Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλά βρε κορίτσια γιατί τόσο γράψιμο;

Σας είπα ένα γεια και ούτε μια απάντηση :(.

Τλσπ εγώ αύριο επιστρέφω στη δουλειά.

Τα κεφάλια μέσα.... και είμαι πολύ στενοχωρημένη που θα αφήσω τα μωράκια μου...

Διαφημίσεις

Φροσούλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ... πας σχολείο αύριο; Τουλάχιστον δες το θετικά ότι θα ξεσκάσεις και λίγο, θα δεις και νέο περιβάλλον....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ναι εγώ από το ΤΖΑΜΠΟ τα πήρα τα βασικά. Πιπίλες, μπιμπερό , μπανάκια, χτενάκια,..........ξέρεις τα μικροπράγματα. Όπου και να πας τα ίδια είναι. π.χ. μπιμπερό ΝUK, CHICCO και αλλού να πας τα ίδια είναι οπότε Τζάμπο. Όσο για την βαλίτσα εντάξει μην αγχώνεσαι. Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Ε γύρω στον έβδομο, μόλις κλείσεις δηλαδή τον έκτο και μπεις στον έβδομο ξεκίνα σιγά σιγά. Καλύτερα να την έχεις έτοιμη και αχρείαστη να είναι (αχρείαστη εννοώ να την χρησιμοποιήσεις στην σωστή της ώρα τελικά) παρά να βρεθείς προ εκπλήξεως. Εγώ τουλάχιστον έτσι έκανα. Τώρα από εκεί και πέρα είναι και στηνκρίση κάθε μαμάς.

Όσο για τα ΘΑΥΜΑΤΑ που λες. Ναι δεν το συζητώ. Δεν περιγράφεται με λόγια. Ειλικρινά. Και θα με καταλάβεις όταν γεννήσεις και τα κρατήσεις. Τώρα ότι και να σου πω θα είναι λίγο.............

Σου έκανα και αίτημα φιλίας ε? το είδες? το δέχτηκες? Μπορείς να δεις και τα μωρά μου σε φώτο αν θέλεις. :-P:razz::-P:razz:

ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ:cry: ΟΠΟΤΕ ΑΠ ΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΟΠΟΤΕ........ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!ΑΧ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!!ΚΑΙ ΠΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!ΕΓΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ!!!

ZBARp3.png

ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ:cry: ΟΠΟΤΕ ΑΠ ΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΟΠΟΤΕ........ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!ΑΧ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!!ΚΑΙ ΠΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!ΕΓΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ!!!

Καλη μου Εύα, συμφωνώ και εγώ με τη Glorr. Στο Τζάμπο θα βρεις πολλά πράγματα και μαζεμένα. Σελτεδάκια πήρα από εκεί και μου φάνηκαν εντάξει, αν και λίγο μικρά. Σαλιάρες δεν χρησιμοποίησα ποτέ, αν και είχα πάρει. Με βόλεψαν περισσότερο τα χαρτομάντηλα και τώρα οι σαλιάρες μίας χρήσεως.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γειά σου Φρόσω!!! Δε θυμάμαι αν σου είπα τελικά πήρα την παιδίατρο σου και μας ανέλαβε πολύ συμπαθητική!!!ευχαριστούμε!!

Ξενέρωμα αύριο για τη δουλειά. Τα παιδάκια σου ποιός θα τα κρατάει?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Δεν σας ευχαρίστησα για τα καλά σας λόγια στις φωτο....

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!

Διαλέξτε γαμπρό και νύφη!!!!!!

Και για τις κρέμες.... το "ηφαίστειο" (πολύ μου άρεσε αύτο) έγινε όχι τόσο γιατί δεν ήξεραν τα τουινσάκια να τρώνε, αλλά επειδή δεν ήξερε η μαμά!!!! Ασε που είχε το νου της να βγάλει φωτο!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Δεν σας ευχαρίστησα για τα καλά σας λόγια στις φωτο....

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!

Διαλέξτε γαμπρό και νύφη!!!!!!

Και για τις κρέμες.... το "ηφαίστειο" (πολύ μου άρεσε αύτο) έγινε όχι τόσο γιατί δεν ήξεραν τα τουινσάκια να τρώνε, αλλά επειδή δεν ήξερε η μαμά!!!! Ασε που είχε το νου της να βγάλει φωτο!

Εμείς για το γαμπρό θα βάλουμε μια συμμετοχή, αν και μας άρεσε και ο witchakos και o jasminakos!!!χεχε!!! Κοριτσάκι είναι πρέπει να έχει επιλογές??

Για νύφη θα περιμένουμε τη νέα φουρνιά...μας πέφτει μεγάλη η μαγουλού!!!!:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Εμείς για το γαμπρό θα βάλουμε μια συμμετοχή, αν και μας άρεσε και ο witchakos και o jasminakos!!!χεχε!!! Κοριτσάκι είναι πρέπει να έχει επιλογές??

Για νύφη θα περιμένουμε τη νέα φουρνιά...μας πέφτει μεγάλη η μαγουλού!!!!:D:D

Γιατί καλέ δεν θέλεις τη μαγουλού :confused:; Πιστεψέ με τόσο Petite που είναι μικροδείχνει :P

Οσο για ζώδιο.... είμαι το πιο ανοργάνωτο. Ιχθύες!!!!!!

Αλλά τη διδυμολίστα θα τη φτιάξουμε για να βοηθήσουμε και τις επόμενες γενιές διδύμων :P:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γιατί καλέ δεν θέλεις τη μαγουλού :confused:; Πιστεψέ με τόσο Petite που είναι μικροδείχνει :P

Οσο για ζώδιο.... είμαι το πιο ανοργάνωτο. Ιχθύες!!!!!!

Αλλά τη διδυμολίστα θα τη φτιάξουμε για να βοηθήσουμε και τις επόμενες γενιές διδύμων :P:p:p:p

Ε μας περνάτε δε γίνεται, είναι παλιομοδίτης ο μπέμπης, θέλει τη γυναίκα μικρότερη!!:tongue::tongue:

Να τη φτιάξουμε, να τη φτιάξουμε! Εγώ κι αν είμαι ανοργάνωτη!και μου βγήκαν και τα παιδιά ζυγοί θα το κάνουμε το σπίτι....

Από που να ξεκινήσουμε?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

hello!!

ολα καλα, ολα ανθηρα?

twins κ εμενα μου ελειψαν οι λιστες σου!

τα μικρα σου ειναι τελεια!! κ μοιαζουν πολυ μεταξυ τους τωρα η μου φανηκε?

ωραια τρωνε!!

ευα21 μη μας αγχωνεσαι, για ολα εδω θα ενημερωθεις!

καλες κλωτσιτσες για την ωρα

nunuka μετακομισε δηλ το σπουργιτι στης αδερφης σου?

ωωω..παει το κατοικιδιο..

witch ιζ κουλ!

ας το τικερακι ως εχει..ειναι κ τσαλιμι μπορεις να πεις!

33E7p2.png

λοιπον, η μικρη μου ειναι καλη στη γλωσσα κ ο μικρος στη γυμναστικη.

ο μικρος απο γλωσσα σκραπας, κ η μικρη αντι να κλωτσαει τη μπαλα, της μιλαει..!

καθεις με το ταλεντο του..

33E7p2.png

ελα βρε μη παραπονιεσαι..

τι να πουμε κ εμεις που τ αφησαμε μηνων? εσενα εχουν χρονισει κιολας!

εξαλλου θα δεις οτι δεν ειναι κ τοσο κακη η επιστροφη στη δουλεια..αλλαζεις παραστασεις κ επιστρεφεις στα μωρα με μεγαλη λαχταρα!

καλη αρχη

33E7p2.png

Νόμιζα ότι οι ζυγοί είναι οι οργανωτικότεροι όλων....

Στη λίστα μας λοιπόν Νουνουκάκι μου....

Μπορούμε να τα χωρίσουμε σε κατηγορίες και μετά θα αποφασίσουμε τι θα γράψουμε στο καθένα.

Α. Για φαγητό/ πιπίλες

1. Μπιμπερό
  2. Θηλες
  3. Θήλαστρα
  4. Σαλιάρες
  5. Ρεψόπανα (γεια σου ρε Witchaki, μου το κόλλησες)
  6. Αποστειρωτής

Β. Για τον ύπνο

1. Κρεβάτια
  2. Λίκνα
  3. Κουβέρτες
  4. Σεντόνια
  5. Υπνόσακοι
  6. Πάντα
  7. Σελτεδάκια

Γ. Για τον καλλωπισμό/ υγεία/ μπάνιο

1. Βούρτσες/ Χτένες
  2. Ψαλιδάκια/ Νυχοκόπτες
  3. Θερμόμετρα
  4. Μωρομάντηλα
  5. Κρέμες
  6. Αφρόλουτρα
  7. Μπουρνουζια
  8. Πάνες
  9. Μπανάκια
  10. Αλλαξιέρες

Δ. Για τη μεταφορα

1. Καρότσι
  2. Μάρσιππος/ Sling
  3. Καθισματάκια αυτοκινήτου
  4. Καλαθούνες

Ε. Για τον ελεύθερο χρόνο

1. Πάρκα/ Γυμναστήρια
  2. Ριλάξ
  3. Πιπίλες
  4. Κουδουνίστρες
  5. Κουκλάκια

Σιγουρα ξεχνάω πολλά, αλλά είναι μια αρχή...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...