Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

δεν εχει κολλησει το παλιοτικερακι αλλα αλλαζει οταν κλεισει εβδομαδα,δεν μετραει μια μια τις ημερες.

παντως ευχαριστω για τα χρονια πολλα!!!!

πολυ χαιρομαι jasmini που κοιμηθηκατε βραδυ!λες να βρηκαν τη σειρα τους?η δευτερη φορα που κοιμουνται τοσο πολυ δεν ειναι?

Ναι, η δεύτερη και πάνω που πάω να χαρώ, συνήθως ξεκινάνε τα παλιά.

RKdwp3.png

γιουχου!

twins δαγκωτο!

αχ, πειτε μου μιας κ ειστε εδω..κοιμουνται πολυ τη μερα τα μπεμπινια σας?

Λοιπόν το ίδιο έλεγα και γώ! Πως γίνεται και τα κάνει και κοιμούνται η γυναίκα και σε μένα λυσσάνε!

Αυτή υποστηρίζει οτι τα μωρά έτσι πρεπει να κάνουν και στο γεύμα κατά της 6 να τα αφήνω λίγο ξύπνια να κουράζονται λέει για να κοιμούνται το βράδυ. Εγώ δε το πέτυχα ποτέ αυτό, γιατι τα Σαββατοκύριακα που είμαι μόνη μου δεν κοιμούνται!!

Διαφημίσεις

κοιμουνται πολυ λιγοτερο το βραδυ αυτες τις μερες κ νομιζω οτι συμβαινει, επειδη τωρα με την κυρια κοιμουνται πολλες ωρες μες τη μερα..

Nufaki, το πρόγραμμα μας σε γενικές γραμμές έχει ως εξής:

1. Ξύπνημα στις 05:30 (ήταν 06:30, αλλά με την αλλαγή της ώρας πήγαμε στις 05:30)

2. Γρήγορο φαι και μετά πάλι ύπνος μεχρι τις 08:30

3. Μετά μένουμε ξύπνιοι μέχρι τις 13:00 περίπου και μετά ύπνος για κανένα 2ωρακι

4. Ξύπνημα κατά τις 15:30 και μετά μέχρι το βράδυ κοιμούνται λίγο, δηλαδή μετά από τα γεύματα αποκοιμιούνται για τεταρτάκια, μισαωράκια κλπ

5. Υπνος λίγο πριν αρχίσει το master chef, δηλαδή στις 22:30΄και τους ταιζω κοιμισμένους στις δώδεκα. Δεν ξυπνάνε καθόλου σε αυτό το τάισμα.

Αυτά σε πολύ γενικές γραμμές. Το μόνο σταθερό είναι το πρώτο ξύπνημα (05:30) και ο βραδυνος ύπνος (22:30). Τα άλλα εξαρτώνται από παράγοντες όπως βόλτα, μπάνιο, πείνες κλπ.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

εμεις τρωμε το πρωι γυρω στις 6:30 με 7.κοιμομαστε μεχρι τις 10:30 που ξανατρωμε και μεχρι τη 13:30 χαζοκοιμομαστε ξυπναμε παιζουμε μιλαμε και ξανατρωμε.μετα ειναι η ωρα που κοιμομαστε με τον παππου μεχρι να φαμε στις 16:30 και παλι τα κανουμε ολα μεχρι τις 19:30 και τις 22:30 που τρωμε τελευταια φορα και κοιμομαστε μεχρι το πρωι.καμια φορα τρωμε και στις 23:00.σημειωσατε οτι στις 10:30 το πρωι και στις 22:30 το βραδυ πινουμε το γαλα μας με ματζουνι,οτι δεν κανουμε μπανιο σταθερα καθε βραδυ κι οτι ολα αυτα μπορει να γινονται και εκτος σπιτιου.

απ οτι βλεπω στα δικα μου παντως nufi οσο και να κοιμηθουν την ημερα,τη νυχτα θα κοιμηθουν κανονικοτατα.

age.png

Εμείς να μην έχουμε καθόλου πρόγραμμα...Πως θα το φτιάξω?? Ειδικά τώρα που ο μπέμπης τρώει μικρότερα γεύματα και ποιο συχνά και η μπέμπα με την αντιβίωση, ολη τη μέρα νωμίζω οτι ταίζω. Ο μπέμπης δε λές και έχει ρολόι μέσα του, τον ταίζω στις 12 πχ το βράδυ και 3.30 το αργότερο νιαρνιαρίζει για να φάι!! Η μπέμπα δε είναι ποιο χαλαρή, αν δεν την ξυπνίσεις για φαγητο το βράδυ μπορεί να κλείσει και 12ωρω! Αλλά λόγο αντιβίωσης και επειδή κάνει συνεχώς κακά της την ταιζω για να έχει υγρά και να έχει στομάχι γεματο για το κωλοφάρμακο!

Αρα ξυπνάνε ότι ώρα να ναι!

Witch, βλέπω το ίδιο περίπου πρόγραμμα έχουμε. Ισως όμως τα δικά μας να είναι πιο προγραμματισμένα επειδή πινουν σκόνες, ενώ στα κορίτσια τα μωρά τους πίνουν και μητρικό, οπότε έχουν λίγο πιο άστατο πρόγραμμα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι πρέπει να κόψετε το θηλασμό. Το αντίθετο μάλιστα. Ζήτω οι κατσικούλες!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

σημειωσατε οτι στις 10:30 το πρωι και στις 22:30 το βραδυ πινουμε το γαλα μας με ματζουνι,.

Οταν λες ματζούνι εννοείς αυτό με το τήλιο-χαμομήλι-μολόχα; Η έχουμε νέα συνταγή (αν δεν έχει μαγιά, να μας πεις... μας αρέσουν τα βότανα!:P)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

θενκσ!!

ξερω κ εγω μωρε..της ειπα το πρωι να μην κοιμουνται τοσο πολυ γιατι το βραδυ μενουν ξυπνια, κ το πηρε λιγο προσωπικα..κ σκεφτομαι μηπως κανω λαθος κ πρεπει οντως να κοιμουνται τοσο πολυ..

αχ αν δεν αρχισω σχολειο, θα συγκρουστουμε..ειναι λιγο ..ανταγωνιστικη θα ελεγα..

33E7p2.png

Η αλήθεια είναι ότι όντως θα σου κάνει καλό να βγαίνεις από το σπίτι για να αλλάζεις παραστάσεις.

Απ' την άλλη... και τα δικά μου το πρωί είναι παναγίες και το βράδυ ζωηρεύουν μέχρι που κοιμούνται. Ισως έχει σχέση με τους βιορυθμούς των μωρων.

Και η τρελή μαμα τι κάνει τώρα; Συναρμολόγησε το νέο της καρότσι και το κάνει βόλτες περα-δώθε στο διάδρομο!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

witch τα δικα σου απο αρκετα νωρις κοιμουνται το βραδυ κανονικα..τι τυχερη!

κ απ οτι καταλαβα ανα 3ωρο περιπου ταιζεις..εμεις τα καναμε 4ωρα κ τουλαχιστον εχω περισσοτερο ελευθερο(ο θεος να τον κανει δλδ!) χρονο..

33E7p2.png

σχεδον με το που εκλεισαν τις σαραντα ημερες μπηκαν σε ρυθμο μονα τους τα μαναρακια μου!

twins δεν τους εχω αλλαξει ματζουνι γιατι πιανει ακομα.χαμομηλι τιλιο γλυκανισο μαραθοσπορο.κοιμουνται και ενεγουνται κανονικα οποτε το συνεχιζω.στην τηνο που δεν ηπιαν δεν τα εκαναν ουτε μια φορα!!!!

και ο,τι θελετε για αλλο ματζουνι πειτε μου.ψιλοασχολουμαι.και οι μαμαδες (που δεν θηλαζουν) να πινουν πρασινο τσαι και να αφησουν τη δικαιολογια οτι ειναι πικρο!(για να προλαβω τυχον αντιδρασεις!)να το πινετε μονορουφι σαν φαρμακο.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...