Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Baba: Προσπάθησα να σκεφτώ συνδυασμούς. Εκτός από το κλασικό (δηλαδή να παίξεται με το ένα ονομα και να αφήσετε το άλλο στην άκρη), ένας συνδυασμός είναι το Μάριαν ή Μάριον (μια παρουσιάστρια λέγανε έτσι νομίζω). Επίσης: αν θέλετε κάτι πιο extreme και ξενόφερτο, προτείνω το Μαριμπλού (Marie- Blossom), για πιο αγγλικό στυλ.

Μπράβο !!!!

Το Μάριαν έχει πάει no1 στην Λίστα !

Προσπαθούμε να βρούμε κάτι με αρκετό Ανθή,

αλλά δεν το βλέπω....

d6vPp3.png

Διαφημίσεις

Θέλω να δω τη φωτό, αλλά δεν έχω fb! Εμένα με τραβάει ο διδυμοπατέρας βιντεάκια, αλλά μετά κάνει ζαβολιές και τα δείχνει σε όλους :)

Το καλύτερο μου ήταν την Ανάσταση που έλειπα "εκτός" και η σύζυγος μου έστειλε mms την κοιλιά της και πάνω να γράφει "Χριστός Ανέστη μπαμπάκο"

χαχαχα

d6vPp3.png

για δειτε http://www.newbabyland.com

εχει φοβερες τιμες

Σήμερα έβλεπα τα κρεββατάκια της PALI σε ένα μαγαζί στον Εύοσμο και είχαν τουλάχιστον 2πλή τιμή !!!!

Στα καθισματάκια αυτοκινήτου δεν είδα διαφορές.

'Εχεις παραγγήλει εσύ κάτι από εκεί ?

d6vPp3.png

Καλησπερα.Εχω μερες να γραψω αλλα σας παρακολουθω στενα!!!καπου λεγατε για το silver cross και χαιρομαι που το σκεφτεστε κι εσεις.κοστιζει 400 ευρω και στα λητω και στα premaman,κλεινει και γινεται πολυ μικροτερο απο το per perego και ειναι απο νεογεννητα.το per perego πρεπει να ειναι λιγο πιο ελαφρυ και βεβαια πιο οικονομικο.

επισης ειμαι στη φαση που ψαχνω να βγαλω ακρη με το ΙΚΑ κτλ οποτε θα σας ενημερωσω αμεσα glorr.

Μα τι κλεφτες βρε παιδι μου στην Ελλαδα!!! Ολα ειναι τοσο πιο ακριβα...Στο site της silver cross το εχει 240λιρες,δηλ γυρω στα 275ευρουδακια..Δυστυχως δεν στελνουν ελλαδα. Αν τ αποφασισω,εχω ενα γνωστο που κατεβαινει συχνα απο Λονδινο,αλλα ελεγα να τον 'χωσω' για τα καθ.αυτ/του της εταιριας..Το καροτσακι παει πολυ...Μα, τοση διαφορα στην τιμη?

33E7p2.png

Καλημέρα!!

Τελικά ξαναπήγαμε για καλλιέργεια ούρων προχθές γιατί είχε πρόβλημα το δείγμα που δώσαμε! Το σκατούλι μου μόλις του βγάζουν τα ρούχα οι νοσοκόμες και του βάζουν πράγματα για απολύμανση χασκογελάει!!:))

Κορίτσια το silver cross μου το πήρε ο νονός του ενός μωρού από το premaman και είχε 399!! (όχι 400:))) )

Α χτες πήγαμε από τις 12 το βράδυ μέχρι τις 6:30 το πρωί!! Ελπίζω να κρατήσει!!!!!!!!:)))

Διαφημίσεις

Με την ανέχεια που έρχεται..και ανοιχτά και κλειστά να είναι πάλι άδεια θα είναι!! Χάλια! Έτοιμάζομαι για Αθήνα και έφτιαχνα τα παπούτσια μου. Να τα dk, να τα tommy, να τα dolce...περασμένα μεγαλεία! Καλά που είχα ψωνίσει πολλά πέρυσι γιατί για φέτος ούτε σαγινάρα δε θα πάρω!!

Κοριτσάκια, εμείς το καρότσι το πήραμε 270 ευρώ. Μάλλον θα πρέπει να είμαι και ευχαριστημένη απ' ότι βλέπω...

Joy η κοιλίτσα σου είναι μιά χαρά!!!!

Εχτές στο Jumbo 350 ευρώ... το άδειασα το μαγαζί!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια, εμείς το καρότσι το πήραμε 270 ευρώ. Μάλλον θα πρέπει να είμαι και ευχαριστημένη απ' ότι βλέπω...

Joy η κοιλίτσα σου είναι μιά χαρά!!!!

Εχτές στο Jumbo 350 ευρώ... το άδειασα το μαγαζί!!!!!!!

Συγνώμη το ξεσήκωσες ολόκληρο? Τι πήρες βρε αθεόφοβη? Για λέγε. Τελείωσες τουλάχιστον?:mrgreen::mrgreen:

απο εχθες εκει ησουν γι'αυτο περιμενα να μου πεις τι ψωνισες:evil::evil:

Και που ειστε ακομη για το οικονομικο μολις ερθουν τα ζουζουνια:roll:

μιλαμε για πολλα λεφτα σε πανες και γαλα

αντε λεγε τωρα τι ψωνισες

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Συγνώμη το ξεσήκωσες ολόκληρο? Τι πήρες βρε αθεόφοβη? Για λέγε. Τελείωσες τουλάχιστον?:mrgreen::mrgreen:

Που ήσουν καλε;;;; Σε έχασα 2 ολόκληρες μέρες!!!! Χαχα, φυσικά και δεν τελείωσα τα ψώνια... πάντα θα υπάρχει και κάτι άλλο!!!!:P

Συμμαζεύω τώρα το μυαλό μου να θυμηθώ τι πήρα. Και σε ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!!

Τώρα, αν αυτά τα χρησιμοποιήσω όλα, θα είναι ένα θαύμα, πάρ' αυτά είμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο.

Λοιπον, έχουμε και λέμε:

• 8 μπιμπερο μικρά μεγάλα και 4 μικρά
  • ανταλλακτικές θηλες για τα μπιμπερο
  • Θερμαντήρα μπιμπερό
  • Λαβίδα για τον αποστειρωτή
  • Πιπίλες (είναι μιά γλύκα....)
  • Σελτεδάκια για κρεβάτι με λάστιχο και χωρίς λάστιχο για αλλαξιέρα
  • Σεντονάκια
  • Σφηνάκια
  • Γαντάκια για ξύσιμο
  • Σκουφάκια για μετά το μπάνιο
  • Σφουγγαράκια
  • Θερμόμεντρο μπάνιου
  • Ψαλιδάκι
  • Βουρτσα- Χτένα
  • Μπουρνουζάκια
  • Πολλά πετσετάκια καθαρισμού
  • Κουβερτάκια καροτσιού
  • Πικέ σεντονάκι διότι θα γεννηθούμε και Ιούλιο

και για παν ενδεχόμενο...

• Κουδουνίστρες (ναι, μάλιστα, μέχρι εκεί έφτασα)
  • Επιθέματα στήθους (γιατί θέλουμε και να θηλάσουμε)
  • Μαντηλάκια στήθους
  • Κρέμα για το άλλαγμα
  • Απορρυπαντικό για τα μπιμπερό (ξέρω, προτρέχω!!!)

και μάλλον ξεχνάω και διάφορα άλλα. Μπανάκι δεν πήρα και είμαι σε προβληματισμό, γιατί άλλοι μου λένε΄ότι δεν χρειάζεται άμεσα, άλλοι πάλι το αντίθετο.

Και φυσικά, θέλω να τελειώνω και με το βαλιτσάκι του μαιεύτηριου. Σήμερα βλέπεις μπήκα στον 7ο (yes!!!!) και σκέφτομαι ότι ανα πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε... Με την καλή έννοια το λέω, όχι την αγχωτική :P

Πως πάει η δύσπνοια και οι ταχυπαλμίες;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Που ήσουν καλε;;;; Σε έχασα 2 ολόκληρες μέρες!!!! Χαχα, φυσικά και δεν τελείωσα τα ψώνια... πάντα θα υπάρχει και κάτι άλλο!!!!:P

Συμμαζεύω τώρα το μυαλό μου να θυμηθώ τι πήρα. Και σε ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!!

Τώρα, αν αυτά τα χρησιμοποιήσω όλα, θα είναι ένα θαύμα, πάρ' αυτά είμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο.

Λοιπον, έχουμε και λέμε:

• 8 μπιμπερο μικρά μεγάλα και 4 μικρά
  • ανταλλακτικές θηλες για τα μπιμπερο
  • Θερμαντήρα μπιμπερό
  • Λαβίδα για τον αποστειρωτή
  • Πιπίλες (είναι μιά γλύκα....)
  • Σελτεδάκια για κρεβάτι με λάστιχο και χωρίς λάστιχο για αλλαξιέρα
  • Σεντονάκια
  • Σφηνάκια
  • Γαντάκια για ξύσιμο
  • Σκουφάκια για μετά το μπάνιο
  • Σφουγγαράκια
  • Θερμόμεντρο μπάνιου
  • Ψαλιδάκι
  • Βουρτσα- Χτένα
  • Μπουρνουζάκια
  • Πολλά πετσετάκια καθαρισμού
  • Κουβερτάκια καροτσιού
  • Πικέ σεντονάκι διότι θα γεννηθούμε και Ιούλιο

και για παν ενδεχόμενο...

• Κουδουνίστρες (ναι, μάλιστα, μέχρι εκεί έφτασα)
  • Επιθέματα στήθους (γιατί θέλουμε και να θηλάσουμε)
  • Μαντηλάκια στήθους
  • Κρέμα για το άλλαγμα
  • Απορρυπαντικό για τα μπιμπερό (ξέρω, προτρέχω!!!)

και μάλλον ξεχνάω και διάφορα άλλα. Μπανάκι δεν πήρα και είμαι σε προβληματισμό, γιατί άλλοι μου λένε΄ότι δεν χρειάζεται άμεσα, άλλοι πάλι το αντίθετο.

Και φυσικά, θέλω να τελειώνω και με το βαλιτσάκι του μαιεύτηριου. Σήμερα βλέπεις μπήκα στον 7ο (yes!!!!) και σκέφτομαι ότι ανα πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε... Με την καλή έννοια το λέω, όχι την αγχωτική :P

Πως πάει η δύσπνοια και οι ταχυπαλμίες;

Άντε μπράβο. Να τα χαρείς όλα. Πιστεύω τα περισσότερα τα πήρες. Μια χαραά . Ξεσάλωμα κανονικό. Μπήκες κιόλας στον 7ο? Εγώ νόμιζα ότι΄είμασταν κοντά κοντά. Εγώ στις 12 Μαίου μπαίνω στον 7ο. Μας περνάς. Χι χι χι. Ανυπονομείς στάνταρ να τα χρησιμοποιήσεις ε? Κι εγώ το ίδιο. Και ο καιρός περνάει πλάκα πλάκα. Πω πω με άγχωσες με το βαλιτσάκι. Εγώ τιποτα δεν έχω ετοιμάσει γι΄' αυτό. Τι πρέπει να πάρουμε αλήθεια?:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...