Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα!

agorakia εδω

http://www.babyspace.gr/ArticleMain/baby0-12/36.html

δεξια εχει το ραδιοφωνακι αναλογα την ηλικια.

Ααα, το ράδιο, σωστά :oops: . Καλα το έχω χάσει!

Καλημέρα είπα; Δεν είπα :)

Να έχετε μια όμορφη μέρα. Εμείς χουζουρευουμε στο κρεβάτι :)

Nufi έχεις δίκιο, ήδη πολλά δεν τους κάνουν πριν προλάβουμε να τα βάλουμε, αν συνεχίσει έτσι ο καιρός...άχρηστα θα πανε...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!! εγώ σέρνομαι σήμερα, δύσκολο βράδυ...:(:(

Αλλά θα επιβιώσουμε!!Όσο για το καιρό βρε κορίτσια τον προτιμώ ζεστό αυτόν το χειμώνα να μην αρρωστήσουμε μωρά και μαμάδες καθόλου!!!

Αν και σήμερα το πάει για βροχή....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Nunukaki λίγο ακόμα υπομονή και θα στρώσουνε! Μην αγχώνεσαι. Μετά θα νιώθεις πιό δυνατή και ξεκούραστη που θα κοιμάσαι τουλάχιστον το βράδυ. Προσπάθησε να τα μάθεις μόνο κατά τη διάρκεια της μέρας, να κάθονται μόνα τους στο καρότσι ή ριλάξ ή οπουδήποτε αλλού και να σε παρακολουθούν ενώ κάνεις δουλειές ή να απασχολούνται με κάτι γιατί όσο μεγαλώνουν κοιμούνται όλο και λιγότερο την μέρα και αν γκρινιάζουν μετά δεν θα σε αφήνουν να κάνεις βήμα. Από τώρα, μην περιμένεις για αργότερα γιατί μετά θα σε παιδέψουν.

Λοιπόν, μάλλον Τρίτη θα έρθω και θα φύγω Πέμπτη. Δεν είναι ακόμα σίγουρα, αλλά 90%. Καθημερινή θα μου πεις...αλλά δυστυχώς δεν γινόταν για ΠΣΚ. Κάτι άλλο, μήπως γνωρίζετε κανέναν καλό ορθοπεδικό για μωρά με υπέρηχο, στα Β. Προάστια, ώστε με την ευκαιρία να κάνουμε μια επανάληψη στον υπέρηχο για τα χαλαρά ισχία?

RKdwp3.png

γεια σας!

ενα εχω να πω.κ ο υ ρ α σ τ η κ α !μπορω να το πω μετα απο τοσο τρεξιμο νομιζω!εχω φουλ μαθηματα μεσα στο σ-κ και πρεπει και να παω και στο γηπεδο.

και το επομενο σ-κ θα εχω πολλα μαθηματα και θα δινουμε και προφορικα και το μεθεπομενο θα εχω πολλα μαθηματα και θα δινουμε γραπτα αλλααααααααααα το επομενο απο ολα αυτα θα παμε στο χωριο της μαμας μου και μετα ειναι τα χριστουγενναααααααααα!!!!!!!!!!!τι καλαααααααααααα!

μπορει να μην προλαβα να στολισω αλλα το δεντρο ειναι στημενο απο τον καλο μου.ισως αυριο βαλουμε λαμπακι και ποιος ξερει ισως μεθαυριο προλαβω να βαλω και καμια κορδελα!

melenia πως εισαι?δεν σ εχω ξεχασει αλλα ειμαι στο τρεξιμο.

jas δυστυχως δεν ξερω ορθοπεδικο αλλα αν δεν βρεις κατι να ρωτησω την παιδιατρο.με επιφυλαξη παντα για το καλος γιατι δεν ξερω απο εμπειρια δικη μου.οποτε ποτε θα βρεθουμε?

age.png

ρε κορασιδες εσεις που ξερετε,μεχρι και πριν λιγες ημερες κατω απο το μην μου εβγαζε ενα edit και μου επετρεπε να διορθωνω τυχον λαθη στο μην αλλα τωρα δεν υπαρχει πια.

αλλιως δεν θα εβαζα ενα λαμπακι στο δεντρο μου αλλα πολλα!:tongue:

age.png

Διαφημίσεις

ρε κορασιδες εσεις που ξερετε,μεχρι και πριν λιγες ημερες κατω απο το μην μου εβγαζε ενα edit και μου επετρεπε να διορθωνω τυχον λαθη στο μην αλλα τωρα δεν υπαρχει πια.

αλλιως δεν θα εβαζα ενα λαμπακι στο δεντρο μου αλλα πολλα!:tongue:

Πράγματι, το παρατήρησα κι εγώ αυτό. :-(

Ναι, αλήθεια, πότε θα βρεθούμε? Πρέπει να βρω και τον τρόπο να έρθω...:tongue::tongue:

RKdwp3.png

καλησπέρα κορίτσια, καλά είστε;

Εγώ ακόμα εδώ και ελπίζω να μείνω κ άλλο ακόμα!

Μπράβο στα μωράκια που είπαν μαμά, αλλά πιο πολύ μπράβο στη μαμά που το άκουσε και της πήραν τα μυαλά!

Έχω μια απορία ο γιατρός μου λέει να πάμε προγραμματισμένα για καισαρική μέσα Δεκεμβρίου, πώς σας ακούγεται να του πω όχι και να περιμένω να μου σπάσουν τα νερά, όταν σπάσουν;

Παλιά οι γυναίκες τι έκαναν; Γιατί να επέμβουμε τόσο πολύ στη φύση; Πάιρνω και τα γιουτοπαρ και είμαι μια χαρά, ούτε συσπάσεις ούτε τίποτα.

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Καλησπέρα κορίτσια!!!

καλησπέρα κορίτσια, καλά είστε;

Εγώ ακόμα εδώ και ελπίζω να μείνω κ άλλο ακόμα!

Μπράβο στα μωράκια που είπαν μαμά, αλλά πιο πολύ μπράβο στη μαμά που το άκουσε και της πήραν τα μυαλά!

Έχω μια απορία ο γιατρός μου λέει να πάμε προγραμματισμένα για καισαρική μέσα Δεκεμβρίου, πώς σας ακούγεται να του πω όχι και να περιμένω να μου σπάσουν τα νερά, όταν σπάσουν;

Παλιά οι γυναίκες τι έκαναν; Γιατί να επέμβουμε τόσο πολύ στη φύση; Πάιρνω και τα γιουτοπαρ και είμαι μια χαρά, ούτε συσπάσεις ούτε τίποτα.

Melenia μου, δυστυχώς πλέον στις μέρες μας όλοι οι γιατροί προγραμματίζουν τις γέννες. Μπορείς να του πεις να προγραμματίσει και βλέπετε, αν αντέχεις ακόμα κάνετε νέο πρόγραμμα. Η αλήθεια είναι ότι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, κυρίως μια πολύδυμη κύηση... το βάρος των μωρών, η θέση τους κτλ. Ο γιατρός θα κρίνει καλύτερα. Πάντως να προσέξεις να μην σε προγραμματίσει μόνο και μόνο γιατί τον βολεύει εκείνη η περίοδος εκείνον.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

28 μερες για τα πιο ομορφα χριστουγεννα της ζωης μας!!! με μωρακια κατω απ το δεντρο!

περισυ οι περισσοτερες ημασταν λιγο πριν η μολις εγκυουλες!!!

εγω εκανα την πρωτη χοριακη 31/12.λιγο πριν φυγει ο χρονος,συνεβη το καλυτερο ολης της χρονιας!θετικη!!!!

ειχα πει οτι στο πρωτοχρονιατικο παρτυ η θα γινομουν λιωμα απτο αλκοολ αν εβγαινε αρνητικη, η δε θα επινα σταγονα..ευτυχως πηγαμε με το δευτερο σεναριο..:-P

33E7p2.png

Nunukaki λίγο ακόμα υπομονή και θα στρώσουνε! Μην αγχώνεσαι. Μετά θα νιώθεις πιό δυνατή και ξεκούραστη που θα κοιμάσαι τουλάχιστον το βράδυ. Προσπάθησε να τα μάθεις μόνο κατά τη διάρκεια της μέρας, να κάθονται μόνα τους στο καρότσι ή ριλάξ ή οπουδήποτε αλλού και να σε παρακολουθούν ενώ κάνεις δουλειές ή να απασχολούνται με κάτι γιατί όσο μεγαλώνουν κοιμούνται όλο και λιγότερο την μέρα και αν γκρινιάζουν μετά δεν θα σε αφήνουν να κάνεις βήμα. Από τώρα, μην περιμένεις για αργότερα γιατί μετά θα σε παιδέψουν.

Λοιπόν, μάλλον Τρίτη θα έρθω και θα φύγω Πέμπτη. Δεν είναι ακόμα σίγουρα, αλλά 90%. Καθημερινή θα μου πεις...αλλά δυστυχώς δεν γινόταν για ΠΣΚ. Κάτι άλλο, μήπως γνωρίζετε κανέναν καλό ορθοπεδικό για μωρά με υπέρηχο, στα Β. Προάστια, ώστε με την ευκαιρία να κάνουμε μια επανάληψη στον υπέρηχο για τα χαλαρά ισχία?

Η αλήθεια είναι ότι με το βραδυνό έχω συμβιβαστεί, απλά κάποιο βράδυ δε θα ξυπνήσουν!!!! Αυτό που λές για μέσα στη μέρα δεν παλεύω, δεν κοιμούνται πολύ και δε δείχνουν ενδιαφέρον για κάτι και πρέπει να είμαι συνεχώς από πάνω τους. τέλοσπαντων θα βρεθούμε και θα μου δώσετε ιδέες.

Με το καλό να έρθεις, και αν συμφωνούν και οι υπόλοιπες να ρθούμε να σε βρούμε εμείς στην περιοχή που θα είσαι. Πως αλλιώς? Με καράβι θα ρθεις ή αεροπλάνο?

Για ορθοπαιδικό και γω θα ρώταγα την παιδίατρο για τον μικρό μου ή αλλιώς Αγλαϊα Κυριακού.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...