Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Jas, εμείς είμαστε Χαλάνδρι, οπότε δεν είμαστε μακριά. Τρίτη μπορούμε όλη την ημέρα, Τετάρτη πρωι ναι, Τετάρτη απόγευμα όχι.

Nunu, έχω μερικές φωτογραφίες σε δράση από το κινητό, και είναι όλες αηδιαστικές από τις πρώτες μας προσπάθειες!!!!! Υπόσχομαι να τις αναρτήσω σύντομα!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Εγώ μακρυά σχετικά αλλά πέρνω το αμάξι κ ερχόμαστε!! Δεν έχω θέμα στη μέρα είμαι free, μόνο να μην έχει κρύο. Πρέπει να σκεφτούμε και το πού θα βρεθούμε, ξέρει καμία από Μεταμόρφωση?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, πού μπορείτε να έρθετε? Τετάρτη πρωί είναι μια χαρά. Πρέπει να βρούμε ένα μέρος να έχει χώρο για τα καρότσια μας!! :)

Ξέρεις κανένα τέτοιο μέρος? Εγώ όπου να ναι το βρίσκω, ξέρω κάτι ψιλά από Μεταμόρφωση έχω και το χάρτη θα βρεθούμε!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Αχ βρε κοριτσια, νιώθω εγωιστρια που σας βάζω να έρχεστε κοντά μου. Πραγματικά, αν θέλετε οπουδήποτε αλλού, θα βρω τροπο...αν μπορεί κάποιος γνωστός μου να μας φέρει.

Απο Μεταμόρφωση Θυμάμαι το ζαχαροπλαστείο-καφέ "χαρά" και την "talk & drink" η οποία μαζεύει πολυ κόσμο και νομίζω έχει μικρό εσωτερικό χώρο.

Μήπως προτιμάτε Ν. Φιλαδέλφεια ή κάπου αλλού;

Δεν θέλω να σας ταλαιπωρησω.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Ααααα ξέχασα να σας ρωτήσω. Στο αεροπλάνο είπε ο γιατρός κατα την διάρκεια απογείωσης και προσγείωσης να τα ταιζω ή τσάι. Να καταπίνουν με λίγα λόγια. Για τα αυτακια τους. Δοκίμασα να τους δώσω τσάι και δεν το πίνουμε. Αύριο θα προσπαθήσω και μπιμπερο γάλα να τους δοκιμάσω, Μήπως πιουν. Τι θα κάνω αν δεν το θέλουν;; Να κάνω άντληση δεν γίνεται γιατί επέστρεψα το θηλαστρο. Αγχωθηκα τώρα.

RKdwp3.png

Ααααα ξέχασα να σας ρωτήσω. Στο αεροπλάνο είπε ο γιατρός κατα την διάρκεια απογείωσης και προσγείωσης να τα ταιζω ή τσάι. Να καταπίνουν με λίγα λόγια. Για τα αυτακια τους. Δοκίμασα να τους δώσω τσάι και δεν το πίνουμε. Αύριο θα προσπαθήσω και μπιμπερο γάλα να τους δοκιμάσω, Μήπως πιουν. Τι θα κάνω αν δεν το θέλουν;; Να κάνω άντληση δεν γίνεται γιατί επέστρεψα το θηλαστρο. Αγχωθηκα τώρα.

Νομίζω ότι ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις αν τους δώσεις πιπίλα γιατί κατ' αυτό τον τρόπο θα λειτουργεί όπως το μάσημα τσίχλας για μας.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα!! Αν και νυστάζω αλλά τι να κάνοουμε!!

Jas εγώ δεν έχω πρόβλημα γυρίστρω είμαι ούτως ή άλλως, μέρος μόνο να βρούμε. Τι τσαϊ τους έδωσες? εμένα που δύσκολα πίνουν κάτι εκτός γάλακτος πίνουν το Κιντερντε αλλά μη φανταστείς ποσότητες. Αν και πιο εύκολο μου ακούγεται τις twins γιατί αν δεν πεινάνε πως θα πιουν?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα κοριτσούδια!!! Αύριο ταξιδεύουμε!!!!

Καλημέρα!! Αν και νυστάζω αλλά τι να κάνοουμε!!

Jas εγώ δεν έχω πρόβλημα γυρίστρω είμαι ούτως ή άλλως, μέρος μόνο να βρούμε. Τι τσαϊ τους έδωσες? εμένα που δύσκολα πίνουν κάτι εκτός γάλακτος πίνουν το Κιντερντε αλλά μη φανταστείς ποσότητες. Αν και πιο εύκολο μου ακούγεται τις twins γιατί αν δεν πεινάνε πως θα πιουν?

Κίνερτε τους έδωσα. Μόλις καταπίνανε λίγο, πνιγόντουσαν και κλαίγανε. Την πιπίλα δε του μπιμπερό την θέλουν μόνο για μασητικό για τα δόντια τους.

RKdwp3.png

Καλημέρα κοριτσούδια!!! Αύριο ταξιδεύουμε!!!!

Κίνερτε τους έδωσα. Μόλις καταπίνανε λίγο, πνιγόντουσαν και κλαίγανε. Την πιπίλα δε του μπιμπερό την θέλουν μόνο για μασητικό για τα δόντια τους.

Κιντερτε ήθελα να γράψω :tongue::tongue:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...