Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Αχ σε ευχαριστώ Twinsaki είσαι πολύ καλή. Όσο για το φαγητό μην τρελαίνεσαι. Μια χαρά είναι τα μωρούλια μας. Απλά είναι λιτοδίαιτα. Δεν μας ξοδεύουν. Θέλω κι εγω να πάω να αγοράσω κουταλάκι και πιατάκια. Πως τα ταίζεις? στην αγκαλιά ή σε καθισματάκια?

Κάτσε να φιάξω και τις φωτο να μας δεις. Ταυτόχρονα θα κάνω και αυτό. Και΄ξύπνησε και η μπουμπού μου. Σε λίγο θα φαει. Θα την δώσω στον μπαμπά όμως να την ταίσει μια και είναι εδώ σήμερα.

Εσύ έχεις καμία καινούρια φώτο να δούμε?

Μπορείς να ταίσεις και στην αγκαλιά και στο καρότσι ή στο ριλάξ. Για καθισματάκι είναι λίγο μικρά ακόμα γιατί δεν στέκονται καλά.

Για να δω φωτο....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Μπορείς να ταίσεις και στην αγκαλιά και στο καρότσι ή στο ριλάξ. Για καθισματάκι είναι λίγο μικρά ακόμα γιατί δεν στέκονται καλά.

Για να δω φωτο....

Εσύ που τα ταίζεις? Που βολεύονται? Ε ναι κι εγώ έτσι νομίζω. ΓΙα καθισματάκι είναι νωρίς. Πετάνε ρουκέτες κάργα? ή όχι?

Εσύ που τα ταίζεις? Που βολεύονται? Ε ναι κι εγώ έτσι νομίζω. ΓΙα καθισματάκι είναι νωρίς. Πετάνε ρουκέτες κάργα? ή όχι?

Όχι δεν σου φαίνεται. Έχουμε από ένα. Το αγοράκι είναι Copy Paste ο μπαμπάς και η μικρή είναι εγώ................

Τα μοιράσατε βλέπω. Μη φύγεις θα βάλω και εγώ σε λίγο φωτό με αηδιαστικές φωτό.

Οχι ρουκέτες δεν εχουμε πια. Τις αποχαιρετίσαμε. Η κρέμα μας αρέσει πολύ!!!!!

Πάντως αυτό που βρήκα πολύ βολικό είναι να ταίζω με κουτάλι και την κρέμα να τη βάζω στο μπιμπερό ή σε ποτήρι. Οχι σε πιάτο γιατί γινόμαστε χάλια.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τα μοιράσατε βλέπω. Μη φύγεις θα βάλω και εγώ σε λίγο φωτό με αηδιαστικές φωτό.

Οχι ρουκέτες δεν εχουμε πια. Τις αποχαιρετίσαμε. Η κρέμα μας αρέσει πολύ!!!!!

Πάντως αυτό που βρήκα πολύ βολικό είναι να ταίζω με κουτάλι και την κρέμα να τη βάζω στο μπιμπερό ή σε ποτήρι. Οχι σε πιάτο γιατί γινόμαστε χάλια.

Είχατε ρουκέτες δηλαδή ε? Με ποσες κουταλιές ξεκινάμε για πρώτη φορά? Τι ώρα την τρώνε? Ποτήρι ή μπιμπερό? άντε βρε. Δεν το είχα ξανακούσει αυτό. Χώνανε χέρια μέσα στο πιάτο ε?

Διαφημίσεις

Είχατε ρουκέτες δηλαδή ε? Με ποσες κουταλιές ξεκινάμε για πρώτη φορά? Τι ώρα την τρώνε? Ποτήρι ή μπιμπερό? άντε βρε. Δεν το είχα ξανακούσει αυτό. Χώνανε χέρια μέσα στο πιάτο ε?

Είχαμε μια κρίση πείνας, αλλά γάλα δεν θέλαμε. Την κρέμα την τσακισαμε όμως!!!!!

Το πιάτο δεν με βόλεψε καθόλου γιατί ταυτόχρονα με το τάισμα πρέπει να σκουπίζεις κρέμες που πέφτουν και να μετακινείς χεράκια που θέλουν να συμμετάσχουν στο μενου. Οπότε το πιατάκι καταλήγει κάποια στιγμή σε ορθή γωνία και πέφτει.

Οσο για το ξεκίνημα... φτιάχνεις μισή μερίδα και όσο φάει το παιδί.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Είχαμε μια κρίση πείνας, αλλά γάλα δεν θέλαμε. Την κρέμα την τσακισαμε όμως!!!!!

Το πιάτο δεν με βόλεψε καθόλου γιατί ταυτόχρονα με το τάισμα πρέπει να σκουπίζεις κρέμες που πέφτουν και να μετακινείς χεράκια που θέλουν να συμμετάσχουν στο μενου. Οπότε το πιατάκι καταλήγει κάποια στιγμή σε ορθή γωνία και πέφτει.

Οσο για το ξεκίνημα... φτιάχνεις μισή μερίδα και όσο φάει το παιδί.

Α μάλιστα. Ε ρε τι έχω να τραβήξω................ Χα χα χα χα .........Μάχη θα γίνεται. Καλά τι τα έχει πιάσει και δεν θέλουν γάλα? Γλυκάθηκαν από τις κρεμούλες ε? :rolleyes:

καλησπερα...

αχ, βλακεια..δε προλαβα να συναντησω τις τσουπρες..

πειτε μας πως περασατε!!

glorr επανεμφανιστηκες?? ωραια τα μωρα!

twins ολο πατεντες μου εισαι! ακομη κ για την κρεμουλα πειραματιστηκες που θα τη σερβιρεις!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

agorakia μ εχεις περασει πολυ σε μηνυματα..φτου!

δε σε φτανω τωρα κ ας εγραψα τοσα συνεχομενα...αντε!

Nufaki, κι εμείς προωράκια είμαστε μωρέ... Ξέχασες; 35+3 τα νινάκια μου!

Σήμερα πήραμε και την αλοιφούλα για τα ούλα, κορίτσια. Ο μικρός μου υποφέρει, ο χρυσός μου, και κάνει βουβό πόνο, κλαίει με κλειστό στοματάκι, για να μην ενοχλεί :(

Του έβαλα λιγάκι τώρα που κοιμήθηκε (και λίγο το απόγευμα) και δείχνει να τον ανακουφίζει κάπως! Κυρίως, να γλιτώναμε από αυτή τη μπουνιά, που την έχει μουλιάσει πια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

agorakia εμεις στην 32η... 3,5βδομαδες λιγοτερο απο σας καλε..

κ καθε βδομαδα ειναι σημαντικη.

να φανταστεις οτι η ολγα γεννησε 34+2 κ εμειναν μια βδομαδα μενν

η twins 33 κ κατι κ εμεινε μονο η μικρη για 2βδομαδες

εμας στην 32 εμειναν σχεδον ενα μηνα

γι αυτο μελλουσες διδυμομανουλες βαλτε τα δυνατα σας να τα κρατησετε οσο γινεται τα μωρακια σας!!!

γιατι αλοιφουλα για τα ουλα?απο τωρα δοντακια???

33E7p2.png

Hello everybody!!!

Καλώς την να την Εύα!! Να και κοριτσάκια μας έρχονται!! Να έχεις μια πολύ ωραία εγκυμοσύνη και ότι μπορούμε εδώ είμαστε να βοηθήσουμε!!

Glorr που είσαι εσύ καλέ? Η αδερφούλα σου? Τα νινιά σου σου κουκλιά!!

Εμείς περάσαμε πολύ ωραία, μας λείψατε!!! Twins εγώ είχα άγχος μην και κάνουμε σαματά αλλά τελικά ήταν πολύ οκ τα πιπίνια μου!!! Με τις κοπέλες γέλιο, ξεπεράσαμε κάθε κρίση που προέκυψε!!! γέλιο!!! Αντε την επόμενη φορά περισσότερα διδυμοκάροτσα!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ωρε που ειστε?!

τι κανετε?

γεια σου ευα!οντως ανεβασμενη οπως λεει και η twins και πολυ μου αρεσει!

εμεις βρεθηκαμε και μιλουσαμε ακαταπαυστα!περασα πολυ ωραια και θυμηθηκα πως ηταν οταν ηταν τοσο μωρουλια!!!της nunu ειναι μωρουλια ακομη!τα μωρα μας εκαναν τα παντα.πεινασαν,εφαγαν,θηλασαν,χεστηκαν,εκλαψαν,γελασαν,''μιλησαν'',γκρινιαξαν κτλ κτλ!

την jas την θαυμασατε στη φωτο της τηνου με το μαυρο μαλλι.εκανε ανταυγειες τωρα!οσο για την nunu ειναι γαμω τις μαμαδες με καταπληκτικο ματι κι εχει κανει τον θηλασμο στυλ!

nunu επομενο ραντεβου στην αραχωβα!δεν ξεχνω!!!

αχ βρε nufi κριμα που δεν προλαβαινες!

οσο για agorakia και twins στην επομενη συναντηση με τον κηδεμονα σας γιατι πηρατε απουσια!

η ολγα δικαιολογειται λογω αποστασης.

glorr που χαθηκες?ολα καλα βλεπω ε?κρατατε σιλουετα?

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...