Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

παω για υπνο κοριτσοπουλα!

οσο διαρκεσει..

ποιες απο σας εχετε την ευτυχια να κοιμαστε καπως κανονικα το βραδυ?

τουτεστιν..ποιες εχετε κοψει τα βραδινα ταισματα?

sos!! εμεις ακομη στον αγωνα!

ποιον αγωνα δηλαδη? παραδοθηκαμε.. αφου ο μικρος ξυπναει καθε βραδυ 3 με 4 κ κλαιει, τι να κανω? πειναει το παιδι..αχ κ βαχ

33E7p2.png

τι εγινε ρε παιδια?!εχουμε μαχη μηνυματων?και ειμαι τεταρτη?ουτε καν μεταλλιο?κι εχω και πολλεεεεεες δουλειες για να πιασω κουβεντουλα αυτες τις ημερες.

α και να σας πω την δευτερα γιορταζω.σας το λεω απο τωρα για να μην εχουμε δικαιολογιες για το δωρο του τυπου δεν το ηξερα δεν προλαβα ειχαν κλεισει τα μαγαζια!!!:tongue:

age.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Λοιπόν.... δεν παίζω για τους παρακάτω λόγους:

α) Πάλι κάνατε μεταμεσονύκτια συζήτηση χωρίς εμένα

β) Μερικές-μερικές τρώτε σοκολατόπιτα και δεν μας δίνετε. Γι' αυτό λοιπόν και εγώ πήρα ένα σακούλι με τσουρέκια γεμιστά με πραλίνα από το φούρνο και θα σας κατατροπώσω!

γ) Κάποιες άλλες ΟΛΓΕΣ θέλουν να με κάνουν να γράψω 53 φορές "I love twinsakia" για να τις προσπεράσω!:P:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Πάντως, δεν διεκδικώ προεδρείο, αν και πιστεύω ότι τώρα στις εκλογες θα έπρεπε να κατεβάσουμε κόμμα για τις περιφερειακές. Τα αιτήματα μας είναι πολύ σοβαρά:

1. Απαιτούμε μεγαλύτερα (και καθαρότερα) πεζοδρόμια για το διδυμοκάροτσο

2. Απαιτούμε παροχές εις είδος, δηλαδή πάνες, αφρόλουτρα, μωρομάντηλα, γάλατα, φορμάκια σε τιμές χονδικής γιατί κάνουμε και κατανάλωση

3. Απαιτούμε να πέσουν τα τιμολόγια του ηλεκτρικού και του νερού γιατί κάνουμε πολλά μπάνια και βάζουμε και πολύ σεσουάρ

4. Απαιτούμε ένα προσωπικό γυμναστη για να ενδυναμώσουμε τους μύες μας ώστε να μπορούμε να κουβαλάμε τα παιδιά στο μάρσιππο και σε μεγαλύτερες ηλικίες

5. Απαιτούμε να βρεθουν άμεσα ματζούνια-φάρμακα για κολικούς/ δυσκοιλιότητα/ οδοντοφυία και πάσης φύσεως γκρίνια

Συμπληρώστε και εσείς τα δικά σας. Αν δεν προλαβουμε αυτές τις εκλογές, τουλάχιστον να πάμε για τις επόμενες!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!

Σήμερα κοιμηθήκαμε όλη νύχτα όλοι μας!!! Δεν είναι πολύ ευχάριστο???

Μπράβο Twins! Στηρίζω απόλυτα τα αιτήματά σου και ας ανήκω σε άλλη περιφέρεια :)

Witch το τικεράκι σου έχει κολλήσει μου φαίνεται, στους 3μήνες!

RKdwp3.png

δεν εχει κολλησει το παλιοτικερακι αλλα αλλαζει οταν κλεισει εβδομαδα,δεν μετραει μια μια τις ημερες.

παντως ευχαριστω για τα χρονια πολλα!!!!

πολυ χαιρομαι jasmini που κοιμηθηκατε βραδυ!λες να βρηκαν τη σειρα τους?η δευτερη φορα που κοιμουνται τοσο πολυ δεν ειναι?

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...