Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μην φοβάσαι όλα καλά θα πάνε. Άλλωστε όλες εδώ μέσα νωρίτερα γεννήσαμε. Και τα περισσότερα μωράκια μπήκανε μονάδα αλλά τώρα είναι όλα μια χαρά. Χαίρουν άκρας υγείας. Μην ανησυχείς λοιπόν. Όλα καλά θα πάνε. Αν ρωτήσεις και τις άλλες μανούλες εδώ να δείς ότι τα ίδια πράγματα θα σου πουν. Μην αγχώνεσαι. Ωραίο Πασχαλιάτικο δώρο θαπάρεις. Άντε με το καλό λοιπόν. Πως είσαι γενικά? Εννοώ έχεις καλή εγκυμοσύνη ως τώρα που είναι και αρχή ?:rolleyes:

ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΙΝΟ ΟΥΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΥΦ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΛΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΒΑΡΕΝΕΙ ΠΟΛΥ ...ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΩ ΑΠ ΤΟΝ ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ!!!!

ZBARp3.png

Διαφημίσεις

Πως τις μικραίνω? Δώσε μου τα φώτα σου.

Ο μπεμπάκος τρώει κάθε 5,5 με 6 ώρες (4 γεύματα δηλαδή) των 210. Η μπεμπούλα εξακολουθεί τα κολπάκια και τα νούμερά της. Δεν εχει στάνταρ πρόγραμμα. Το περισσότερο που μπορεί να φάει είναι 150 αλλά συνήθως τρώει 120. Κάνει διατροφή το παιδί μου βρε. Να φανταστείς ότι πριν από 15 μέρες που μας είδε η παιδίατρος ο μπέμπης ήταν 6260 και η μπέμπα 5130. Της ρίχνει στο κεφάλι. Δεν θέλει ρε παιδί μου η κοπέλα. Άμα κλείσει το στόμα τέλος. Τέλος όμως. Σαν και μένα. Χι χιχιχιχιχι. Εσείς αρχίσατε και κρεμες ε? Εμείς τώρα τον Δεκέμβρη μας είπε θα αρχίσουν με το ρυζάλευρο. Τα δικά σου? Για πες. Τρώνε κρέμες? Πόσα κιλά είναι τώρα?

Μπραβο βγε Glorr μου που μου δίνεις κουράγιο. Και εμείς κακόφαγοι. 6.400 και 5.530. Τώρα τρώνε κρέμες και φρούτα, αλλά από γάλα, λες και τους δίνω δηλητήριο.... Μαυρο χάλι.

Ποιο προγραμμα επεξεργασίας εικόνας χρησιμοποιείς για να σου πω;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΙΝΟ ΟΥΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΥΦ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΛΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΒΑΡΕΝΕΙ ΠΟΛΥ ...ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΩ ΑΠ ΤΟΝ ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ!!!!

Μπράβο, αυτό έχει σημασία ότι είσαι καλά. Όσο για την κοιλιά που βαραίνει σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εγώ αυτό είχα. Πήρα μόνο 7 κιλά και όλα ήταν στην κοιλιά και πουθενά αλλού. ΓΙ αυτό και δεν μπορούσα να την κουμαντάρω. Όσο για τους καναπέδες μπράβο. Δεν πάνε και χαμένοι. Τουλάχιστον να τους δοκιμάζει κάποιος. Χα χα χα χα χα!!!!!!!!!!!!!

ωωω... πατριωτάκι!

Για το νοσοκομείο του Ρεθύμνου δεν ξέρω πολλά, αλλά στο Ηράκλειο και στο Βενιζέλειο και στο ΠΑΓΝΗ οι μονάδες είναι πολύ καλές.

Πάντως, για να σε ξεαγχώσουμε το ότι θα γεννηθούν πριν την εβδομάδα 36 δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα μπουν στη μονάδα.

Αν εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου στα Χανιά μήπως είναι καλύτερα εκεί; Στου Γαβριλάκη είναι;

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ....ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΠΑΩ ΚΙΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ...ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ....ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ.

ZBARp3.png

Μπραβο βγε Glorr μου που μου δίνεις κουράγιο. Και εμείς κακόφαγοι. 6.400 και 5.530. Τώρα τρώνε κρέμες και φρούτα, αλλά από γάλα, λες και τους δίνω δηλητήριο.... Μαυρο χάλι.

Ποιο προγραμμα επεξεργασίας εικόνας χρησιμοποιείς για να σου πω;

Σάμπως ξέρω κι εγώ τι χρησιμοποιώ? Ιδέα δεν έχω. Χα χα χα . Άμα σου λέω είμαι άσχετη...........

Α στο ίδιο βάρος περίπου είμαστε. Να σου πω κάτι? Καλύτερα έτσι παρά να ήταν υπέρβαρα και να χρειαζόντουσαν δίαιτα από τώρα. Γιατί έχω και τέτοια παραδείγματα. Έχω μια ξαδέλφη που γέννησε 1 Ιουνίου και το μωρό τώρα είναι σχεδόν 10 κιλά. Άσε βρε. Καλύτερα να είναι μινιόν. Μικρούλια και ομορφούλια................

Διαφημίσεις

Μπράβο, αυτό έχει σημασία ότι είσαι καλά. Όσο για την κοιλιά που βαραίνει σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εγώ αυτό είχα. Πήρα μόνο 7 κιλά και όλα ήταν στην κοιλιά και πουθενά αλλού. ΓΙ αυτό και δεν μπορούσα να την κουμαντάρω. Όσο για τους καναπέδες μπράβο. Δεν πάνε και χαμένοι. Τουλάχιστον να τους δοκιμάζει κάποιος. Χα χα χα χα χα!!!!!!!!!!!!!

Α ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ...ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ?;)

ZBARp3.png

Α ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ...ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ?;)

Ε και αυτοί. Δεν βλέπουν? Στραβοί είναι? ΄

Μέχρι πότε θα δουλεύεις? Όσοαντέξεις ή όχι? Καλό βέβαια είναι που βγαίνεις και απότο σπίτι. Αλλιώς θα είχες τρελαθεί. Εγώ που δεν είχα καθόλου καλή εγκυμοσύνη και ήμουν σπίτι τα χα δει όλα.

Ε και αυτοί. Δεν βλέπουν? Στραβοί είναι? ΄

Μέχρι πότε θα δουλεύεις? Όσοαντέξεις ή όχι? Καλό βέβαια είναι που βγαίνεις και απότο σπίτι. Αλλιώς θα είχες τρελαθεί. Εγώ που δεν είχα καθόλου καλή εγκυμοσύνη και ήμουν σπίτι τα χα δει όλα.

ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΩ GLORR ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΠΙΤΙ ΔΟΥΛΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΡΥΦΑ ΑΠ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ....Α ΩΡΑΙΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΕΞΑΜΗΝΙΤΙΚΑ....ΕΦΤΑΜΗΝΙΤΙΚΑ?ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ....ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΟΛΥ!!

ZBARp3.png

Glorr θα σου στείλω τώρα πμ με λεπτομερείς οδηγίες. Και μετά θα σου γράψω και τον πόνο μου με το φαι... αχ, έχω τρελαθεί!!!!!

Ευά σε βλέπω ανεβασμένη... Καταφέρνεις και δουλευεις βλέπω.... μπράβο. Περισσότερες πληροφορίες για νοσοκομεία δεν ξέρω μάλλον θα σου πει πιο καλά ο ντόκτορ. Το β' τρίμηνο πάντως είναι το καλύτερο. Εκμεταλλεύσου το για προετοιμασίες!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΩ GLORR ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΠΙΤΙ ΔΟΥΛΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΡΥΦΑ ΑΠ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ....Α ΩΡΑΙΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΕΞΑΜΗΝΙΤΙΚΑ....ΕΦΤΑΜΗΝΙΤΙΚΑ?ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ....ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΟΛΥ!!
Ε δίκιο έχει βρε.

Κι εγώ είχα τρελαθεί με αυτότο θέμα. Επειδή ειμαι λίγο σπαστικιά με τις δουλειές και τότε δεν μπορούσα να κάνω τίποτα μου την έδινε στα νεύρα. Ευτυχώς με βοηθούσε ο άντρας μου πάρα πολύ όπότε κανενα πρόβλημα.

Ε εντάξει πρόσεχε πολύ. Δεν παίζουμε με αυτά.

Διαφημίσεις

Glorr θα σου στείλω τώρα πμ με λεπτομερείς οδηγίες. Και μετά θα σου γράψω και τον πόνο μου με το φαι... αχ, έχω τρελαθεί!!!!!

Ευά σε βλέπω ανεβασμένη... Καταφέρνεις και δουλευεις βλέπω.... μπράβο. Περισσότερες πληροφορίες για νοσοκομεία δεν ξέρω μάλλον θα σου πει πιο καλά ο ντόκτορ. Το β' τρίμηνο πάντως είναι το καλύτερο. Εκμεταλλεύσου το για προετοιμασίες!!!

ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ Β ΤΡΙΜΗΝΟ....ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ....ΟΠΟΤΕ ΒΡΕΙΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ!!!!!!

ZBARp3.png

Εντάξει περιμένω

Ε δίκιο έχει βρε.

Κι εγώ είχα τρελαθεί με αυτότο θέμα. Επειδή ειμαι λίγο σπαστικιά με τις δουλειές και τότε δεν μπορούσα να κάνω τίποτα μου την έδινε στα νεύρα. Ευτυχώς με βοηθούσε ο άντρας μου πάρα πολύ όπότε κανενα πρόβλημα.

Ε εντάξει πρόσεχε πολύ. Δεν παίζουμε με αυτά.

ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ....ΝΑ ΔΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟ...ΑΦΟΥ ΚΑΜΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ....ΠΩ ΠΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΛΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!!!!

GLORR ΕΙΧΕΣ ΟΝΤΩΣ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ? ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΛΑ?

ZBARp3.png

Αχ σε ευχαριστώ Twinsaki είσαι πολύ καλή. Όσο για το φαγητό μην τρελαίνεσαι. Μια χαρά είναι τα μωρούλια μας. Απλά είναι λιτοδίαιτα. Δεν μας ξοδεύουν. Θέλω κι εγω να πάω να αγοράσω κουταλάκι και πιατάκια. Πως τα ταίζεις? στην αγκαλιά ή σε καθισματάκια?

Κάτσε να φιάξω και τις φωτο να μας δεις. Ταυτόχρονα θα κάνω και αυτό. Και΄ξύπνησε και η μπουμπού μου. Σε λίγο θα φαει. Θα την δώσω στον μπαμπά όμως να την ταίσει μια και είναι εδώ σήμερα.

Εσύ έχεις καμία καινούρια φώτο να δούμε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...