Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα!

Ακόμα εδώ και εγώ, στο Μητέρα θα γεννήσω και είμαι ήδη αρνητικά φορτισμένη με όλα όσα έχω ακούσει..

Παιδίατρο πρέπει να βρούμε από πριν;

Διαβάζω όλα όσα γράφετε και αισθάνομαι τελείως άσχετη, πώς θα τα καταφέρω με 2 μωρά;;;;;; Ένα σωρό πράγματα πρέπει να ξέρεις, μια το γάλα-θηλασμός και ένα σωρό άλλα που ακούω..

Κοιτάω τα μωρουδιακά μας και δεν το πιστεύω ότι θα γίνω μανούλα!!!

Πελαγώσατε και εσείς στην φάση που βρίσκομαι;

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ακόμα εδώ και εγώ, στο Μητέρα θα γεννήσω και είμαι ήδη αρνητικά φορτισμένη με όλα όσα έχω ακούσει..

Διαβάζω όλα όσα γράφετε και αισθάνομαι τελείως άσχετη, πώς θα τα καταφέρω με 2 μωρά;;;;;; Ένα σωρό πράγματα πρέπει να ξέρεις, μια το γάλα-θηλασμός και ένα σωρό άλλα που ακούω..

καλημερα!

γιατι να εισαι αρνητικα φορτισμενη κοριτσακι?τι εχεις ακουσει?

παιδιατρο μπορεις να βρεις και απο τωρα αλλα προλαβαινεις και μετα.εχεις κανεναν υπ οψιν σου που να ειναι κοντα σου?

κι οσο για το πως θα τα καταφερεις,μεσα στο μαιευτηριο γινεσαι ειδικος σε 3-4 ημερες!εμεις πελαγωσαμε μονο την ημερα που γυρισαμε στο σπιτι γιατι δεν ειχαμε προλαβει να προετοιμαστουμε (αποστειρωσεις κτλ).απο εκεινη την ημερα και μερα μου φαινοταν σαν να ειχα παντα παιδια και ολα εβγαιναν μονα τους.δεν θελει αγχος και να εμπιστευεσαι το ενστικτο σου.θα ειναι πολλες φορες που θα αναρωτιεσαι,μα εχω παιδια δηλαδη?δικα μου?:tongue:και πανω απο ολα ψυχραιμια.η μαια σου θα σου λυσει πολλες αποριες πριν βγεις απο το μαιευτηριο και θα εχεις το τηλ της προχειρο για οτι χρειαζεσαι μετα στο σπιτι.και παλι ομως θα την ακους προσεκτικα αλλα θα εχεις κι εσυ αποψη.

age.png

Καλημέρα!

Καλημερααααα

Γλυκο μου κοριτσι μην ταραζεσαι!!!!!:mrgreen:

αρνητικα φορτισμενη με το Μητερα εισαι για τις θερμοκοιτιδες?Αν ναι να μην εισαι καθολου.Υπαρχουν τα υπερ και τα κατα στο ιδιωτικο απο το δημοσιο

Παιδιατρο καλο θα ηταν να εχεις βρει.Θα τον χρειαστεις να ερθει στο σπιτι μολις γυρισεις με τα μωρουλια

Οσο για την ασχετοσύνη και εμεις ασχετες ημασταν και σιγα σιγα τα μαθαμε ολα.Ειναι λογικο να πελαγωνεις.Ολες νομιζω το περασαμε αυτο αλλα παροδικο ειναι θα περασει.Οι πρωτες μερες ειναι δυσκολες.Μετα συνηθίζεις!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ειναι μακρια μου ρε γαμωτο.Και το πιο κοντιμο μου ηλιουπολη ειναι ανοιχτό

Ελπιζω ο Δημαρχουκος μας μεσα στο 2011 να μας το φτιαξει το κλειστο που υποσχεθηκε

Θα τους κανει πολυ καλο.Θα μαθουν και βουτιες και θα ειναι ετοιμα το καλοκαιρι!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

κι εγω πιστευω οτι θα τους κανει καλο!το περιμενω πως και πως να αρχισουμε.το μονο αρνητικο ειναι οτι ειναι πρωινες ωρες και δεν θα μας συνοδευει ο μπαμπας.οχι οτι ηθελε κιολας εδω που τα λεμε.σε αντιθεση με τον παππου που του εφεξε γιατι θα ερχεται μαζι.ακομη ομως και να πηγαινω μονη μου θα εχει το ενα παιδι ο εκπαιδευτης μου ειπαν.

στο οακα εχει τμηματα ολη μερα.

age.png

Εδώ είμαι και γω βασικά αλλά με ένα μωρό στην αγκαλιά δυσκολεύομαι να γράψω την τρελάρα μου!!!!!!

1ον σας βλέπω και αν πάτε να τη σκάσετε και να βρεθείτε μόνες θα σας μαρτυρήσω στις άλλες!!!!

2ον κολυμβητήριο και εμείς θέλουμε!!! witch στους αγίους θα πάτε?? από πόσο μηνών δέχονται και πόσα λεφτά?

Όλγα μου έχει Ν. Σμύρνη κολυμβητήριο δεν είναι κοντά σας??

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...