Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κορίτσια, γίναμε ενημερωτικό καφέ, αν παρατηρήσατε.

Λέει όμως ότι ανα τακτά χρονικά διαστήματα θα σβήνονται τα μηνύματα. Μήπως ξέρετε σε πόσα;

:confused::confused::confused::confused::confused:

Δηλαδή??? Πάθαμε κανένα κακό???ποιούς θα ενημερώνουμε??:shock::shock::shock:

Άμα μας σβήσουν τα αποφθέγματα μας τι να πώ?? Κακό δικό τους!!!:D:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Nunu μην ανησυχείς, θα στρώσουνε! Τα δικά μου, που θηλάζουν κιόλας, στρώσανε περίπου στους 3,5-4 μήνες. Και μάθανε από μόνα τους να κοιμούνται το βράδυ.

ΑΑΑΑΑΑΑ μη μου το κάνεις 4-4,5........το 3 είναι κοντά!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Σκέφτομαι ένα ταξιδάκι στην Αθήνα...πριν τις γιορτές.... :) :) :) Τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο.... Μακάρι να κανονιστεί, μακάρι!!!!!!

Συμφωνούμε και επαυξάνουμε! Να κανονιστεί όμως, γιατί να μην κανονιστεί;;;;;;;;:D

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Να σου υπεθυμίσω ότι η μαγουλού 2 μηνών κοιμόταν σερί το βράδυ... βέβαια, κατά τη διάρκεια της ημέρας μας έβγαζε το λάδι, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Του μπέμπη του πήρε περίπου ένα μήνα ακόμα.

Νομίζω ότι το κόλπο για να κόψετε το βραδυνό σας το είχα πει: να ταίζετε νυστάζοντας. Δεν εγγυώμαι για το αποτέλεσμα, αλλά δοκιμαστε.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Να σου υπεθυμίσω ότι η μαγουλού 2 μηνών κοιμόταν σερί το βράδυ... βέβαια, κατά τη διάρκεια της ημέρας μας έβγαζε το λάδι, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Του μπέμπη του πήρε περίπου ένα μήνα ακόμα.

Νομίζω ότι το κόλπο για να κόψετε το βραδυνό σας το είχα πει: να ταίζετε νυστάζοντας. Δεν εγγυώμαι για το αποτέλεσμα, αλλά δοκιμαστε.

Ναι καταλαβαίνω κάθε παιδί είναι ξεχωριστό και εμείς έχουμε να κάνουμε με δυο!!!!

Και πως την ξεγελάγατε τη μαγουλού σας όλη μέρα? τι κάνατε?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Όχι καλέ 4-4,5 .... 3,5-4. είναι στο παιδί. Βασικά ο ένας έστρωσε νωρίτερα.

Συμφωνούμε και επαυξάνουμε! Να κανονιστεί όμως, γιατί να μην κανονιστεί;;;;;;;;:D

Πολύ το θέλω κι εγώ. Απλά ο άντρας μου δυσκολεύεται να με συνοδεύσει λόγω δουλειάς γιατί είναι και στην δική του δουλειά και στο μαγαζί και θα έρθει η μάνα μου για κάτι δουλειές και σκέφτομαι μήπως έρθω μαζί της γιατί το θέλω και για να δω εκεί τις παρέες μου και φυσικά για να βγούμε να γνωριστούμε βρε κορίτσια!! αν περιμένω να έρθω με τον σύζυγο θα πρέπει να κάνω υπομονή μέχρι Φεβρουάριο-Μάρτιο. Ίσως είναι ευκαιρία τώρα....θα δούμε. :D:D

RKdwp3.png

καλησπερουδια........

μια κουραση,ενας πονοκεφαλος..

τεσπα..

εμεις γεννηθηκαμε κοριτσακι πρωτο, αγορακι δευτερο. ο σπορος ειναι γενικως πιο ζορικος.

jas ελα καλε μπας κ συναντηθουμε ολες πια..!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα τελικά ίσως περιμένετε να έρθω κι εγώ για να κάνετε την πρώτη συνάντηση :tongue:

Nufi το τρίτο σας εμβόλιο είναι? Εμείς αναμένουμε το τέταρτο πια, γύρω στις 6 Δεκέμβρη. Τα πας εσύ στον γιατρό? Δεν έχει κόσμο?

RKdwp3.png

Κορίτσια.. ρίξτε μια ματιά εδώ..

www.hamogelo-eshop.gr

Είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα του χαμόγελου του παιδιού. Ίσως σας αρέσει κάτι από τα είδη βάφτισης ή άλλης κατηγορίας και έτσι βοηθάμε και τα παιδάκια που έχουν ανάγκη.

Αν θέλετε υπογράψτε να καθιερωθεί η 9η Νοεμβρίου, παγκόσμια ημέρα του χαμόγελου του παιδιού. Εγώ υπέγραψα :)

RKdwp3.png

Χαχαχα τελικά ίσως περιμένετε να έρθω κι εγώ για να κάνετε την πρώτη συνάντηση :tongue:

Nufi το τρίτο σας εμβόλιο είναι? Εμείς αναμένουμε το τέταρτο πια, γύρω στις 6 Δεκέμβρη. Τα πας εσύ στον γιατρό? Δεν έχει κόσμο?

παμε στην παιδιατρο οικογενειακως παντα.

κανονιζουμε η το πρωτο ραντεβου ,η το τελευταιο για να μην εχει αλλα παιδακια..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...