Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημέρα και από μας τους ταλαίπωρους!! Εγώ σε όλα μέσα είμαι!!!

Μπράβο nufi στο σπόρο!!! Μεγάλη υπόθεση και αυτή!!!Δηλαδή τώρα ταϊζεις 12 και μετά 5?

Εμένα το πλάνο μου απέτυχε!! Η ίδια κατάληξη!Τους κοίμησα 11 και 12 και ξυπνήσαμε 2μιση, 3μιση,5 , 6 και 9 ο μπέμπης και από κοντά και η μικρή! Το συμπέρασμα είναι ότι όντως δεν τρώνε πολύ το βράδυ εκεί γύρω στα 50ml και τα γεύματα 5-6 με πολύ κλάμα. Τέλοσπάντων θα περάσει είπαμε.

Μελένια και γω 18 κιλά είχα πάρει και γέννησα 35+3 αλλά το ψιλοείχα ράψει από τον 7ο!!! Αλλά μην ανησυχείς μια εβδομάδα μετά τον τοκετό ήμουν -12 κιλά και φυσικά νιώθω μοντέλο τώρα!!!πανάλαφρη!!χαχα!! Τα υπόλοιπα ελπίζω μέχρι το καλοκαίρι να έχει έρθει και να τα έχει πάρει κάποιος:tongue::tongue: Όσο για τις ραγάδες είναι τα παράσημα μας.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπέρα. Ευχαριστώ για τις συμβουλές!!!!!!

Τα συμπράγκαλά μας θα τα στείλουμε μαζί με το αυτοκίνητο στο πλοίο. Αυτό φυσικά δεν μας δίνει τη δυνατότητα να πάρουμε τα πάντα, αλλά κάτιτι μπορούμε να το πάρουμε.

Πάντως το διαγωνισμό για τα μικρότερα δίδυμα so far μάλλον τον κερδίζουμε εμείς λόγω κακοφαγίας. Και τα νεογέννητα της Μελένιας πιο μεγάλα θα είναι από τα δικά μου και ας πλησιάζουν τους 6 μήνες!!!!!

Παρ' αυτά δεν πτοούμαστε και τρώμε τα φρούτα και τις κρέμες μας. Ελπίζω να αλλάξουμε σύντομα γάλα γιατί πίνουν όλο και λιγότερο. Και φυσικά εγώ αγχώνομαι και τους μπουκώνω.

Π.χ. τώρα. Ηπιε ο καθένας 50ml και δεν ήθελαν άλλο. Ομως μετά έφαγαν όλο τους το αχλάδι χωρίς παράπονα και με το κουτάλι. Συνήθως οι παιδίατροι συνιστουν στο ίδιο γεύμα να ξεκινάμε με τη στερεά τροφή και όταν το παιδί βαρεθεί να του δώσουμε γάλα. Εμείς κάνουμε το αντίθετο. Ξεκινάμε από το γάλα και πάμε στις λιχουδιές.

Οταν έρθει η ώρα θα σας δώσω λεπτομερείς κρεμοσυμβουλές και φρουτοσυμβουλές!:P:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπέρα. Ευχαριστώ για τις συμβουλές!!!!!!

Τα συμπράγκαλά μας θα τα στείλουμε μαζί με το αυτοκίνητο στο πλοίο. Αυτό φυσικά δεν μας δίνει τη δυνατότητα να πάρουμε τα πάντα, αλλά κάτιτι μπορούμε να το πάρουμε.

Πάντως το διαγωνισμό για τα μικρότερα δίδυμα so far μάλλον τον κερδίζουμε εμείς λόγω κακοφαγίας. Και τα νεογέννητα της Μελένιας πιο μεγάλα θα είναι από τα δικά μου και ας πλησιάζουν τους 6 μήνες!!!!!

Παρ' αυτά δεν πτοούμαστε και τρώμε τα φρούτα και τις κρέμες μας. Ελπίζω να αλλάξουμε σύντομα γάλα γιατί πίνουν όλο και λιγότερο. Και φυσικά εγώ αγχώνομαι και τους μπουκώνω.

Π.χ. τώρα. Ηπιε ο καθένας 50ml και δεν ήθελαν άλλο. Ομως μετά έφαγαν όλο τους το αχλάδι χωρίς παράπονα και με το κουτάλι. Συνήθως οι παιδίατροι συνιστουν στο ίδιο γεύμα να ξεκινάμε με τη στερεά τροφή και όταν το παιδί βαρεθεί να του δώσουμε γάλα. Εμείς κάνουμε το αντίθετο. Ξεκινάμε από το γάλα και πάμε στις λιχουδιές.

Οταν έρθει η ώρα θα σας δώσω λεπτομερείς κρεμοσυμβουλές και φρουτοσυμβουλές!:P:p:p

Εγώ πιστεύω ότι θα πάρουν μπρός κάποια στιγμή και δε θα τα προλαβαίνεις!!! Τι περιμένετε για να αλλάξετε γάλα?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

οαεδ,εφορια,βιολογικα,super market,φαρμακειο,λαικη,μαναβικο,καταστημα με ηλεκτρονικα και τωρα πρεπει να προλαβω να βρασω χορτα να τηγανισω καλαμαρακια και να απλωσω τα ρουχα!!!τρεχωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

κουραγιο ταλαιπωρημενες και ξενυχτισμενες μανουλες!

age.png

μα ειναι δυνατον να τρεχω σαν το αλογο απο το πρωι για να τα προλαβω ολα και τωρα να μου στελνει μηνυμα ενα μην πω και να μου ακυρωνει για αλλη μια φορα το απογευματινο μαθημα???????????:evil::evil:

θα εκανα τα ψωνια μου το απογευμα με την ησυχια μου.και αυτο το μαθημα θα θελει να το μεταφερουμε την κυριακη.μα δηλαδη ελεος..........

age.png

μα ειναι δυνατον να τρεχω σαν το αλογο απο το πρωι για να τα προλαβω ολα και τωρα να μου στελνει μηνυμα ενα μην πω και να μου ακυρωνει για αλλη μια φορα το απογευματινο μαθημα???????????:evil::evil:

θα εκανα τα ψωνια μου το απογευμα με την ησυχια μου.και αυτο το μαθημα θα θελει να το μεταφερουμε την κυριακη.μα δηλαδη ελεος..........

Δίκιο έχεις, δίκιο έχεις!

Σκέψου όμως ότι τώρα έχεις ελευερο το απόγευμα!!!!!!!!!!

:-):smile:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Δίκιο έχεις, δίκιο έχεις!

Σκέψου όμως ότι τώρα έχεις ελευερο το απόγευμα!!!!!!!!!!

:-):smile:

σωστο μεν αλλα θα ειμαι κομματια δε και δεν ειναι η πρωτη φορα...και πολυ θα ηθελα να μην δουλεψω μια κυριακη οπως ολοι οι νορμαλ ανθρωποι.στο τσακ ειμαι να της πω τελος.

age.png

Διαφημίσεις

μα γιατι μου βγαινει τοση κουραση τωρα που κουραζομαι λιγοτερο..?

πολυ νυστα σας λεω..10 το βραδυ εχουν κλεισει τα ματια μου..

κ τωρα δηλαδη,αν μπορουσα,θα εριχνα εναν υπνακο περιποιημενο!

εσεις ακμαιες?? κουραζονται ωρε τα παληκαρια??

33E7p2.png

Άστα να πάνε nufi υπάρχουν φορές που όντως ταϊζω στην ώρα και το πρωϊ που είμαι μόνη μου συνήθως δεν κάνω τίποτα άλλο από το να ταϊζω. Τεσπά, όσο αντέξω!!! Δεν κουράζονται τα παληκάρια!!!

Για αύριο κόρες τι θα κάνουμε? Με jas πως θα μιλήσουμε?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

λοιπον,η jas προτεινει να βρεθουμε στις 10.την παλευετε?εμενα με βολευει νομιζω για να μην τρεχω αργοτερα να προλαβω.ετσι θα μπορει να ερθει και η nufi.τι λετε?και που να πουμε?και ποιες θα ειμαστε?

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...