Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσάκια κι από μας!χτες είχαμε πάει για αιμοληψία, έχουμε χαμηλό αιματοκρίτη και αιμοσφαιρίνη και μας αύξησε το σίδηρο. Και σήμερα σαραντίζουμε!!!!!!

Λοιπόν για τον καφέ που λέτε εγώ δεν έχω καταλήξει με καρότσι και αν δεν πάμε σήμερα να το αλλάξουνε δεν έχουμε μεταφορικό μέσο!!γκρρρρρρ!! Κατα τ άλλα είμαι ελεύθερη σε γενικές γραμμές.

Jas σούπερ!! No stress!!

χτες συναντησα ρε παιδιά μια κοπέλα που έκανε προεκλαμψία και γέννησε το μωρό της 30 εβδομάδα 1080 γρ και το έχει ακόμα στη μονάδα, 2 μήνες μετά, και βγάζει με το θήλαστρο 2 λίτρα γάλα...καλή της ώρα!!!!!

Τι καλά! Σαραντίζετε! Να είστε σιδερένιοι!

Όσο για αιμοσφαιρίνη, τα ίδια κι εμείς, κοριτσάκι μου! Εσείς, πόσο έχετε;

Παίρνουμε σίδηρο πάνω από μήνα (χάλια, διότι πρέπει να το παίρνουν 1/2 ώρα πριν το φαγητό κι έτσι, ακόμη κι όταν κοιμούνται, τους ξυπνάω πριν την προβλεπόμενη ώρα γεύματος, για να τρέξει το μισάωρο, ενώ μπορεί αυτοί να θέλουν να κοιμηθούν λίγο περισσότερο - αλλά εγώ δεν ρισκάρω γοερά κλάματα πείνας επί μισή ώρα)

Επίσης, λαμβάνουμε 2 φορές την ημέρα από 3 σταγόνες (ΟΛΑ τα ρούχα μας χάλια, αφού μετά βάζουμε και χεράκια στο στόμα και μετά τα πασαλείβουμε ΠΑΝΤΟΥ!!!!!)

Ξεκινήσαμε από 11,3, πήραμε σίδηρο, έπεσε στο 10, συνεχίσαμε σίδηρο, πέσαμε στο 9, αυξήσαμε τη δόση (τότε ανακαλύψαμε ότι πέφτει και του μικρού η αιμοσφαιρίνη), προσθέσαμε και το φιλισίν και ξανααυξήσαμε τη δόση και τώρα πια φτάσαμε αισίως το 10!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Πάλι μόνη μου έμεινα... Κάτι τέτοιες στιγμές κάνω ρεκόρ μηνυμάτων! Με πιάνει ακατάσχετη πολυλογία (μόνη μου είμαι εξάλλου, δεν ενοχλώ κανέναν!!!!!) και λέω λέω λέω! Κι έτσι, ενώ δεν έχω γίνει μέλος από τις πρώτες, να σου η καλή θέση στην κατάταξη!!!!!!

rPPrp3.png

Διδυμομαμάδες, καλησπέρα!

Επιστρέψαμε από το 2ο εμβόλιό μας, κάναμε μπανάκι, φάγαμε και ελπίζουμε να μην έχουμε παρενέργειες!

Τελικά, το μεσημέρι δεν πήγαμε βόλτα γιατί ήταν από τις λίγες φορές που ο μεγάλος κοιμόταν μακαρίως μετά το φαγητό του και λυπήθηκα να τον ξυπνήσω!

Πάω να διαβάσω τα νέα σας!

Συνήθως στο 2ο εμβόλιο δεν υπάρχουν παρενέργειες, είναι πιό ελαφρύ.

Εμείς πήγαμε μια 2ωρη βολτούλα με το καρότσι μας μιας και ευνοούσε και ο καιρός. Καλά ήτανε, ξεσκάσαμε. Τώρα έκανα μπάνιο τον ένα μπόμπιρα και περιμένω να ξυπνήσει και ο άλλος να τον κάνω.

Αύριο έχουμε κι εμείς εμβόλιο. Θα έρθει ο γιατρός. Ένα ενέσιμο και ένα πόσιμο (2η δόση γαστρεντερίτιδας).

Φυσικά τώρα περιμένω να δω master chef!! :wink:;-)

RKdwp3.png

Εμείς πήγαμε μια 2ωρη βολτούλα με το καρότσι μας μιας και ευνοούσε και ο καιρός. Καλά ήτανε, ξεσκάσαμε. Τώρα έκανα μπάνιο τον ένα μπόμπιρα και περιμένω να ξυπνήσει και ο άλλος να τον κάνω.

Αύριο έχουμε κι εμείς εμβόλιο. Θα έρθει ο γιατρός. Ένα ενέσιμο και ένα πόσιμο (2η δόση γαστρεντερίτιδας).

Jasminaki μου, έχουμε τόσα κοινά τελικά...! Κι εμείς το ίδιο πρόγραμμα περιμένουμε (εγώ δηλαδή, γιατί τον καλό μου τον πήρε ο ύπνος στον καναπέ)! Ωστόσο, εγώ θέλω να βλέπω και λίγο Νικολούλη :)

Μα, δεν έρχισε ακόμη; (είχα αφαιρεθεί, διαβάζοντας παλιά μηνύματα και το είχα στον άλφα:rolleyes: )

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Κι εμείς σε ένα μήνα, ένα πόσιμο και ένα ενέσιμο (με πιάνει πανικός με τη βελόνα.... κλείνω αυτιά και κοιτάζω αλλού! τι μάνα είμαι εγώ, πώς θα στηριχθεί το παιδί μου σε μένα;;;;; )

rPPrp3.png

Κοριτσάκι, πάω να κάνω τις ετοιμασίες για το βραδυνό τάισμα!

Φιλάκια, καλό ξημέρωμα και καλόν ύπνο μέχρι το πρωί!!!!!!!!!

Καλό βράδυ κούκλα! Αφαιρέθηκα με το master chef.

Κι εμένα ο άντρας μου κοιμήθηκε. :tongue::tongue:

Όσο για τα εμβόλια εγώ δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Κοιτάζω και είμαι σε ετοιμότητα να παρηγορήσω τα μικρά μου μετά το τσίμπημα :lol::lol:

Φιλάκια και εύχομαι και σε εσάς έναν ολονύχτιο ήσυχο ύπνο :-D:-D:-D

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Μόλις συνειδητοποίησα ότι η Giota χάθηκε μέρες!!! Πού είναι; Έπρεπε να έχει επιστρέψει από Λονδίνο, έτσι δεν είναι;

Μόνο η Giota? Πολλές εξαφανίστηκαν.. αλλάαααα...έβαλε η twins τις απουσίες, για να μάθουν... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

RKdwp3.png

Λοιπόν, αύριο λέω να κάνω μοσχαράκι με πατατούλες και τυριά στη γάστρα. Τι λέτε? Πρώτη φορά θα το κάνω και ελπίζω να μου πετύχει και κυρίως να μην μου βγει σκληρό το κρέας.

Ανυπομονώ αύριο να έρθει ο γιατρός..είμαι περίεργη να δω αν έχουν ακόμα κολικούς και πώς πάνε με τα δοντάκια!

RKdwp3.png

Είχαμε πάει και εμείς βολτίτσα σήμερα και τώρα περιμένω τα ταϊσματα!!

Agorakia εμείς παίρνουμε σίδηρο δυο εβδομάδες σχεδόν 4 σταγόνες η μπέμπα και 5 σταγόνες ο μπέμπης και από χτες μας το αύξησε κατά μια. Τις παίρνουμε μονοκοπανιά μέσα στη μέρα 20 λεπτά πριν φάνε και αντιμετωπίζω φυσικά τα ίδια προβλήματα με εσάς!!!

jas εγώ το βράζω πριν το μοσχάρι και μετα το μαγειρεύω και γίνεται σούπερ μαλακό.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Είχαμε πάει και εμείς βολτίτσα σήμερα και τώρα περιμένω τα ταϊσματα!!

Agorakia εμείς παίρνουμε σίδηρο δυο εβδομάδες σχεδόν 4 σταγόνες η μπέμπα και 5 σταγόνες ο μπέμπης και από χτες μας το αύξησε κατά μια. Τις παίρνουμε μονοκοπανιά μέσα στη μέρα 20 λεπτά πριν φάνε και αντιμετωπίζω φυσικά τα ίδια προβλήματα με εσάς!!!

jas εγώ το βράζω πριν το μοσχάρι και μετα το μαγειρεύω και γίνεται σούπερ μαλακό.

Επειδή θα το βάλω στη γάστρα, λες να το βράσω πρώτα ή δεν χρειάζεται??

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...