Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ααα...με κανετε κ ζηλευω..:(

σ εμας τα πραγματα ειναι διαφορετικα, δυστυχως λογω προωροτητας πολλες ενδιαφερουσες η απλα διασκεδαστικες δραστηριοτητες πρεπει να περιμενουν για ανοιξη μερια..

τοσο η παιδιατρος μας, οσο κ οι γιατροι των μενν ηταν ξεκαθαροι. τα παιδια πρεπει να βγαλουν το χειμωνα χωρις πολλα πολλα..ειναι πολυ πιο ευαισθητα απο αλλα μωρακια της ηλικιας τους.

αναμενω την ανοιξη! δε θα βαζουμε κ.. μεσα!:P

33E7p2.png

Διαφημίσεις

jas ποτε θα μας ερθεις δηλαδη?πρεπει να οργανωθουμε!

Αν κανονιστεί, θα είναι ή την Κυριακή ή από βδομάδα. Χιχιχιχι.

Δεν περιμένατε να εννοώ τόσο σύντομα ε??? :tongue::tongue::tongue:

Βέβαια ίσα ίσα για τρεις μέρες θα είναι αλλά καλά είναι. Ο μπαμπάς δεν μας αφήνει να λείψουμε παραπάνω :tongue::tongue::tongue:

RKdwp3.png

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ την Κυριακή???ουαου!!! Θα βρεθούμε μου φαίνεται πολύ πολύ σύντομα!!!

Από 4-6 μηνών ξέρω ότι επιτρέπεται το κολυμβητήριο και είναι σούπερ, πήγαινα τη βαφτιστήρα μου και είναι απίστευτη η αντίδραση τους με το νερό. Μπες στο utube και δες βιντεάκια!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Με το Μητέρα έχω ξενερώσει για πολλά που έχω ακούσει κυρίως το επισκεπτήριο και τις θερμοκοιτίδες.. Θα σας πω την εμπειρία μου σε λίγες μέρες, που ελπίζω να είναι καλή.

Αυτά που λέτε για την πισίνα είναι τέλεια, έχω δει στην τηλεόραση και είχα μείνει άφωνη. Τα μωράκια τρελαίνονται!

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα όμορφες διδυμομανούλες και όμορφα διδυμάκια :)

Είμαι αρρωστούλα... :(

Μπούκωμα φοβερό, η μύξα τρέχει σύννεφο, πονοκέφαλο, δέκατα, κόπωση...

Με κόλλησαν τα μωρά μου και, επειδή το πέρασαν πιο ελαφρά, ελπίζω να μην τους το μεταφέρω! Με το ζόρι καταφέρνω να τους σηκώσω!

Πάω να διαβάσω τα νέα σας!

Και έρχομαι (αν ζω...)

rPPrp3.png

Αν κανονιστεί, θα είναι ή την Κυριακή ή από βδομάδα. Χιχιχιχι.

Δεν περιμένατε να εννοώ τόσο σύντομα ε??? :tongue::tongue::tongue:

Βέβαια ίσα ίσα για τρεις μέρες θα είναι αλλά καλά είναι. Ο μπαμπάς δεν μας αφήνει να λείψουμε παραπάνω :tongue::tongue::tongue:

Ουάουουουου!!!

Ε-ΛΑ Ε-ΛΑ Ε-ΛΑ!

Ελπίζω Κυριακή να βρεθούμε νωρίς, γιατί το απόγευμα περιμένουμε φίλους κολλητούς, που ακόμη δεν είδαν τα νινάκια μας!!!!!

rPPrp3.png

Αδύνατον να στολίσω, αν δεν μου βγάλει τις κούτες με τις κούπες μου από το σαλόνι (ναι, καλά καταλάβατε, είναι εκεί από τη μετακόμιση....)

Το έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου. Είμαι στρίντζω, δεν θα στολίσω, διότι τον παρακαλάω από τον Μάιο, που μετακομίσαμε και μου τα έχει πρήξει!

rPPrp3.png

Καλημέρα!

Ακόμα εδώ και εγώ, στο Μητέρα θα γεννήσω και είμαι ήδη αρνητικά φορτισμένη με όλα όσα έχω ακούσει..

Παιδίατρο πρέπει να βρούμε από πριν;

Διαβάζω όλα όσα γράφετε και αισθάνομαι τελείως άσχετη, πώς θα τα καταφέρω με 2 μωρά;;;;;; Ένα σωρό πράγματα πρέπει να ξέρεις, μια το γάλα-θηλασμός και ένα σωρό άλλα που ακούω..

Κοιτάω τα μωρουδιακά μας και δεν το πιστεύω ότι θα γίνω μανούλα!!!

Πελαγώσατε και εσείς στην φάση που βρίσκομαι;

Μελένια μου, πιο ασχετίδου από μένα δεν υπήρχε. Κοιμόμουν τον ύπνο του δικαίου και νόμιζα ότι αρκεί να τα σκέφτομαι όλα αυτά, που πρέπει να κάνω και θα γινόντουσαν μαγικά μόνα τους :)

Όταν μπήκα στο καφέ μας εδώ, ήταν ήδη μέσα Ιουνίου και γένναγα τέλη Αυγούστου αρχές Σεπτέμβρη κανονικά (τελικά γέννησα 13 Αυγούστου)... Δεν είχα κάνει ΤΙΠΟΤΑ! Με το που διάβασα σε τι στάδιο προετοιμασιών ήταν τα άλλα κορίτσια, έπαθα σοκ. Επίσης, αντιλήφθηκα εντελώς και εξ' ολοκήρου ότι δεν ήξερα την τύφλα μου από μπιμπερό, πιπίλες, υφάσματα και τα σχετικά! Όμως, σιγά σιγά, όλες είχαν κι από κάτι να με συμβουλεύσουν και ξεστραβώθηκα!

Όταν, μάλιστα, ήρθαμε σπίτι με το ένα νινάκι, για έναν περίεργο λόγο δεν επικράτησε κανένας πανικός. Ήταν 3 το μεσημέρι, το μπεμπίνι μου κοιμόταν... Ξύπνησε, ενώ εμείς τρώγαμε, τον τάισα και ξάπλωσα λιγάκι. Στις 19.15 φύγαμε για το επισκεπτήριο στη μονάδα. Απλώς αισθανόμουν μοιρασμένη, όπως όσες είχαμε παιδιά στη μονάδα. Αλλά πανικό, όχι. Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα ότι αυτό θα συνέβαινε, θα τρέχαμε και δεν θα φτάναμε. Αλλά μια ανώτερη δύναμη σε οδηγεί και τα βγάζεις πέρα μια χαρά!

Αν θες τη συμβουλή μου, διάβαζέ μας συχνά...! Εγώ βοηθήθηκα πολύ απ' αυτό. Βέβαια, όλα τα μωρά μας είναι σχεδόν συνομήλικα κι αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στις απόψεις που ανταλλάσαμε!

rPPrp3.png

Και τώρα πάω να χαπακωθώ μπας και συνέλθω... Έχω και φρικτούς σφάχτες στην πλάτη αριστερά!

Αν είμαι σε καταστολή, θα το περάσω πιο εύκολα!

Φιλάκια και καλό ξημέρωμα να έχουμε, μικρές και χαριτωμένες μου φίλες :)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα..

melenia οπως σου ειπαν κ τα κοριτσια, ολα θα γινουν οπως πρεπει χωρις να το πολυκαταλαβεις..

δε θα χεις κ πολυ χρονο για σκεψη αλλωστε. το μητρικο σου ενστικτο φανταζομαι θα σε καθοδηγησει,οπως εγινε σ ολες μας..

κ εμεις πηραμε πρωτα τη μικρη κ το πρωτο βραδυ ηταν δυσκολουτσικο κ με αγχος,αλλα μετα ολα κυλησαν ομαλα.

ακολουθησε κ η αφιξη του μικρου, που συνοδευτηκε απο λιγοτερες ωρες υπνου για μενα,αλλα κ απο ολοκληρωμενη πια ευτυχια..αχ, τι ωραια..

33E7p2.png

επιστρεψαμε κ απο παιδιατρο..ολα καλα!

η μικρη μας δε, ειναι πια στο μεσο ορο αναπτυξης των τελειομηνων..!

ελπιζω να τη βγαλουμε κ χωρις ιδιαιτερες γκρινιες κ πυρετουλη.

καληνυχτιζω!

33E7p2.png

Να μας και εμάς... είναι καμία εντός;;;;

Για πονηρές συναντήσεις διαβάζω. Πείτε μου μόνο που και πότε για να σας στείλω τους παπαράτσι!!!!!!!!

Nufi, μπράβο. Είδες που αγχωνώσουν; Εκανες πολύ καλή δουλειά.

Κολυμβητήριο θέλω και εγώ, αλλά αν δεν φτάσουν ένα επιθυμητό βάρος, δεν κάνω τίποτα.

Μελένια, η άποψη μου είναι η ίδια με την Agorakia. Και εγώ άσχετη ήμουν και είμαι. Ομως με βοήθησαν πάρα πολύ τα κορίτσια εδώ σε πάρα πολλά θέματα και συνεχίζουν να με βοηθάνε. Πραγματικά, όσα λέμε εδώ με έχουν βοηθήσει πολύ περισσότερο απ' ότι συμβουλές από φίλους ή συγγενεις που δεν είναι διδυμογονείς!!!!!!

Επί τη ευκαιρία, να εκφράσω για άλλη μια φορά την απέραντη εκτίμηση μου προς όλες και κατά δεύτερον ότι είναι φοβερά ευχάριστο ότι καταφέρνουμε και τα λέμε με τόσες υποχρεώσεις.

ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΔΙΔΥΜΟΜΑΜΑΔΕΣ!!!!!!!!

Και αν καμία θέλει να μου πάρει γλυφιτζούρια, σας ενημερώνω ότι μου αρέσουν αυτά με γεύση κεράσι!!!!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γειά σας. Μόλις κοίμησα τα αγοράκια μου που γκρινιάζανε.

Έφτιαξα και λουκουμάδες. Με μερέντα!! Τους φάγαμε όλους... Και μετά περιμένω να χάσω κιλά χιχιχιχι...

Τώρα βλέπω κούκλες και ο άντρας μου τον αγώνα με τον ΠΑΟ.

Agorakia περαστικά σου εύχομαι και να μην σου κρατήσει πολύ η γριπούλα.

Melenia μου μην αγχώνεσαι για τίποτα και όπως λένε τα κορίτσια...όποια δεν έχει δίδυμα...δεν ξέρει!!!! Επίσης, εμένα όλοι με ρωτάνε πώς τα καταφέρνω με δυό μωρά. Η απάντησή μου είναι ... " όπως μάθει κανείς." Μια συνήθεια είναι και ένστικτο μητρικό!!!

Κι εγώ χαίρομαι που από την περίοδο της εγκυμοσύνης μου ακόμα είχα εδώ τις φιλενάδες και ανταλλάσαμε συμβουλές..μέχρι και τώρα!!!

Twins..Κι εγώ θέλω γλυφιτζούρι... πορτοκάλι, φράουλα, κεράσι, coca cola ... :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...