Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε? Βλέπω ότι έχετε βρει λίγο ιδιαίτερο θέμα συζήτησης. Εμείς δεν έχουμε τέτοιο θέμα αφού όπως είπε και η Ολγίτσα είναι ίδιου φύλου και έτσι θα βγάλω μπαμπα και πεθερό. Φυσικά αν ήταν διαφορετικού φύλου θα έπερνε το αφοράκι το όνομα του πεθερού και το κοριτσάκι το όνομα της μαμάς μου, ασυζητητή!!

Nufi μου αυτό που παρατηρούμε όλες είναι ότι κάθε φορά που επισκεπτόμαστε τον γιατρό ξεφορτωνόμαστε και ένα κομμάτι άγχους.

Για το καρότσι ούτε εγώ έχω αποφασίσει ακόμα. Είδα το Aria twin αν και δεν με εντυπωσίασε ιδιαίτερα και ναι δεν κάνει για νεογέννητα. To mc laren πάλι, μου φάνηκε αρκετά μικρό και άβολο και το απέρριψα. Πιό κοντά είμαι στο silver cross pop duo όπου μ' αρέσει γιατί είναι από νεογέννητο και είναι και πολύ ωραίο και glamourato καρότσι.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

κάποια κοπέλα με είχε ρωτήσει για το καρότσι..μιας και αναφέρθηκε ξανά το θέμα δίνω πληροφορίες...είναι το duo zoom..βάλτε στο youtube και θα δείτε βιντεάκι με επιδειξη. είναι πολύ βολικό. ελαφρύ, μπαίνουν εύκολα επάνω καθισματάκια αυτοκινήτου όποια μάρκα θέλετε και γυρίζουν εύκολα όπως θέλετε. μετά από 6'9 μήνες μπαίνουν τα κανονικά του και αυτά γυρίζουν όπως θέλουμε. #είναι μπρος πίσω και οδηγείται πανέυκολα. χωράει παντού και έχει φοβερές αναρτήσεις. αν καμιά κοπέλα την ενδιαφέρει να μου πει γιατί εμείς το πήραμε από ιντερνετ. εδω μόνο το premaman το έχει με παραγγελία και πανάκριβο. μας είχαν πει 900 και εμείς το πήραμε 400. πάω παντόυ με αυτό απο σούπερ μάρκετ μέχρι μαγαζιά άλλα.τα καθισματάκια στο αυτοκίνητο και αυτό διπλώνει πανεύκολα και μπαίνει σε πορτμπαγκάζ..μόνο που για μικρό αυτοκίνητο δεν ξέρω αν χωράει εύκολα...

leMup2.png

Γειά σας και από μένα!!!

Σήμερα πέρασα τη μέρα στο κρεβάτι λόγω ταχυπαλμίας (και φόβου...) Αλλά τα ξενυχτάκια τώρα ηρέμησαν, ηρέμησε και η καρδιά μου!!!

Πολλές συζητήσεις βλέπω!!!

Corinna, να σου ζήσουν τα παιδάκια σου! Πριν πόσο καιρό τους πήρες τηλέφωνο για να σου δώσουν τον ασκό; Σε ενημέρωσαν άμεσα για το αν γίνονται δεκτά;

Nufi, συγχαρητήρια για το β' επιπέδου. Τελικά επιβεβαιώνεται ο κανόνας ότι τα κορίτσια είναι πιο ζωηρά από τα αγόρια γιατί σε όλες τις άλλες το ίδιο μας έχει συμβεί... τι να υποθέσουμε :rolleyes:

Το θέμα με τα ονόματα... αχ μεγάλο θέμα... όντως αυτό στην Ελλάδα με το ότι πρέπει να βγάζουμε πρώτα τους γονείς του άντρα και μετά τους δικούς μας είναι εξοργιστικό... λες και αυτοί είναι παππούδες β' κατηγορίας. Εμείς ευτυχώς δεν είχαμε τέτοιο θέμα, διότι η πεθερά και εγώ έχουμε το ίδιο όνομα, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση! Αν βέβαια ήταν δύο κοριτσάκια, δεν ξέρω τι θα έκανα... θα επιλεγαμε αρχαιοελληνικό που είναι και της μόδας ή θα είχα το ίδιο όνομα με την κόρη μου:twisted: τρομακτικό!!!!

Και μια που μιλάμε για διδυμογιαγιάδες... απ' ότι έχω καταλάβει, τις περισσότερες η μαμά σας βοηθάει, και εγώ την ίδια τακτική θα ακολουθήσω. Άραγε όμως φτάνουμε δύο γυναίκες έρμες; Καλά θα βοηθάει και ο διδυμοπατήρ, αλλά πρέπει να δουλεύει κιόλας....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

twins2010 εγω ειχα παει περιπου ενα μηνα πριν γιατι φοβομουνα για προωροτητα, και μας ενημερωσαν για την καταλληλοτητα σε μερικες μερες, αλλα δεν θυμαμαι ποτε ακριβως, ειχα το νου μου στα μικρα που ηταν στη ΜΕΝΝ

Αααα και στο μαιευτηριο μας χρεωσαν 225? για τη ληψη!!!

Παρανομη χρεωση βεβαια αλλα τι να κανεις?

Ποιος εχει κουραγιο να τους κυνηγησει?

Xgu4p2.pngSAJdp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Βλέπω το τίκερ μου και το καμαρώνω! Αισίως εβδομάδα 26 και διψήφιος αριθμός ημερών αναμονής!

Corinna, σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες των βλαστοκυττάρων. Θα τους πάρω και εγώ τηλ να δω τι θα μου πουν.

Τι κάνετε σήμερα κορίτσια;;;;;:)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα κορίτσια!! Όλο κάτι γίνεται για να συγχίζομαι!! Έιχα πάει για ψώνια πρίν. Και τώρα μαγείρεμα!

Χτές βράδυ δεν έκλεισα και μάτι...πονούσε η μέση μου και χαμηλά μπροστά και δεν βολευόμουν με τίποτα!

Εσυ twins μπήκες σε αντίστροφη μέτρηση!!

Ωχ... ωχ... joy, τι ύπνος ήταν και αυτός. Εμένα περισσότερο με βολεύει στο πλάι, αλλά κάθε φορά που θέλω να γυρίσω ξυπνάω με ένα βάρος...

Τι ψώνισες;

Λοιπόν... πάω να μετρήσω περίμετρο κοιλιάς και επιστρέφω...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

αντε καλε εχω περιεργεια.Φυγε απο το ψυγειο σε βλεπω!!!!!!

Ολγάκι, μήπως έχεις εγκαταστήσει κάμερα στο σπίτι;;;; Η μήπως παρακολουθείς με τη διόπτρα από το απέναντι σπίτι;:P:p:p:p:p:p

Καλά, ένα γιαουρτάκι 2% έφαγα, μη μαλώνεις......

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...