Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Επανέρχομαι!

Τι να κάνουμε, μαδάμ!!!!!!! Κάνουμε κι εμείς ό,τι μπορούμε, μέρα νύχτα στις επάλξεις! Και να σκεφτείς ότι έλειψα και τρεις μέρες σερί :tongue:

μα δεν ειναι οτι με περασες,αλλα δεν ειδες καν οτι με περασες!ειμαι η ''δεν υπαρχω''!!!

age.png

Καλησπέρα, καλά είστε;

Δεν περνάνε οι μέρες με τίποτα και ανυπομονώ τόσο πολύ να δω τα μωράκια μας και να αρχίσω να σας λεω και εγώ τι κάνουν τα μικρά μου.

Τις τελευταίες μέρες ζαλίζομαι τρελά, μόνο που δεν έχω λιποθυμήσει ακόμα και η κοιλιά μου έχει γίνει θεόρατη και μέσα στις ραγάδες.

Και τέλος ενώ μέχρι και τον 8ο είχα πάρει 11 κιλά ξαφνικά ζυγίζομαι και διαπίστωσα ότι πήρα συνολικά 20!!! Αυτά τα 9 κιλά τα πήρα σε λιγότερο από μήνα!!!

Από τη μια δεν με ρίχνει και πολύ κάτω γιατί λεω 2 μωράκια θα γεννήσω από την άλλη ντρέπομαι τόσο πολύ για την κατάντια μου..

Φιλάκια στα μωράκια σας παω να ξαπλώσω γιατί μάλλον κάθομαι πολλές ώρες και μ έπιασε η μέση μου τρελά..

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Καλησπέρα, καλά είστε;

Δεν περνάνε οι μέρες με τίποτα και ανυπομονώ τόσο πολύ να δω τα μωράκια μας και να αρχίσω να σας λεω και εγώ τι κάνουν τα μικρά μου.

Τις τελευταίες μέρες ζαλίζομαι τρελά, μόνο που δεν έχω λιποθυμήσει ακόμα και η κοιλιά μου έχει γίνει θεόρατη και μέσα στις ραγάδες.

Και τέλος ενώ μέχρι και τον 8ο είχα πάρει 11 κιλά ξαφνικά ζυγίζομαι και διαπίστωσα ότι πήρα συνολικά 20!!! Αυτά τα 9 κιλά τα πήρα σε λιγότερο από μήνα!!!

Από τη μια δεν με ρίχνει και πολύ κάτω γιατί λεω 2 μωράκια θα γεννήσω από την άλλη ντρέπομαι τόσο πολύ για την κατάντια μου..

Φιλάκια στα μωράκια σας παω να ξαπλώσω γιατί μάλλον κάθομαι πολλές ώρες και μ έπιασε η μέση μου τρελά..

βρε αγαπη για ποια καταντια μιλας?εισαι καλα?κανε λιγο κουραγιο ακομα και να μην ντρεπεσαι καθολου.αλλες παιρνουν τοσα για ενα μωρακι.ακου ντρεπεται!

age.png

Διαφημίσεις

περασε η ωρα ψαχνοντας τι να κανω με τα βαπτισια!πειτε μου οτι δεν ειμαι η μονη που ψαχνομαι! αντε καληνυχτα και καποια στιγμη θα το συζητησουμε και αυτο.

γελοιο φαινεται ''βαπτισια''!βαφτισια λοιπον.:tongue:

age.png

Κορίτσια κοιμησα τα μωρα μου και εγω δεν μπορώ να κοιμηθώ Απο την αγωνία :) είμαι πολυ χαρούμενη!!!

Λοιπόν, δηλωστε συμμετοχές!! Το εμπορικό καλα ακούγεται αλλά αμφιβάλλω αν θα βρούμε να κάτσουμε. Εσείς τι λέτε;; Άντε, δεν βλέπω συμμετοχές ακομα...

RKdwp3.png

λοιπον για ξεκινηστε να δηλωνετε συμμετοχες για την συναντηση καθως και να προτεινετε σημεια συναντησης.

και μην ξεχνατε η jasmini θα ειναι αθηνα για μια και μονο εμφανιση γι αυτο μην χασετε την ευκαιρια!

Σωστά... Εγω και οι metallica :tongue:

Πες τα βρε witch γιατί δεν βλέπω ενθουσιασμό, θα χάσουν και τα αυτόγραφα !! :tongue:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια!

witchaki χρονια πολλα για τα χθεσινα μηνογενεθλια!!!!!!!!!!!! φιλακια στα τρουφαντα τους μπουτακια!

agorakia ειναι προωρα ρε συ κ ειναι πολυ πιο ευαισθητα απο τα τελειομηνα μωρακια..μια ιωσουλα που τα δικα σας θα την περασουν ξωφαλτσα, για τα δικα μου θα ναι θεμα..

γι αυτο πρεπει να προσεχουμε πολυ περισσοτερο κ αυτο μας στερει καποιες μικρες χαρες της ζωης, οπως πιο πολλες βολτες κ κοινων.επαφες, αλλα..υπομονη. ενας χειμωνας ειναι, θα περασει!

nunu κλαψ λιγμ δε το εκοψε τελικα το βραδινο ο σπορος..το πηγε στις 5 ομως απο 3-4..

jas καλο ταξιδι!

αν βρεθειτε mal πρωι, ισως προλαβω να ρθω για λιγο..ελπιζω!

ολγα τρελλο κοριτσι πως παει η αεροβικη??ποσα παλιοκιλα μενουν?

twins καλη μετακομιση! ελα μωρε..μη παρεις απο δω τα αναλωσιμα..σε πολη θα πας,θα εχει..τωρα για τα αλλα..ο θεος βοηθος!θα πληρωσετε υπερβαρο μαλλον!!

melenia υπομονη, σε λιγες μερες θα χασεις πολλα απ αυτα τα κιλα κ λιγο μετα θ ακολουθησουν κι αλλα απ το τρεξιμο!

33E7p2.png

κοριτσια χθες με πηρε ο υπνος στον καναπε στις 9μιση..

ουτε νησι ειδα..με ξυπνησε ο καλος μου για να ταισουμε 11..

πολυ νυστα..ουτε τοτε που ταιζαανα 3ωρο κ τα 2+θηλαστρο δε νυσταζα ετσι..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...