Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τι κανετε κοριτσια???

Αχ ψώνια ακουω κ θυμάμαι κ εγω πως εψαχνα οταν ημουν εγκυος μεσω ιντερνετ να βρω τι θα παρω.

Στελλάκι κ εμεις κοιμόμαστε πλέον όλο το βράδυ, απο τις 11κ30 μέχρι τις 8 παρα η μια κ η άλλη μεχρι τις 7. Ομως την ημερα κανουν παρτυ, αμαν κανουμε να κοιμηθουν λιγο. Η μια μου ειναι ζωηρη κ ξυπνάει κ την αλλη.:mrgreen:

Συμπεθερα που εισαι μαρη???Ουτε στο fb δεν σε πετυχαινω!

Κανενα νέο απο την Πιτερ Παν εχουμε?

Καλώς ηλθατε οι καινουργιες!!!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Διαφημίσεις

Αυτό το μέτρημα του 7ο είναι από την τελευταία περίοδο, οπότε πάλι μαζί είμαστε ... απλά είναι το διαφορετικό μέτρημα που μας μπερδεύει. Θεωρητικά και εγώ από την εμβρυομεταφορά πρέπει να μετράω από 13 κάθε μήνα, αλλά ούτε και αυτό είναι σωστό. Οπότε, επειδή μπερδεύομαι, ακολουθώ τον τρόπο που μου αρέσει περισσότερο!!! :P

Άσε που πλέον, νομίζω ότι πρέπει να μετράμε αντίστροφα!!!!!!!!

Λοιπόν... για το βαλιτσάκι. Χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες από το "Βαλίτσα μαιευτηρίου" στο parents.gr, παραθέτω τα παρακάτω:

• νυχτικά
  • ρόμπα
  • επιθέματα στήθους
  • σουτιέν θηλασμού
  • κρέμα για τις θηλές
  • σαμπουάν, αφρόλουτρο, σφουγγάρι
  • παντόφλες και σαγιονάρες
  • ωτοασπίδες
  • ρουχα για το μωρό
  • πάνες αγκαλιάς
  • μωρομάντιλα για τα χέρια
  • φωτογραφική/κάμερα
  • σερβιέτες
  • ρούχα για μας
  • βούρτσα
  • κλαμερ
  • οδοντόβουρτσα
  • οδοντόκρεμα
  • εσώρουχα
  • πετσέτα προσώπου/μπάνιου
  • αντισηπτικό
  • φορτιστή κινητού
  • φάρμακα που τυχόν παίρνουμε
  • καλλύματα μίας χρήσης για την λεκάνη της τουαλέτας

Όλγα, πες τη γνώμη σου ως παλαιότερη εις το διδυμο-κουρμπέτι:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

BluBlu καλησπέρα! να σου κάνω μία χαζοερωτησούλα....:D

Όταν εφτιαξές το nickname σου το ήξερες ότι είναι 2 κοριτσάκια; Γιατί παραπέμπει σε 2 αγοράκια.... μήπως ήσουν συννενοημένη με την Όλγα για να διεκδικήσεις τους άντρες της;:rolleyes:

Καλά, τι λέω πάλι σήμερα.... το πολύ shopping φταίει!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αυτό το μέτρημα του 7ο είναι από την τελευταία περίοδο, οπότε πάλι μαζί είμαστε ... απλά είναι το διαφορετικό μέτρημα που μας μπερδεύει. Θεωρητικά και εγώ από την εμβρυομεταφορά πρέπει να μετράω από 13 κάθε μήνα, αλλά ούτε και αυτό είναι σωστό. Οπότε, επειδή μπερδεύομαι, ακολουθώ τον τρόπο που μου αρέσει περισσότερο!!! :P

Άσε που πλέον, νομίζω ότι πρέπει να μετράμε αντίστροφα!!!!!!!!

Λοιπόν... για το βαλιτσάκι. Χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες από το "Βαλίτσα μαιευτηρίου" στο parents.gr, παραθέτω τα παρακάτω:

• νυχτικά
  • ρόμπα
  • επιθέματα στήθους
  • σουτιέν θηλασμού
  • κρέμα για τις θηλές
  • σαμπουάν, αφρόλουτρο, σφουγγάρι
  • παντόφλες και σαγιονάρες
  • ωτοασπίδες
  • ρουχα για το μωρό
  • πάνες αγκαλιάς
  • μωρομάντιλα για τα χέρια
  • φωτογραφική/κάμερα
  • σερβιέτες
  • ρούχα για μας
  • βούρτσα
  • κλαμερ
  • οδοντόβουρτσα
  • οδοντόκρεμα
  • εσώρουχα
  • πετσέτα προσώπου/μπάνιου
  • αντισηπτικό
  • φορτιστή κινητού
  • φάρμακα που τυχόν παίρνουμε
  • καλλύματα μίας χρήσης για την λεκάνη της τουαλέτας

Όλγα, πες τη γνώμη σου ως παλαιότερη εις το διδυμο-κουρμπέτι:P

Πω πω αγχώθηκαα.αααα..... Εσύ το ετοίμασες δηλαδή?

όσο για τις ταχυπαλμίες κτλ εντάξει καλύτερα. Εσύ? Πως είσαι?

Κι εγώ άρχισα να μετράω αντίστροφα. Έχουμε βέβαια ακόμη 2,5 μηνάκια. Αλλά εντωμεταξύ πρέπει να ετοιμάσω και το δωμάτιο σιγά σιγά(αφού γίνει γενική στο σπίτι) γιατί κι αυτό το έχω αποθήκη τώρα. Ότι ψωνίζω εκεί πάω και το ακουμπάω. :mrgreen:

Οχι, το βαλιτσάκι, όχι ακόμα... Και με την καθαριότητα... άλλο θέμα... εγώ εχώ κάνει όλο το σπίτι αποθήκη με σακούλες, βαλίτσες κλπ, κλπ... Τα κρεβάτια δεν έχουν άρθει ακόμα, και θα τους πω να τα φέρουν γύρω στα μέσα Μαϊου μετά το γενικό καθαρισμο.

Οι ταχυπαλμίες, ακάθεκτες! Και με πιάνει τρόμος! Αλλά αρχίζω και το συνηθίζω γιατί είναι κάτι σαν καθημερινό ραντεβού!

Και την άλλη βδομάδα... έχω καυτό ραντεβού με 100ml γλυκόζης!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Οχι, το βαλιτσάκι, όχι ακόμα... Και με την καθαριότητα... άλλο θέμα... εγώ εχώ κάνει όλο το σπίτι αποθήκη με σακούλες, βαλίτσες κλπ, κλπ... Τα κρεβάτια δεν έχουν άρθει ακόμα, και θα τους πω να τα φέρουν γύρω στα μέσα Μαϊου μετά το γενικό καθαρισμο.

Οι ταχυπαλμίες, ακάθεκτες! Και με πιάνει τρόμος! Αλλά αρχίζω και το συνηθίζω γιατί είναι κάτι σαν καθημερινό ραντεβού!

Και την άλλη βδομάδα... έχω καυτό ραντεβού με 100ml γλυκόζης!

Άστο αυτό είναι μια πονεμένη ιστορία. Το θέμα της καθαριότητας. Τόσο νωρίς θα τις πάρεις τις κούνιες? Εγώ έλεγα κατά τις 20 με 25 Ιουνίου.

Α ΄θα κάνεις την καμπύλη ε? Εμένα ο μικροβιολόγος μου είπε ότι για τα κιλά μου είναι τα 75 ml. Δεν ξέρω. Την Δευτέρα έχω ραντεβού με το γιατρό μου να δουμε τι θα μου πει. Πάντως οι εξετάσεις που έκανα χθες το ζάχαρο είναι 69. Ελπίζω να μου πει να μην την κάνω. Ο αιματοκρίτης δεν λέει να ανέβει. Μου' χει σπάσει τα νευράκια. 29,7. Τέλος πάντων. :mrgreen:

Ουαου twins!Μα στη λιστα ειναι κ οι ωτοασπιδες?χαχαχα! τις χρησιμοποιουμε κ τον πρωτο χρονο στο σπιτι τοτε!

Εχεις εξοπλιστει πληρως..Συγχαρητηρια εχω να πω,εγω ακομη ψαχνω,σημειωνω κ σκεφτομαι.....

Κουνιες απλες κ οικονομικες (καθως θαναι 2,κ για κανα 2χρονακια μονο) εχω δει απο ινερνετ μονο σε ικεα κ mothercare. ..Εχει παρει καμια απο κει να μας πει αν ειναι οκ?Αλλου ξεφευγουν οι τιμες.Εκτος αν αξιζει να τα σταξουμε λογω ασφαλειας

33E7p2.png

Βασικά, έχω μία φίλη, η οποία είναι στον τρίτο και τα έχει πάρει κυριολεκτικά ΟΛΑ! Κάθε φορά που μιλάμε, με κάνει και νιώθω τόσο απροετοίμαστη που λέω ότι είμαι η πιο άσχετη μάνα... Και ο λόγος που βιάζομαι είναι απλός... ότι ο ντόκτορ λέει από τη βδομάδα 27 και μέχρι την 33 όχι και πολλά πολλά... ξεκούραση και κρεβάτι. Θα το επιβεβαιώσω όμως την επόμενη φορά που θα τον δω!!!

Glorr, τι τιμές είναι αυτές πάλι. Βέβαια, το καλό είναι ότι δεν κατρακυλάνε προς τα κάτω. Αν πάλι σου πει ότι πρέπει να κάνεις την καμπύλη, σε περιμένω την Πέμπτη στη Euromedica να την κάνουμε μαζί (να έχουμε και παρεούλα) :P

Nufi και εγώ πήρα τα οικονομικότερα κρεβάτια της αγοράς. 200 ευρώ το καθένα κομπλέ, πιο φτηνα και από το Ικέα και το Mothercare. Τώρα, για το πόσο κρατάνε... άγνωστο. Πάντως στο κατάστημα τα κούνησα πέρα δώθε και δεν κατέρρευσαν :P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Twins πολυ σουπερ τιμη.Αν θες μας λες απο που..

Κι εμενα μου πε ο δοκτωρ απο 27w να μαι σε ακοοομη πιο χαλαρους ρυθμους. Σπιτι κ καναπεδακι κυριως..Θα πινω μη αλκοολουχα ποτακια κ χυμους στο μπαλκονι.Εκει θα τη βγαλω,αλλα χαλαλι!

33E7p2.png

Κοριτσια υπομονη μονο. Θα περάσει ο καιρός που θα πάει. Τα λέω για να τα ακούω κι εγώ. Εγώ είμαι στην 26 εβδομάδα και μετράω τον χρόνο.

Πάντως εμένα κορίτσια τώρα που σας μιλάω ο μπόμπιρας μ έχει ταράξει στην κλωτσιά στα πλευρά μου. Άσε που η κοιλιά έχει πάει όλη δεξιά και προεξέχει. Κουνιέται συνέχεια. Πιάνω ένα εξόγκωμα. Χι χι χι . Έχει γέλιο.

Διαφημίσεις

Twins πολυ σουπερ τιμη.Αν θες μας λες απο που..

Κι εμενα μου πε ο δοκτωρ απο 27w να μαι σε ακοοομη πιο χαλαρους ρυθμους. Σπιτι κ καναπεδακι κυριως..Θα πινω μη αλκοολουχα ποτακια κ χυμους στο μπαλκονι.Εκει θα τη βγαλω,αλλα χαλαλι!

Και σε εσένα τα ίδια είπε... Να δούμε... την επόμενη Δεύτερα θα μου δώσει τις τελικές οδηγίες για τις εβδομάδες αυτές... Πάντως, συνεχίζω να νιώθω ότι έχω μόνο μία εβδομάδα ζωής και αυτό μου φαίνεται κάπως περίεργο...

Σου έστειλα μην με τα στοιχεία των κρεβατιών (τα άλλα κορίτσια τα έχω πρήξει ήδη με τα κρεβάτια το Πάσχα!!! :P )

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κοριτσια υπομονη μονο. Θα περάσει ο καιρός που θα πάει. Τα λέω για να τα ακούω κι εγώ. Εγώ είμαι στην 26 εβδομάδα και μετράω τον χρόνο.

Πάντως εμένα κορίτσια τώρα που σας μιλάω ο μπόμπιρας μ έχει ταράξει στην κλωτσιά στα πλευρά μου. Άσε που η κοιλιά έχει πάει όλη δεξιά και προεξέχει. Κουνιέται συνέχεια. Πιάνω ένα εξόγκωμα. Χι χι χι . Έχει γέλιο.

Το εξόγκωμα λές να είναι ο ποπός;:P:p:p

Και εμένα δεξιά είναι ο μικρούλης... Προτιμάει όμως τις βραδυνές ώρες!!!!

Κορίτσια, τι θα κάνετε την πρωτομαγιά;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Το εξόγκωμα λές να είναι ο ποπός;:P:p:p

Και εμένα δεξιά είναι ο μικρούλης... Προτιμάει όμως τις βραδυνές ώρες!!!!

Κορίτσια, τι θα κάνετε την πρωτομαγιά;

Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι το εξόγκωμα αυτό,΄σαν μια μικρή μπαλίτσα είναι. μπορεί να είναι και το κεφάλι. Δεν ξέρω. Γενικώς όμως είναι πολύ πιο ζωηρός από την μπέμπα.

Εσύ τι θα κάνεις την Πρωτομαγιά? Εμείς λέμε για κανένα καφεδάκι στο πολύ χαλαρό όμως. Μην φανταστείς. Δεν είμαστε και για πολλά πολλά. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ. Βλέπω ότι οι αντοχές πέφτουν.............;)

Ουαου twins!Μα στη λιστα ειναι κ οι ωτοασπιδες?χαχαχα! τις χρησιμοποιουμε κ τον πρωτο χρονο στο σπιτι τοτε!

Εχεις εξοπλιστει πληρως..Συγχαρητηρια εχω να πω,εγω ακομη ψαχνω,σημειωνω κ σκεφτομαι.....

Κουνιες απλες κ οικονομικες (καθως θαναι 2,κ για κανα 2χρονακια μονο) εχω δει απο ινερνετ μονο σε ικεα κ mothercare. ..Εχει παρει καμια απο κει να μας πει αν ειναι οκ?Αλλου ξεφευγουν οι τιμες.Εκτος αν αξιζει να τα σταξουμε λογω ασφαλειας

Εχω παρει τις κουνιες απο το ικεα και μου αρεσουν πολυ αλλα για συγκεκριμενους λογους.Ηθελα να ειναι ασπρες με καγκελακι γυρω γυρω και πολυ χαμηλες και μαζεμενες σε διαστασεις γενικοτερα.Εχει ηδη πολυ χρωμα το δωματιο και αυτα που θελω να βαλω μεσα συν τις κουνουπιερες να κρεμονται απο το ταβανι,οποτε οτιδηποτε με χρωμα και σχεδιο αποκλειστηκε.

Ειναι πολυ σταθερες και σκεψου οτι δεν εχω βαλει ακομα στρωμα για να βαρυνουν κι αλλο.Εκτος αυτου ειναι ολη η κατασκευη ξυλο οξιας ενω καποιες αλλες που ειχα δει ηταν σε καποια σημεια MDF.

Και για να κλεισω ξερεις ποσο ειχαν?90 ΕΥΡΩ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ!!!

age.png

Και εγώ τίποτα το σπουδαίο, για κανένα πρωινο καφε! Ασε που είναι και κλειστα τα καταστήματα και διακοπτεται ο καταναλωτικός διδυμο-ειρμος.

στεφανάκι... μάλλον φέτος αγοραστο θα είναι. Και όσο για τις αντοχές... Να δεις που θα τις ανακτήσουμε απότομα μετά τη γέννα τότε που θα κλαίνε και τα δύο!!! Θα γίνουμε και οι πρώτες ξενύχτησες! Ούτε στα μπουζούκια τέτοια ξενύχτια!!!!! :P:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...