Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε? Έχω πάρα πολύ καιρό να μπω να δω τα νεα σας. Τι κάνουν τα μωρουλίνια σας? Βλέπω συναντήσεις ε? Twins είσαι εδώ βλέπω ε? Τι γίνεται? Εμείς είμαστε καλά. Μεγαλώνουμε. Δόξα τω Θεό. Τα δικάσου νέα?:P

Καλημέρα!!!!!!! Τι κάνεις καλη μου;;;;;;;:P:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ!!!!!

ΗΘΕΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΔΥΟ.....ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...ΕΚΑΝΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ...ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΑΡΑΙΝΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ!!!!!!ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ.....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΡΑΞΩ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!

ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ!!!!!

ΚΑΛΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZBARp3.png

Καλημέρα!!!!!!! Τι κάνεις καλη μου;;;;;;;:P:p

Καλά είμαι. Εσύ? Εδώ προσπαθώ να ανεβάσω καινούριες φωτο να μας δείτε πως μεγαλώσαμε αλλά δεν τα καταφέρνω. Μου λέει συνέχεια Fail. Τα δικά σου τα νινιά τι κάνουν?:P

Διαφημίσεις

Να έχεις μια καλή ύπόλοιπη εγκυμοσύνη Έυα και σου εύχομαι ότι καλύτερο. Φυσικά και να ρωτάς ότι θέλεις. Εδώ μέσα είμαστε τοσες διδυμομανούλες που στάνταρ κάτι θα μάθειςαπό όλες μας. Κοριτσάκια ε? Τέλεια..............Πότε γεννάς?:P

Να έχεις μια καλή ύπόλοιπη εγκυμοσύνη Έυα και σου εύχομαι ότι καλύτερο. Φυσικά και να ρωτάς ότι θέλεις. Εδώ μέσα είμαστε τοσες διδυμομανούλες που στάνταρ κάτι θα μάθειςαπό όλες μας. Κοριτσάκια ε? Τέλεια..............Πότε γεννάς?:P

ΚΑΛΗΜΕΡΑ GLORR!!!!!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 15/04 ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ....ΚΑΙ ΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ.....ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΤΕΛΑ ΣΕ ΔΗΜΠΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ!!!!!!!!

ZBARp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ!!!!!

ΗΘΕΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΔΥΟ.....ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...ΕΚΑΝΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ...ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΑΡΑΙΝΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ!!!!!!ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ.....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΡΑΞΩ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!

ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ!!!!!

ΚΑΛΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωωωω... καλώς την!!!!!!!!!

Οτι θέλεις είμαστε στη διάθεση σου!!!!!!

Σίγουρα θα γεννήσεις πριν την ΠΗΤ σου, αλλά για το θέμα του γιατρού το καλύτερο είναι να πας εκεί που νιώθεις εσύ καλύτερα.

Σε ποιό νοσοκομείο γεννάς;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλά είμαι. Εσύ? Εδώ προσπαθώ να ανεβάσω καινούριες φωτο να μας δείτε πως μεγαλώσαμε αλλά δεν τα καταφέρνω. Μου λέει συνέχεια Fail. Τα δικά σου τα νινιά τι κάνουν?:P

Με το τικερ τι θα γίνει βρε καλή μου;;;;;;:!::!::!:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ GLORR!!!!!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 15/04 ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ....ΚΑΙ ΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ.....ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΤΕΛΑ ΣΕ ΔΗΜΠΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ!!!!!!!!

Μην φοβάσαι όλα καλά θα πάνε. Άλλωστε όλες εδώ μέσα νωρίτερα γεννήσαμε. Και τα περισσότερα μωράκια μπήκανε μονάδα αλλά τώρα είναι όλα μια χαρά. Χαίρουν άκρας υγείας. Μην ανησυχείς λοιπόν. Όλα καλά θα πάνε. Αν ρωτήσεις και τις άλλες μανούλες εδώ να δείς ότι τα ίδια πράγματα θα σου πουν. Μην αγχώνεσαι. Ωραίο Πασχαλιάτικο δώρο θαπάρεις. Άντε με το καλό λοιπόν. Πως είσαι γενικά? Εννοώ έχεις καλή εγκυμοσύνη ως τώρα που είναι και αρχή ?:rolleyes:

Διαφημίσεις

Με το τικερ τι θα γίνει βρε καλή μου;;;;;;:!::!::!:

Ε τι να γίνει? Τίποτα. Απλά δεν ασχολήθηκα με το θέμα. Βαριέμαι. Για τις φώτο γιατί δεν μου τις ανεβάζει λες? κάνω κάτι λάθος? Εκει στο Upload Pictures δεν πάμε?:confused:

Ε τι να γίνει? Τίποτα. Απλά δεν ασχολήθηκα με το θέμα. Βαριέμαι. Για τις φώτο γιατί δεν μου τις ανεβάζει λες? κάνω κάτι λάθος? Εκει στο Upload Pictures δεν πάμε?:confused:

Οι φωτογραφίες που έχεις μάλλον είναι αρκετά μεγάλες και πρέπει να τις μικρύνεις.

Τα δικά σου τρώνε καθόλου; Εγώ εκνευρίζομαι!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ωωωω... καλώς την!!!!!!!!!

Οτι θέλεις είμαστε στη διάθεση σου!!!!!!

Σίγουρα θα γεννήσεις πριν την ΠΗΤ σου, αλλά για το θέμα του γιατρού το καλύτερο είναι να πας εκεί που νιώθεις εσύ καλύτερα.

Σε ποιό νοσοκομείο γεννάς;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ TWINS!!!!!!!ΜΕΝΩ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΜΙΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ....ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ...ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΑΔΑ ΝΕΟΓΝΩΝ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΤΥΧΕΙ:-(Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΩ ΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ...ΣΤΙΣ 13/12 ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ....ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ.....ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!!!

ZBARp3.png

Οι φωτογραφίες που έχεις μάλλον είναι αρκετά μεγάλες και πρέπει να τις μικρύνεις.

Τα δικά σου τρώνε καθόλου; Εγώ εκνευρίζομαι!

Πως τις μικραίνω? Δώσε μου τα φώτα σου.

Ο μπεμπάκος τρώει κάθε 5,5 με 6 ώρες (4 γεύματα δηλαδή) των 210. Η μπεμπούλα εξακολουθεί τα κολπάκια και τα νούμερά της. Δεν εχει στάνταρ πρόγραμμα. Το περισσότερο που μπορεί να φάει είναι 150 αλλά συνήθως τρώει 120. Κάνει διατροφή το παιδί μου βρε. Να φανταστείς ότι πριν από 15 μέρες που μας είδε η παιδίατρος ο μπέμπης ήταν 6260 και η μπέμπα 5130. Της ρίχνει στο κεφάλι. Δεν θέλει ρε παιδί μου η κοπέλα. Άμα κλείσει το στόμα τέλος. Τέλος όμως. Σαν και μένα. Χι χιχιχιχιχι. Εσείς αρχίσατε και κρεμες ε? Εμείς τώρα τον Δεκέμβρη μας είπε θα αρχίσουν με το ρυζάλευρο. Τα δικά σου? Για πες. Τρώνε κρέμες? Πόσα κιλά είναι τώρα?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ TWINS!!!!!!!ΜΕΝΩ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΜΙΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ....ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ...ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΑΔΑ ΝΕΟΓΝΩΝ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΤΥΧΕΙ:-(Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΩ ΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ...ΣΤΙΣ 13/12 ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ....ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ.....ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!!!

ωωω... πατριωτάκι!

Για το νοσοκομείο του Ρεθύμνου δεν ξέρω πολλά, αλλά στο Ηράκλειο και στο Βενιζέλειο και στο ΠΑΓΝΗ οι μονάδες είναι πολύ καλές.

Πάντως, για να σε ξεαγχώσουμε το ότι θα γεννηθούν πριν την εβδομάδα 36 δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα μπουν στη μονάδα.

Αν εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου στα Χανιά μήπως είναι καλύτερα εκεί; Στου Γαβριλάκη είναι;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...