρός και σαν άνθρωπος.

Μένουμε τόσο κοντά...πάρε τα διδυμάκια σου κι έλα από το σπίτι κάποια στιγμή να πιούμε καφέ και .... γάλα.

Εδώ ούτως ή άλλως είναι παιδότοπος, δεν είναι σπίτι. Ιώσεις αυτόν τον καιρό δεν έχουμε καθόλου.

Και τις υπόλοιπες θα ήθελα να σας συναντήσω. Θα ήταν πολύ ωραία!

Μελένια υπομονή λίγο ακόμα. Σε λίγο καιρό θα αγκαλιάσεις την ευτυχία!

Η κοιλιά άστα πονεμένη ιστορία. Η χαλάρωση του δέρματος και οι ραγάδες δυστυχώς δεν φεύγουν....

ξερετε τι παθαινω με την κοιλια,ενω τον τελεταιο καιρο εδειχνε να στρωνει κατα πολυ,οταν αδιαθετω πρηζομαι απιστευτα πολυ και ποναω και παρα πολυ.και μετα μου δινει την αισθηση οτι ξαναξεκιναμε απο την αρχη μεχρι να ξεπρηστει.ειναι λες και εχω ενα σωσιβιο!

age.png

και οσο για την γυμναστικη το εκανα κι αυτο αλλα δεν.διατροφη αν κανω θα κανω αργοτερα οταν ξαναξεκινησω yoga-pilates,γιατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΟΣ!ειναι καθαρα σαν πρηξιμο.

age.png

Βρε κορίτσια, εσείς βάζετε μπουνιές στο στόμα, έχετε σάλια? Εμείς κάνουμε τον χαμό. Έχουμε αρχίσει και αλοιφή για τα ούλα. Και που και που παίρνουμε και κανένα ντεπονάκι γιατί πονάμε και γκρινιάζουμε.

Πήγα σήμερα για δουλειά, είδα κι αποχώρισα icon_lol.gif .

Δεν έχουν λέει καθόλου κενά και δεν ξέρουν τί να με κάνουν.

Θα ξαναπάω τη Δευτέρα να δούμε.

Μάλλον για το γραφείο με κόβω κι εκεί όμως είναι φουλ.

Να πω την αλήθεια τη δουλειά μου τη λατρεύω και το σχολείο με γεμίζει απίστευτα σαν άνθρωπο και σαν ψυχή αλλά φέτος ένα γραφειάκι θα ήταν ότι πρέπει. Τρέλα στο σπίτι,τρέλα και στο σχολείο, πόσο να αντέξει κανείς dontknow.gif ;

nunu χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένη με τη Γεωργία (την παιδίατρο). Είναι πολύ καλή και σαν γιατρός και σαν άνθρωπος.

Μένουμε τόσο κοντά...πάρε τα διδυμάκια σου κι έλα από το σπίτι κάποια στιγμή να πιούμε καφέ και .... γάλα.

Εδώ ούτως ή άλλως είναι παιδότοπος, δεν είναι σπίτι. Ιώσεις αυτόν τον καιρό δεν έχουμε καθόλου.

Και τις υπόλοιπες θα ήθελα να σας συναντήσω. Θα ήταν πολύ ωραία!

Μελένια υπομονή λίγο ακόμα. Σε λίγο καιρό θα αγκαλιάσεις την ευτυχία!

Η κοιλιά άστα πονεμένη ιστορία. Η χαλάρωση του δέρματος και οι ραγάδες δυστυχώς δεν φεύγουν....

Αμέ Φρόσω πολύ ευχαρίστως εμείς είμαστε γυριστρόνια (από την κοιλιά ακόμα!!), αν θες το κανονίζουμε από Δευτέρα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...