Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

σχεδον με το που εκλεισαν τις σαραντα ημερες μπηκαν σε ρυθμο μονα τους τα μαναρακια μου!

twins δεν τους εχω αλλαξει ματζουνι γιατι πιανει ακομα.χαμομηλι τιλιο γλυκανισο μαραθοσπορο.κοιμουνται και ενεγουνται κανονικα οποτε το συνεχιζω.στην τηνο που δεν ηπιαν δεν τα εκαναν ουτε μια φορα!!!!

και ο,τι θελετε για αλλο ματζουνι πειτε μου.ψιλοασχολουμαι.και οι μαμαδες (που δεν θηλαζουν) να πινουν πρασινο τσαι και να αφησουν τη δικαιολογια οτι ειναι πικρο!(για να προλαβω τυχον αντιδρασεις!)να το πινετε μονορουφι σαν φαρμακο.

Εμμ τι σόι μαγισσούλα θα ήσουνα αν δεν ήξερες από μαντζούνια ... :tongue::tongue::tongue::tongue:

Σίγουρα ο γλυκάνισος και ο μαραθόσπορος βοηθάνε στους κολικούς! Πολύ καλό το μαντζούνι σου!!!

Τελικά διάβασα ότι 3-4ο μήνα περνάνε άλμα ανάπτυξης τα μωρά μας. Γι' αυτό και με ταράξανε στον θηλασμό...

RKdwp3.png

Αλλαγή θέματος.

Προς όλες τις διδυμομαμάδες:

Τι κάνετε το ΣουΚου; Θα πάμε για ένα

z4cd2fded70325.gif

Ο χρόνος και ο τόπος συζητήσιμος. Δηλωστε διαθεσιμότητα.

Εγώ θα στείλω την σκέψη μου μιας και η ίδια δεν θα μπορέσω να έρθω... :cry::cry::cry:

RKdwp3.png

το σαββατο δουλευω σχεδον ολη μερα και το βραδυ εχω επισκεψεις.την κυριακη εχω μονο ενα μαθημα το μεσημερι.δεν θελω να σας περιορισω γι αυτο κανονιστε και αν ταιριαξει ερχομαι κι εγω.

age.png

Διαφημίσεις

Κουκλάρες, καλημέρα!!!!!!!!

Χάθηκα λιγάκι, αλλά ήταν να μην πάρω φόρα με το καρότσι (φόρα κατηφόρα!)

Ξαναφεύγω σε λίγο, να τους προλάβω πριν το τάισμά τους το επόμενο, αλλά έχω να πω για σκ ότι Κυριακή πρωί έρχεται η νονά του μεγάλου (αύριο από Ιταλία) και θα έρθει να τους δει! Μήπως Σάββατο βολεύει καλύτερα; Λέω εγώ. Θα ξανασκεφτώ κι άλλες εναλλακτικές!

Twins, το γυμναστήριο που έλεγα είναι εκεί που γίνεται η λαϊκή του Σαββάτου (δίπλα έχει και ένα γηπεδάκι)

Φιλάκια, φεύγω!

rPPrp3.png

Ζήτω οι καροτσοβόλτες Agorakia!

Λοιπόν, δεν σας είπα τις περιπέτειες με το πιπιλοκρατητήρι... τζίφος η δουλειά! Ετσι όπως κουνάει τα χεράκια της η πρωην μαγουλού κουνάει το κορδονάκι και πέφτει η πιπίλα. Χειρότερα δηλαδή!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γειά σας κοριτσάκια κι από μας!χτες είχαμε πάει για αιμοληψία, έχουμε χαμηλό αιματοκρίτη και αιμοσφαιρίνη και μας αύξησε το σίδηρο. Και σήμερα σαραντίζουμε!!!!!!

Λοιπόν για τον καφέ που λέτε εγώ δεν έχω καταλήξει με καρότσι και αν δεν πάμε σήμερα να το αλλάξουνε δεν έχουμε μεταφορικό μέσο!!γκρρρρρρ!! Κατα τ άλλα είμαι ελεύθερη σε γενικές γραμμές.

Jas σούπερ!! No stress!!

χτες συναντησα ρε παιδιά μια κοπέλα που έκανε προεκλαμψία και γέννησε το μωρό της 30 εβδομάδα 1080 γρ και το έχει ακόμα στη μονάδα, 2 μήνες μετά, και βγάζει με το θήλαστρο 2 λίτρα γάλα...καλή της ώρα!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Αλλαγή θέματος.

Προς όλες τις διδυμομαμάδες:

Τι κάνετε το ΣουΚου; Θα πάμε για ένα

z4cd2fded70325.gif

Ο χρόνος και ο τόπος συζητήσιμος. Δηλωστε διαθεσιμότητα.

Διδυμομανουλιτσα σουχω στειλει πμ.

Τι κανετε κοριτσακια ?Χαθηκα απο τις δδιδυμοπαρεουλες σας.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

hello!

αχ nunu να ναι καλα κ η κοπελα κ το μωρακι της..οπως καταλαβαινεις, την καταλαβαινω απολυτα..

για τη βολτα κοριτσακια εγω εχω ενα απαγορευτικουλι απ τη γιατρο για εξοδους των παιδιων σε μερη με κοσμο..

ενδεχεται να ερθω μονη με φωτογραφιες..!:rolleyes:

33E7p2.png

Αν δεν μπορούμε αυτό το σου-κου, δεν πειράζει τα λέμε και το επόμενο... δεν χανόμαστε άλλωστε, αυτό το έχουμε αποδείξει!

Ελίτα, που ήσουν τόσο καιρό; Σου βάλαμε απουσία!:P

Nunuka, η γνωστή σου κουβαλάει ένα μεγάλο σταυρό αυτή την περίοδο, αλλά μπράβο της γιατί κάνει ότι μπορεί για το παιδάκι της.

Τα δικά μας νέα: κατ' αρχήν οι εξετάσεις της πρωην μαγουλούς βγήκαν μια χαρά ευτυχώς. Σήμερα κάναμε και το δεύτερο εμβόλιο μας και κλαψαμε ελάχιστα (τον μπέμπη τον παρηγόρησα με φαι και τη μπέμπα με μπάνιο). Βέβαια, την πρώτη φορά, η γκρίνια ξεκίνησε 4 ωρες μετά το εμβόλιο. Οπότε αναμένουμε....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αν δεν μπορούμε αυτό το σου-κου, δεν πειράζει τα λέμε και το επόμενο... δεν χανόμαστε άλλωστε, αυτό το έχουμε αποδείξει!

Ελίτα, που ήσουν τόσο καιρό; Σου βάλαμε απουσία!:P

Nunuka, η γνωστή σου κουβαλάει ένα μεγάλο σταυρό αυτή την περίοδο, αλλά μπράβο της γιατί κάνει ότι μπορεί για το παιδάκι της.

Τα δικά μας νέα: κατ' αρχήν οι εξετάσεις της πρωην μαγουλούς βγήκαν μια χαρά ευτυχώς. Σήμερα κάναμε και το δεύτερο εμβόλιο μας και κλαψαμε ελάχιστα (τον μπέμπη τον παρηγόρησα με φαι και τη μπέμπα με μπάνιο). Βέβαια, την πρώτη φορά, η γκρίνια ξεκίνησε 4 ωρες μετά το εμβόλιο. Οπότε αναμένουμε....

κοριτσακι σουστειλα ενα πμ το ειδες?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διδυμομαμάδες, καλησπέρα!

Επιστρέψαμε από το 2ο εμβόλιό μας, κάναμε μπανάκι, φάγαμε και ελπίζουμε να μην έχουμε παρενέργειες!

Τελικά, το μεσημέρι δεν πήγαμε βόλτα γιατί ήταν από τις λίγες φορές που ο μεγάλος κοιμόταν μακαρίως μετά το φαγητό του και λυπήθηκα να τον ξυπνήσω!

Πάω να διαβάσω τα νέα σας!

rPPrp3.png

Twinsaki, τι χαρούμενη σύμπτωση!!! Όμως, αφού είστε μεγαλύτερα παιδάκια, πώς γίνεται να κάναμε μαζί εμβόλιο;

Witchaki, βοήθεια!

Το μαντζουνάκι που λες το εννοείς όλο μαζί (μείγμα; ) ; Από πού θα προμηθευτώ τα υλικά; Πρέπει να ενημερώσω τη γιατρό (δηλαδή, υπάρχει περίπτωση να τους πειράξει σε κάτι; ). Για να σε βοηθήσω, λόγω λήψης σιδήρου, ο μικρός έχει τρελαθεί στη δυσκοιλιότητα (κακαράντζες). Οι κολικοί ψιλοϋποχωρούν, αλλά υπάρχουν (κάποιες λίγες) στιγμές που επανέρχονται χειρότεροι από ποτέ. Επίσης, ο μεγάλος είναι ΦΟΒΕΡΑ γκρινιάρης-κλαψιάρης-αεικίνητος-ζωηρός (και δεν πολυχωνεύει το χαμομήλι, όσο κι αν προσπάθησα να τον πείσω ότι του κάνει καλό - αντιθέτως, ο καλόβολος μικρός μου σιγά σιγά το κουτσοσυνήθισε)! ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...