Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κορίτσια γενικά από νεύρα πως τα πάτε?? Εγώ με το παραμικρό..φουντώνω και γίνομαι πυρ και μανία!

Λογικό είναι... είναι και οι ορμόνες μας στο φούλ. Ασε που με αυτά που ακούμε (βλ. χτεσινή συζήτηση με πεθερικά και ονόματα), πως να μη μας ανέβει το αίμα στο κεφάλι;;;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εμ ! Νόμιζω πως έχω πρόβλημα στο τέλος!!

Λοιπόν για να γίνει το γιαουρτακι ποιο χορταστικό, όταν πήγαινα διαιτολόγο μου είχε πει να φτιαχνω ζελέ light, και να βαζω το γιαουρτι μεσα. Μετά ψυγείο..και είναι και νόστιμο και χορταστικό και με λίγες θερμίδεσ! Σήμερα το έφτιαξα. Αλλά το ζελέ με 1 και 1/2 νερό όχι όσο λεέι το κουτι γιατι βαζουμε και το γιαουρτι

Ωραία συνταγή joy και καλή ιδέα...

Βέβαια, θα προτιμούσα να έκανα και μία βάση με μπισκοτάκια digestive και να ρίζω και λίγο γλυκό βύσσινο από πάνω να γίνει cheesecake, αλλά ας όψονται τα κιλά!!!!! :P:p:p:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ωραία θέματα ανοίξατε κορίτσια.

Με το όνομα της κοπελιάς έχουμε ένα προβληματάκι.

Θέλουμε να βάλουμε και τα 2, δλδ Μαρία και Ανθή, αλλά

δεν ξέρουμε πως θα την φωνάζουμε ( και μην ακούσω Μαριάνθη !!!!! χαχαχα)

Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη !

Μήπως έχει κάποια τις διαστάσεις των maclaren ?

Δεν μπορώ να τις βρω πουθενά. Μην ξεχνάτε ότι πρεπει να περνάμε και πόρτες

Πολύ καλή ιδέα της Silver Cross Jasmini !

υ.γ. η κοιλιά μας έχει φτάσει τα 102cm και είμαστε πλέον 64kg.

στο +10 δλδ.

d6vPp3.png

Διαφημίσεις

Ευτυχώς είμαι συνέχεια σπίτι. Δουλέυω μόνο 3-4 βραδυές την εβδομάδα.

Στην αρχή θα είμαστε ελαφρώς δύσκολα γιατί με τις καλοκαιρινές συναυλίες δεν ξέρουμε ακριβώς το πρόγραμμα.

d6vPp3.png

αα με συναυλίες ασχολεισαι?

να προσπαθησετε να φτιαξετε προγραμμα απο την αρχη και δεν θα το χαλασετε για κανενα λογο.Η αρχη θα ειναι λιγο δυσκολη αλλα σιγα σιγα τα πραγματα φτιαχνουν

απο την στιγμη που θα σταματησετε το βραδινο γαλα.Τωρα το σταματανε νωρις.τον πρωτο μηνα και ειναι στο χερι σας

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

βλεπω οτι προβληματιζεστε για το καροτσι.Εγω εχω το aria twin.Ειναι παααρα πολυ ελαφρι και ευκολοδηγητο.Χωραει και στο ασανσερ και στις πορτες.Ομως δεν χωραει στο αυτοκινητο

επειδη ειναι μικρο.όπως και ολατα αλλα

Δεν ηθελα με τιποτα το μπρος πισω καροτσι γιατι θεωρω το πισω μωρο ειναι ριγμενο

ομως τωρα ισως και να το επαιρνα γιατι δεν εχουμε εδω στην αθηνα δρομους για καροτσια

Στο aria twin παντως τα βαζεις απο νεογεννητα αρκει να κοψεις μια κλωστη που εχει

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

διαβαζω που λετε για τον υπνο χαχαχα

εγω στο τελος για να αλλαξω πλευρο σηκωνομουνα ορθια και ξαναξαπλωνα απο την αλλη πλευρα.Αλλα μιλαμε καθε φορα υπεφερα απο τον πονο.Πωπω τι τραβηξα παναγιά μου:?

Αλλα αξιζε τον κόπο:mrgreen::mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

καλησπερα!

επισρεψαμε απο σχολειο κ χαλαρωωωωωωνουμε.Αυτο που μιλαω πλεον σε α πληθυντικο πρεπει να το κοψω σιγα σιγα...

jasmini το silver cross μου αρεσει κ εμενα,αλλα δε ξερω αν υπαρχει ελλαδα να το δουμε κ live.Εχει επισης πολυ ωραια καθισματακια αυτ/του!Ειδικα τα 0-9kgr, οπου προσανατολιζομαι κ με καλη τιμη.

iokasti ενδιαφερον κ αντισυμβατικο το duo zoom.Θα περασω απο premaman να δω μηπως το εχουν να το δω.

Πολυ περιορισμενες παντως οι επιλογες για τα διδυμοκαροτσα..Ιδιως για νεογεννητα..:(

twins2010 παω κ γω στην ιατρικη μητερας εμβρυου.Εχουμε κ τον ιδιο γιατρο.

33E7p2.png

Nufi πολύ πιθανόν να έχουμε συναντηθεί κιόλας στο "φουαγιε" αναμονής. Έχω να πάω και τη μεθεπόμενη εβδομάδα... Ακόμα δουλεύεις στο σχολείο; Εγώ νιώθω ώρες ώρες πως αν πήγαινα στη δουλειά, η κοιλιά μου θα έσκαγε!!!!

Όλγα, αν κρίνω από τη δική σου περίμετρο, μάλλον θα σε ξεπεράσω... τώρα τα μωρά είναι που κάνουν τη διαφορά ή τα ρυζογαλάκια (μάλλον το δεύτερο!!!!)

Baba: Προσπάθησα να σκεφτώ συνδυασμούς. Εκτός από το κλασικό (δηλαδή να παίξεται με το ένα ονομα και να αφήσετε το άλλο στην άκρη), ένας συνδυασμός είναι το Μάριαν ή Μάριον (μια παρουσιάστρια λέγανε έτσι νομίζω). Επίσης: αν θέλετε κάτι πιο extreme και ξενόφερτο, προτείνω το Μαριμπλού (Marie- Blossom), για πιο αγγλικό στυλ.

Τώρα... για τα καρότσια... Κορίτσια μη με πείτε τρελή (αν και είμαι). Το Σ/Κ πήρα το καρότσι και το έκανα βόλτα στο διάδρομο και στη βεράντα. Ήθελα να το τεστάρω και στο πεζοδρόμιο αλλά κρατήθηκα. Το έβαλα και στο ασανσέρ με λαχτάρα και είδα ότι ναι μεν χωρούσε, αλλά δεν έκλεινε η εσωτερική πόρτα! Τζίφος! Παρ' αυτά με ευχαριστεί πολύ να το βλέπω, αυτό το σπορ διθέσιο!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...