Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Glorr δεν μπορείς να φανταστείς ποσο χαίρομαι κάθε φορά που σε βλέπω μέσα γιατί μας έχεις λείψει!!!

Nufaki, δώσε επειγόντως συμβουλές στη Φρόσω γιατί την βλέπω πεσμένη

Απότε ο σκιουράκος- Κωνσταντινούλης θα γίνει ποδοσφαιριστής και η σκιουρίνα- Αριαδνούλα τραγουδίστρια; Κάτι σε Βανδή- Ντέμη ας πούμε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Glorr δεν μπορείς να φανταστείς ποσο χαίρομαι κάθε φορά που σε βλέπω μέσα γιατί μας έχεις λείψει!!!

Nufaki, δώσε επειγόντως συμβουλές στη Φρόσω γιατί την βλέπω πεσμένη

Απότε ο σκιουράκος- Κωνσταντινούλης θα γίνει ποδοσφαιριστής και η σκιουρίνα- Αριαδνούλα τραγουδίστρια; Κάτι σε Βανδή- Ντέμη ας πούμε;

Αχ ναι? Πολύ χαίρομαι που χαίρεσαι. Αλήθεια σας έλειψα? Κι εμένα. Τι κάνουν τα μπεμπίνια σου? Εγώ τώρα τα έκανα μπάνιο με τον μπαμπά τους και ξεραθήκανε. Κι εμείς τώρα ξεθάβουμε τα χριστουγεννιάτικα για να στολίσουμεεεεεεεεεεεεεε........................

Αχ ναι? Πολύ χαίρομαι που χαίρεσαι. Αλήθεια σας έλειψα? Κι εμένα. Τι κάνουν τα μπεμπίνια σου? Εγώ τώρα τα έκανα μπάνιο με τον μπαμπά τους και ξεραθήκανε. Κι εμείς τώρα ξεθάβουμε τα χριστουγεννιάτικα για να στολίσουμεεεεεεεεεεεεεε........................

Τα μπεμπίνια συνεχίζουν την κρεμοφαγία/ φρουτοφαγία και ούτε κουβέντα για γάλα.... με το ζόρι!!!!! Τα δικά μου κοιμούνται λίγο αργότερα και τώρα τραγουδάνε στα κουκλάκια τους.

Τα δικά σου ξυπνάνε το βράδυ;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τα μπεμπίνια συνεχίζουν την κρεμοφαγία/ φρουτοφαγία και ούτε κουβέντα για γάλα.... με το ζόρι!!!!! Τα δικά μου κοιμούνται λίγο αργότερα και τώρα τραγουδάνε στα κουκλάκια τους.

Τα δικά σου ξυπνάνε το βράδυ;

Όχι πια δεν ξυπνάνε. η μπεμπούλα μόνο αλλά πολύ σπάνια. Κι αυτό γιατί δεν λέει να φιάξει το πρόγραμμά της η σκατουλίτσα. Τι? Εσένα ξυπνάνε?

Όχι πια δεν ξυπνάνε. η μπεμπούλα μόνο αλλά πολύ σπάνια. Κι αυτό γιατί δεν λέει να φιάξει το πρόγραμμά της η σκατουλίτσα. Τι? Εσένα ξυπνάνε?

Μπά όχι. Μια χαρά είναι σε όλα, εκτός βέβαια από το φαί.

Βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατί όλες μου λέτε ότι μοιάζουν... δεν έχουν καμία σχεση μεταξύ τους. Μια εμφάνιση θα σας πείσει.

Στολίζετε σήμερα; Καλά κάνετε!!!! Ωραία!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Μπά όχι. Μια χαρά είναι σε όλα, εκτός βέβαια από το φαί.

Βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατί όλες μου λέτε ότι μοιάζουν... δεν έχουν καμία σχεση μεταξύ τους. Μια εμφάνιση θα σας πείσει.

Στολίζετε σήμερα; Καλά κάνετε!!!! Ωραία!!!!

Ναι ναι στολίζουμε. Εγώ δεν σου είπα ότι μοιάζουν. Ούτε τα δικά μου μοιάζουν. Εσύ τι λες? Τα είδες, δεν τα είδες?

Εσείς πότε θα στολίσετε? Μήπως να στολίσουμε τα μωράκια μας φέτος?

καλο στολισμα glorrrrrrrrrrrrrrr!!!!!

εγω το σαββατο!γιουπι!!

twins χαχα!!! πολυ καλο! ντεμης-βανδη.... απαπα!!!

Ε κ εμείς το Σάββατο κανονικά. Σήμερα πιάσαμε μόνο την βεράντα. Ουφ τι ωραία που θα στολίσω φέτος. Πέρυσι τέτοιες μέρες ήμουν στο νοσοκομείο. Μπλιάχ. Φέτος όμως.............. Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!! Τα δικά σου τα μπεμπίνια τι κάνουν?

Βρε κορίτσια δεν έχει top chef απόψε;;;;;;;;; Που θα δω τις νέες συνταγές μου;

Glorr τα μπεμπίνια σου δεν μοιάζουν μεταξυ τους. Καθόλου!!!!

Πότε θα κάνουμε εκείνη την εβδομάδα απίστευτης κρεπάλης.... με έχει πιάσει πάλι μανια για σουβλάκια (Nunu, εσυ φταις που μου το θύμισες!)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια δεν έχει top chef απόψε;;;;;;;;; Που θα δω τις νέες συνταγές μου;

Glorr τα μπεμπίνια σου δεν μοιάζουν μεταξυ τους. Καθόλου!!!!

Πότε θα κάνουμε εκείνη την εβδομάδα απίστευτης κρεπάλης.... με έχει πιάσει πάλι μανια για σουβλάκια (Nunu, εσυ φταις που μου το θύμισες!)

Καλά ακόμη δεν την έκανες την εβδομάδα κρεπάλης? Εγώ την έκανα. Πω πω θυμάσαι που τα συζητάγαμε? Πω πω............

χαχα!! twins μου εγώ μόλις εφαγα πάλι σουβλάκι!!:tongue::tongue:

Nunu μας προκαλείς νομίζω.................εεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!! Θέλω κι εγώ σουβλάκι. Είσαι ο ηθικός αυτουργός. Τα nunukakia τι κανουν? έβαλες καμία καινούρια φώτο τους?

Κοιμησα τη μπέμπα και θα φτιάξω γλυκόξινα μπιφτέκια (με σπιτική σαλτσα) και κινέζικο ρύζι!!!!!!

Να για να μάθετε όλες σας και κυρίως η Νουνουκα που μου θυμίζει τα σουβλάκια :P:p:p:p

Πεινάω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ναι και εμείς ελπίζω να προλάβουμε να στολίσουμε σ.κ!!!!! τέλεια θα είναι φέτος με τα μπεμπάκια μας!!

Αύριο θα πάμε και για τα πρώτα μας εμβόλια (6πλο), τι αντιδράσεις είχατε εσείς? Πονάγανε?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...