Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ναι και εμείς ελπίζω να προλάβουμε να στολίσουμε σ.κ!!!!! τέλεια θα είναι φέτος με τα μπεμπάκια μας!!

Αύριο θα πάμε και για τα πρώτα μας εμβόλια (6πλο), τι αντιδράσεις είχατε εσείς? Πονάγανε?

Εμείς πάντως Nunu μου που το κάναμε το εξαπλό ευτυχώς δεν είχαμε παρατράγουδα. Μόνο η μπεμπούλα έκλαψε για καμια ωρίτσα η κακομοίρα αλλά μετά όλα καλά. Ούτε παρενέργειες ούτε πυρετούς ούτε τίποτα. Μην αγχώνεσαι. Εμείς στις 17 Δεκέμβρη θα κάνουμε την δεύτερη δόση αυτού του εξαπλού. Πω πω πάλι ένα σωρό λεφτά. 60 έκαστο και η παιδίατρος άλλο εξήντα ..................ένα 180 άρι πάλι. Αλλά δεν πειράζει. Χαλάλι για τα μωράκια μας...........:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Κουκλίτσες μου, κάναμε εμβολιάκι σήμερα και ο μικρός μας έχει τρελαθεί από το κλάμα και το παράπονο... Ούτε με ντεπόν δεν τον κάνουμε καλά :( Βάλτε και τα δοντάκια, που ενοχλούν, καταλαβαίνετε!

Πάω να διαβάσω νέα, αλλά σας λέω από πριν ότι ζηλεύω αβασάνιστα, που δεν ήρθα στη διδυμοσυνάντηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Καλά βρε κορίτσια γιατί τόσο γράψιμο;

Σας είπα ένα γεια και ούτε μια απάντηση :(.

Τλσπ εγώ αύριο επιστρέφω στη δουλειά.

Τα κεφάλια μέσα.... και είμαι πολύ στενοχωρημένη που θα αφήσω τα μωράκια μου...

Βρε Φροσάκι, εγώ δεν το είδα το γεια σου!!! :)

Μήπως ήταν σε άλλη μέρα;

Πάντως... ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!

:-P

Καλή αρχή στο σχολείο!

Η μαμά χρειάζεται παραστάσεις πολλές και αλλαγές, για να είναι πάντα φρέσκες οι εικόνες, που περιγράφει στα παιδάκια της :)

Έτσι νομίζω!

rPPrp3.png

ελα βρε μη παραπονιεσαι..

τι να πουμε κ εμεις που τ αφησαμε μηνων? εσενα εχουν χρονισει κιολας!

εξαλλου θα δεις οτι δεν ειναι κ τοσο κακη η επιστροφη στη δουλεια..αλλαζεις παραστασεις κ επιστρεφεις στα μωρα με μεγαλη λαχταρα!

καλη αρχη

Nufaki, τις ίδιες συμβουλές δίνουμε :):):):):)

Εγώ μέχρι τον χασάπη μου πάω τα Σάββατα και λαϊκή και επιστρέφω τρέχοντας, είναι γεγονός, μου λείπουν και το έχω ανάγκη να το νιώσω αυτό, γιατί όλη μέρα είμαι από πάνω τους...!

rPPrp3.png

Ευα,

καλωσήρθες στην παρέα μας, κουκλίτσα μέλλουσα διδυμομανούλα!

Όλα θα πάνε καλά, εμείς θα είμαστε δίπλα σου όσο πιο πολύ μπορούμε :)

Στις ερωτήσεις σου οι απαντήσεις των κοριτσιών με κάλυψαν. Οι τιμές στα επώνυμα μπιμπερό είναι παντού ίδιες με εξαίρεση της νουκ, που τα βρήκα στον σκλαβενίτη περίπου 30 λεπτά φθηνότερα (τυχαία!). Έτσι, πήρα 2-3 ακόμη!!!!

Σήμερα εγώ απολάμβανα τις κλωτσιές του μεγάλου μου (του νεύρου της οικογένειας), ο οποίος ήταν ξαπλωμένος δίπλα μου και, καθώς κουνάει ΣΥΝΕΧΩΣ χέρια πόδια, με είχε ταράξει :) Πάει το μπούτι μου! Έτσι ήταν κι απ' την κοιλιά ο αλητάκος μου!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Twinsaki, αν με βοηθούσε το ασανσέρ, δεν θα καθόμασταν ποτέ μέσα! Από τότε που ξεκινήσαμε τις βόλτες, είμαστε κατενθουσιασμένοι! Όμως, το μειονέκτημα του σπιτιού μας είναι το μικροσκοπικό ασανσέρ........... Όταν ήμουν έγκυος, τις τελευταίες μέρες, ανέβαινα πρώτα εγώ και μετά ο άνδρας μου! Μην γελάτε... Όσο για τώρα, σας περίεγραψα τι πρέπει να κάνω, αν είμαι μόνη μου και πρέπει να κατέβω με τα παιδιά (αν και αυτό έχει πια περίπου 20 μέρες να συμβεί, άρχισε κι αυτός ο παλιονοτιάς και απέφυγα τις εξόδους, είχαμε και εμβόλια εν' όψει...). Αρκεί να σας πω ότι το καρότσι χωράει μόνο κλειστό........ :(

Επίσης, αύριο, πρώτα ο Θεός, λέμε να την κάνουμε για τους γονείς μου. Αρκεί να είναι εντάξει τα νινάκια μας και, κυρίως, ο μικρός μας, που τον ακούω τώρα να ψιλοξυπνάει... Ταλαιπωρήθηκε σήμερα! Είχαμε ένα πόσιμο εμβόλιο και ένα ενέσιμο! Και τον άλλο μήνα ΔΥΟ ενέσιμα. Δύο τσίμπι τσίμπι, είπε η γιατρός, και με έπιασε κιόλας η ψυχή μου!

Μας είπε, όμως, πως σε εκείνο το ραντεβού μας θα ξεκινήσουμε κρεμούλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Της είπαμε ότι σκεφτόμαστε να πάμε Ιταλία τότε και ότι θα θέλαμε να καθυστερήσουμε το νέο μας ξεκίνημα για λίγες μέρες, μέχρι να επιστρέψουμε, αλλά μας είπε πως δεν υπάρχει θέμα, καθώς υπάρχουν και κρεμούλες που τρώγονται με το μπουκάλι. Και σκέφτηκα "Twins, είσαι πολύύύύύύύ μπροστά "

rPPrp3.png

Όμως, έχουμε καθιερώσει ένα δωράκι μετά από κάθε εμβόλιο...

Σήμερα, λοιπόν, τους πήραμε ένα ωραίο παρκοκρέβατο, διότι πιάνονται πολλές ώρες στα ριλάξ και μετά θέλουν καναπέ, αλλά τα καινούρια μου ριχτάρια είναι σουέτ και θα μου τα κάνουν χάλια, οπότε συνδυάσαμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου :):):):):):):)

rPPrp3.png

Μα τι γίνεται;;;;;;;;;;;;; Μόλις μπαίνω, εξαφανίζεστε :(

Πάω κι εγώ σιγά σιγά...

Αρχίζει και το μάστερ σε λίγο.

Glorraki, μας έλειψες!

Δώσε φιλάκια ρουφηχτά στα νινάκια σου!

rPPrp3.png

τα ποδαρακια μου πονανε.....

τι μου κανετε?πριν λιγο φαγαμε με το μωρο μου πενες αλα κρεμ(το ξερω και στα γαλλικα agorakia:tongue:) και νομιζω οτι δεν υπαρχουμε.

οντως στον σκλαβενιτη τα pampers συνεχιζουν να εχουν εκπτωση.

εμεις εχουμε στολισει το δεντρο και το τζακι και σημερα πηραμε και χιονι.πολυ χιονι.ο νικος παθαινει εγκεφαλικο τα χριστουγεννα με το χιονι που ριχνω γιατι στο σαλονι βαζω φλοκατη και την τιναζει αυτος:tongue:

πηραμε και τα παιδι στο μαγαζι με τα χριστουγεννιατικα και δεν ηξεραν που να πρωτοκοιταξουν.

age.png

twins kai agorakia να σας ρωτησω κατι?αν και δεν ξερω πως ειναι εκει που μενετε.αν κατεβαζατε πρωτα το καροτσι με την τσαντα με τα συμπραγκαλα υπαρχει περιπτωση να μπορουσατε να κατεβετε με τα δυο παιδια αν εχετε μαρσιπο?το ξερω οτι ειναι ταρζανια αλλα λεω μηπως.επειδη το εχω κανει αλλα δεν χρειαζοταν να ανοιξω και πορτα απο ανσασερ.

age.png

Διαφημίσεις

Και ναι ακόμα εδώ!!!

Τη Δευτέρα έχω ραντεβού με το γιατρό να μου πει τι θα κάνουμε, πόσα κιλά είναι τα μωράκια κτλ και ανυπομονώ τρελά.

Πλέον όλα είναι έτοιμα..νομίζω.. και περιμένουμε.

Πάντως ένα έχω να πω η δίδυμη κύηση είναι δύσκολη εκτός τών άλλων και για το εξής, κλωτσάει το ένα μωρό και αναρωτιέσαι το άλλο τι κάνει. Έχει λόξυγκα το ένα και λες το άλλο γιατί όχι. Είναι το ένα πιο ζωηρό από το άλλο και λες αν ενοχλεί το ήσυχο, αγριεύει το ήσυχο και λες να του έσπασε τα νεύρα το άλλο και αντιδρά και ένα σωρό ακόμα σκέψεις που κάνω όλη μέρα, και καταλήγω να κοιτάω όλη μέρα την κοιλιά μου και να αναρωτιέμαι αν είμαι τρελή ή φυσιολογική.. άραγε και όταν θα γεννηθούν θα τα συγκρίνω όλη την ώρα;

Τέλος δεν θυμάμαι αν σας έχω πει τα μωρά είναι με ισχιακή προβολή με αποτέλεσμα η κοιλιά μου πάνω που είναι τα κεφάλια τους να είναι πιο σκληρή γενικά και κάτω έχει γίνει σαν ζελέ, κρέμασε και χαλάρωσε υπερβολικά. Πολλοί μου λένε να βάλω μετά την καισαρική κορσέ και άλλοι τίποτα απολύτως.. εσείς τι κάνατε;

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

κάναμε τα εμβόλια μας σήμερα!!!ελπίζω να μην έχουμε καημούς!!!

Άκουσον άκουσον τι μας είπε η παιδίατρος του ΙΚΑ!!! Έχουμε πάρει πολύ βάρος, με κούφανε! Εγώ αγωνιώ ότι δεν ταϊζονται και τέτοια και τελικά....:shock::shock:! Πρέπει να αρχίσω να αυξάνω τα διαστήματα ταϊσμάτων μου φαίνεται!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

κάναμε τα εμβόλια μας σήμερα!!!ελπίζω να μην έχουμε καημούς!!!

Άκουσον άκουσον τι μας είπε η παιδίατρος του ΙΚΑ!!! Έχουμε πάρει πολύ βάρος, με κούφανε! Εγώ αγωνιώ ότι δεν ταϊζονται και τέτοια και τελικά....:shock::shock:! Πρέπει να αρχίσω να αυξάνω τα διαστήματα ταϊσμάτων μου φαίνεται!!

Καλημέρα και από εμάς. Τι κάνετε κορίτσια? Nunu εντάξει τα κάνατε τα εμβολιάκια ε? Να σε ρωτήσω. Στο ΙΚΑ πήγες και τα έκανες?

Γιατί σου είπε έτσι η παιδίατρος? Πόσα κιλά είναι τα μωράκια σου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...