Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ωρε που ειστε?!

τι κανετε?

γεια σου ευα!οντως ανεβασμενη οπως λεει και η twins και πολυ μου αρεσει!

εμεις βρεθηκαμε και μιλουσαμε ακαταπαυστα!περασα πολυ ωραια και θυμηθηκα πως ηταν οταν ηταν τοσο μωρουλια!!!της nunu ειναι μωρουλια ακομη!τα μωρα μας εκαναν τα παντα.πεινασαν,εφαγαν,θηλασαν,χεστηκαν,εκλαψαν,γελασαν,''μιλησαν'',γκρινιαξαν κτλ κτλ!

την jas την θαυμασατε στη φωτο της τηνου με το μαυρο μαλλι.εκανε ανταυγειες τωρα!οσο για την nunu ειναι γαμω τις μαμαδες με καταπληκτικο ματι κι εχει κανει τον θηλασμο στυλ!

nunu επομενο ραντεβου στην αραχωβα!δεν ξεχνω!!!

αχ βρε nufi κριμα που δεν προλαβαινες!

οσο για agorakia και twins στην επομενη συναντηση με τον κηδεμονα σας γιατι πηρατε απουσια!

η ολγα δικαιολογειται λογω αποστασης.

glorr που χαθηκες?ολα καλα βλεπω ε?κρατατε σιλουετα?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ WITCH!!!!! ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ.......

ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΣΑΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!

ZBARp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα!

Δεν εχω διαβασει νεα σας!Ειχα μπλεξει με μαγειρεματα και με τα τεκνα που με παιδευουν βγάζοντας δόντια!

Αχ πολυ στενοχωρηθηκα που δεν μπορεσα να ερθω εχθες.Ειχα κοσμο και επρεπε να φτιαξω κανενα μεζε και δεν προλαβαινα

Ευακι καλως ηρθες στην παρεα!!!!Με το καλο τα μπεμπε!Εφτασες κιολας στην 20η εβδομαδα ε?Σουπερ!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημεραααααα!

Δεν εχω διαβασει νεα σας!Ειχα μπλεξει με μαγειρεματα και με τα τεκνα που με παιδευουν βγάζοντας δόντια!

Αχ πολυ στενοχωρηθηκα που δεν μπορεσα να ερθω εχθες.Ειχα κοσμο και επρεπε να φτιαξω κανενα μεζε και δεν προλαβαινα

Ευακι καλως ηρθες στην παρεα!!!!Με το καλο τα μπεμπε!Εφτασες κιολας στην 20η εβδομαδα ε?Σουπερ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΓΑΚΙ!!!!!ΗΡΘΑ Κ ΑΠΟ ΔΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ .......ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΔΥΜΑ ...ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΤΑ ΤΑΙΖΕΤΕ ....ΠΩΣ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ...ΟΛΑ ΟΛΑ!!!!!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΤΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΛΛΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!

ZBARp3.png

Προς το παρον απολαμβανεις τις κλωτσιες!χαχαχα

Εχεις βαρυνει?Γενικα εχεις καλη εγκυμοσυνη?

Οτι θελεις μπορεις να μας ρωτας και οτι ξερουμε χαρα μας να σου πουμε!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από εμάς. Καλημέρα. Είναι καμιά εδω η είστε όλες με τα μπεμπέ σας? Τι νέα σήμερα? Κάποια είπε ότι δεν μπορεί να φιάξει τικεράκι ε? Κι εμένα συνέχεια μου την λέει η Twins για το τικεράκι που δεν φιάχνω. Δίκιο έχει βέβαια. Κοντεύουν τα μωρά μου έξι μηνών κι εγώ ακόμη. Τι να κάνω? Βαριέμααιαιαιαιαι.............Χι χιχιχιχιχιχ!!!!!!!!!! Βάλτε καμία καινούρια φωτο από τα μωράκια σας να δω.............

Γεια σας και από εμάς. Καλημέρα. Είναι καμιά εδω η είστε όλες με τα μπεμπέ σας? Τι νέα σήμερα? Κάποια είπε ότι δεν μπορεί να φιάξει τικεράκι ε? Κι εμένα συνέχεια μου την λέει η Twins για το τικεράκι που δεν φιάχνω. Δίκιο έχει βέβαια. Κοντεύουν τα μωρά μου έξι μηνών κι εγώ ακόμη. Τι να κάνω? Βαριέμααιαιαιαιαι.............Χι χιχιχιχιχιχ!!!!!!!!!! Βάλτε καμία καινούρια φωτο από τα μωράκια σας να δω.............

Ευα όλα καλά? Αρχίσαν τα κλωτσίδια ε? Τέλεια. Έχεις να φάς κλωτσιά από εδώ και πέρα................Ουουουουου! Πάρτυ κανονικό!!!!!!!!!!!!!11:p:p

Προς το παρον απολαμβανεις τις κλωτσιες!χαχαχα

Εχεις βαρυνει?Γενικα εχεις καλη εγκυμοσυνη?

Οτι θελεις μπορεις να μας ρωτας και οτι ξερουμε χαρα μας να σου πουμε!

Α ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΟΛΓΑΚΙ.:(ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ...ΔΙΑΒΑΖΩ ΛΙΣΤΕΣ ΑΠ ΤΟ INTERNET ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ....ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!

ZBARp3.png

Α ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΟΛΓΑΚΙ.:(ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ...ΔΙΑΒΑΖΩ ΛΙΣΤΕΣ ΑΠ ΤΟ INTERNET ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ....ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!

Εύα βλεπω έχεις αρχίσει και ψάχνεσαι για ψώνια ε? Τι να τους πάρεις ε? βασικά θα χρειαστέις αρκετά πραγματα. Σελτεδάκια, πανάκια για το ρέψιμο, πάνες αγκαλιάς, σεντονάκια, κουβερτάκια, φορμάκια εσώρουχα και εξώρουχα, καλτσάκια, αποστειρωτή, μπιμπερό, μπανάκι, τα καλλυντικά τους, ψαλιδάκι, χτενούλα, ορούς, γαζούλες...........και άλλα τέτοια μικρουλάκια. Εσύ σαν μαμά θα χρειαστέις πράγματα για το μαιευτήριο σίγουρα. Τώρα όσον αφορά τις ποσότητες θα είναι αρκετά τα πράγματα γιατί φαντασουότι θα τα αγοράσεις όλα εις διπλούν. Πιο αναλυτικά ΄θα σου πούμε όλες οι κοπέλες. Η Όλγα βασικά ψάχνεται πολύ μέσω Ιντερνετ και μπορεί να σε βοηθήσει αρκετά και για καλύτερες τιμές.........

Ευα όλα καλά? Αρχίσαν τα κλωτσίδια ε? Τέλεια. Έχεις να φάς κλωτσιά από εδώ και πέρα................Ουουουουου! Πάρτυ κανονικό!!!!!!!!!!!!!11:p:p

ΚΑΛΗΜΕΡΑ GLORR ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟ ΣΑΣ....ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!!!ΟΤΙ ΤΡΩΩ ΚΛΟΤΣΙΔΙΑ ΝΑΙ!!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΜΑΙ...ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ....ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΝ ΔΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ...ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΜΕΣΩΣ...ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ!!!!!

ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠ ΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

ZBARp3.png

Διαφημίσεις

GLORR ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΩ?

Ναι εγώ από το ΤΖΑΜΠΟ τα πήρα τα βασικά. Πιπίλες, μπιμπερό , μπανάκια, χτενάκια,..........ξέρεις τα μικροπράγματα. Όπου και να πας τα ίδια είναι. π.χ. μπιμπερό ΝUK, CHICCO και αλλού να πας τα ίδια είναι οπότε Τζάμπο. Όσο για την βαλίτσα εντάξει μην αγχώνεσαι. Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Ε γύρω στον έβδομο, μόλις κλείσεις δηλαδή τον έκτο και μπεις στον έβδομο ξεκίνα σιγά σιγά. Καλύτερα να την έχεις έτοιμη και αχρείαστη να είναι (αχρείαστη εννοώ να την χρησιμοποιήσεις στην σωστή της ώρα τελικά) παρά να βρεθείς προ εκπλήξεως. Εγώ τουλάχιστον έτσι έκανα. Τώρα από εκεί και πέρα είναι και στηνκρίση κάθε μαμάς.

Όσο για τα ΘΑΥΜΑΤΑ που λες. Ναι δεν το συζητώ. Δεν περιγράφεται με λόγια. Ειλικρινά. Και θα με καταλάβεις όταν γεννήσεις και τα κρατήσεις. Τώρα ότι και να σου πω θα είναι λίγο.............

Σου έκανα και αίτημα φιλίας ε? το είδες? το δέχτηκες? Μπορείς να δεις και τα μωρά μου σε φώτο αν θέλεις. :-P:razz::-P:razz:

Ναι εγώ από το ΤΖΑΜΠΟ τα πήρα τα βασικά. Πιπίλες, μπιμπερό , μπανάκια, χτενάκια,..........ξέρεις τα μικροπράγματα. Όπου και να πας τα ίδια είναι. π.χ. μπιμπερό ΝUK, CHICCO και αλλού να πας τα ίδια είναι οπότε Τζάμπο. Όσο για την βαλίτσα εντάξει μην αγχώνεσαι. Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Ε γύρω στον έβδομο, μόλις κλείσεις δηλαδή τον έκτο και μπεις στον έβδομο ξεκίνα σιγά σιγά. Καλύτερα να την έχεις έτοιμη και αχρείαστη να είναι (αχρείαστη εννοώ να την χρησιμοποιήσεις στην σωστή της ώρα τελικά) παρά να βρεθείς προ εκπλήξεως. Εγώ τουλάχιστον έτσι έκανα. Τώρα από εκεί και πέρα είναι και στηνκρίση κάθε μαμάς.

Όσο για τα ΘΑΥΜΑΤΑ που λες. Ναι δεν το συζητώ. Δεν περιγράφεται με λόγια. Ειλικρινά. Και θα με καταλάβεις όταν γεννήσεις και τα κρατήσεις. Τώρα ότι και να σου πω θα είναι λίγο.............

Σου έκανα και αίτημα φιλίας ε? το είδες? το δέχτηκες? Μπορείς να δεις και τα μωρά μου σε φώτο αν θέλεις. :-P:razz::-P:razz:

Glorr, έβαλα φωτό!!!!!! Επιτέλους τα κατάφερα!!!!!!!!

Ευα τι κάνεις;

Τώρα θα διαβάσω τι λέτε και παράληλλα θα ταίσω το μαγουλάκι κρεμούλα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Glorr, έβαλα φωτό!!!!!! Επιτέλους τα κατάφερα!!!!!!!!

Ευα τι κάνεις;

Τώρα θα διαβάσω τι λέτε και παράληλλα θα ταίσω το μαγουλάκι κρεμούλα.

Ναι τις είδα. Είναι τέλειεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!! Τι φατσες είναι αυτές? Χι χιχιχιχιχιχχι!!!!!!!!!!!!!

ΕΥΑ από το ΤΖΑΜΠΟ μόνο σελτεδάκια και σαλίάρες μην πάρεις γιατί δεν είναι καθόλου καλά ποιοτικά. Κατά την άποψή μου πάντα. Ούτε απορρηφητικά ούτε τίποτα. Αν θέλεις βέβαια να τα δοκιμάσεις πάρε κανά δυο μόνο. Αλλά άκουσε με και θα δεις κι εσύ. Δεν ξέρω τι λένε οι άλλες κοπέλες..:rolleyes::rolleyes:

Κορίτσια μόλις τώρα τα κατάφερα να διαβάσω μία σελίδα δίοτι έπιασε και το μάγουλο κρίση πείνας και τον μπέμπη και τον μπαμπά και δεν ήξερα με ποιον να πρωτοασχοληθώ!!!!! Ο χειρότερος βέβαια και πιο ανυπόμονος ήταν ο μπαμπας!

Σήμερα ήταν σπουδαία μέρα γιατί προσθέσαμε και το μήλο στη διατροφή μας, οπότε έχουμε πλέον αχλαδομηλόκρεμα. Και την άλλη Πέμπτη αν όλα πάνε καλά θα φάμε και μπανάνα. Το επόμενο φαί μας θα είναι πίτσα με επιδόρπιο τσιζκέικ!!!!!:P

Λοιπον... λέω να φτιάξω μία μικρή λίστα με πράγματα που μου βγήκαν απαραίτητα σε αυτούς τους πρώτους 6 μήνες, για να βοηθήσω τα καινούρια κορίτσια. Ολα αυτά βέβαια είναι σχετικά, οπότε προσθέστε και εσείς τα δικά σας!:P:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...