Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!! NUFI καλώς ήρθες στην παρέα! Να μα πείς νέα!! Τι έγινε με το αγόρι κορίτσι! Εργολαβία!! Αντε να δώ τι έχω και γώ, ελπίζω να επιβεβαιώσω τον κανόνα!! stellass μην ακούς την πεθερά! Σιγά μην τα δώσεις τα μωρά!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! NUFI καλώς ήρθες στην παρέα! Να μα πείς νέα!! Τι έγινε με το αγόρι κορίτσι! Εργολαβία!! Αντε να δώ τι έχω και γώ, ελπίζω να επιβεβαιώσω τον κανόνα!! stellass μην ακούς την πεθερά! Σιγά μην τα δώσεις τα μωρά!

Καλημέρα Jοy τι γίνεται τι κάνεις? Εσύ πότε επιβεβαιώνεις το φύλλο? Πότε πας για Β' επιπέδου κοριτσάκι?:cool:

Καλημέρα Jοy τι γίνεται τι κάνεις? Εσύ πότε επιβεβαιώνεις το φύλλο? Πότε πας για Β' επιπέδου κοριτσάκι?:cool:

β επιπέδου έχω 12 ή 13 Μαίου. 11 κατεβαίνω Αθήνα. Αλλά πρίν φύγω θα πάω στην εδώ γιατρό μια βολτα, μπας και δει τίποτα. 4 Μαίου θα πάω, άρα τότε μπορεί να ξέρω.

Να θέσω ένα ζήτημα.. τώρα που έχετε ένα και ένα, τα ονόματα πως θα τα βγάλετε?? Γιατί ο δικός μου θέλει στο συνδιασμό αγόρι-κορίτσι να βγάλει και τα 2 τους δικούς του και έχουμε επανάσταση!!

β επιπέδου έχω 12 ή 13 Μαίου. 11 κατεβαίνω Αθήνα. Αλλά πρίν φύγω θα πάω στην εδώ γιατρό μια βολτα, μπας και δει τίποτα. 4 Μαίου θα πάω, άρα τότε μπορεί να ξέρω.

Να θέσω ένα ζήτημα.. τώρα που έχετε ένα και ένα, τα ονόματα πως θα τα βγάλετε?? Γιατί ο δικός μου θέλει στο συνδιασμό αγόρι-κορίτσι να βγάλει και τα 2 τους δικούς του και έχουμε επανάσταση!!

Ας έλθουν με το καλό πρώτα τα μωράκια γιατί πραγματικά αυτό είναι το ζητούμενο. Πέρα από αυτό όμως εμείς έχουμε πει ότι θα βγούνε ένα κι ένα. Το δίκαιο αυτό δεν είναι? Η ένα κι ένα ή μετά και τα δύο ας τα βγάλουμε άσχετα ονόματα. Δηλαδή γιατί να πάρει την χαρά η μια μόνο πλευρά? Η άλλη τι είναι? Έτσι δεν είναι? Δεν ξέρω κιόλας. Άποψή μου......:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλά εννοείται πάνω από όλα να ναι καλά τα μωράκια!! Και έχεις και χίλια δίκια με τα μισά μισά! εγώ που θα βρώ το δίκιο μου!!

Ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις..........Χα χα χα χα χα. Πλάκα κάνω έτσι? Μήπως πρέπει να κάτσεις να το συζητήσεις πιο διεξοδικά? Να θέσεις επιχειρήματα βρε παιδί μου.....Γιατί κακά τα ψέματα αυτό που λες ότι θέλει είναι αδικία. Τουλάχιστον είναι ωραία τα ονόματα? :confused:

Εμάς επειδή είναι 2 αγόρια βγάλαμε τον πεθερό και τον πατέρα μου! Αλλά αν ήταν αγόρι- κορίτσι θα ήθελα να βγάζαμε τον πεθερό και τη μαμά μου! Εμείς στην Κύπρο δεν το έχουμε να δίνουν τα πρώτα 2 παιδιά στα πεθερικά. Δηλαδή άμα είναι κορίτσι το πρώτο ή δεύτερο, βγάζουμε την μαμά μας!:)) Και δεν με νοιάζει τι θα πει η πεθερά!!!:tongue:

Αν είναι ίδιου φύλου δεν έχουμε πρόβλημα! Στο ένα και ένα το έχουμε. Και αυτός μια αδερφή έχει και οι δύο έχουν απο του πατέρα του τα ονόματα..και το πάει ότι έτσι είναι το σωστό!! Και δε μαρεσουν και τα ονοματα!!! χαχαχαχα

Αν είναι ίδιου φύλου δεν έχουμε πρόβλημα! Στο ένα και ένα το έχουμε. Και αυτός μια αδερφή έχει και οι δύο έχουν απο του πατέρα του τα ονόματα..και το πάει ότι έτσι είναι το σωστό!! Και δε μαρεσουν και τα ονοματα!!! χαχαχαχα

Ναι ε? τι ονόματα είναι? για πες:rolleyes:

Χάλια!! καλά του πατερα δε το γλιτώνω..να κρατήσει και το επίθετο και καλά αλλα΄της μάνας του δε μου αρεσει!. Μαριάνθη. Ενώ εγώ θέλω να βγεί ο πατέρας μου γιατι η μαμά μου έχει βγει από την αδερφή μου. Ιωάννα δηλαδή!

Καλά τι πλάκα που έχω! Το έδεσα το ένα και ένα εγώ..!!

Διαφημίσεις

glorr σου εχει πει ο γιατρός πως θα γεννήσεις?? φυσιολογικό ή καισαρική?

Ναι μου έχει πει. Με καισαρική και επισκηρίδειο. Ευτυχώς δηλαδή γιατί για φυσιολογικά δεν με έκοβα και ιδιαίτερα. Άσε που οι περισσότερες κοπέλες απ' ότι έχω ακούσει με δίδυμα πάντα έτσι? Γεννάνε με καισαρική. Εσύ? Σου έχει πει κάτι?:rolleyes:

Στελλιτσα εγω εχω την μανα μου διπλα οποτε εχω βοηθεια συνεχεια.Ειναι ησυχα μωρα σε γενικες γραμμες.Εχουμε και την γκρινια μας αλλα φυσιολογικο ειναι

το προγραμμα μας ειναι το εξης:τρωμε καθε 4 ωρες,ξεκινωντας το πρωι στις 8 και το τελευταιο γευμα στις 12.Ενδιαμεσα υπνο,μπανακι,παιχνιδι και καμια βολτουλα εκτος απο τωρα που ο καιρος δεν ειναι και ο καλυτερος

Ακομα δεν δεχομαι κοσμο στο σπιτι εκτος απο τους πολυ κοντινους γιατι ο καθενας θα απλωνει το κουλο του και στο τελος θα τσακωθω με ολους και θα βγω στριγγλα

Όσο για την πεθερα ασε την να κανει ονειρα.Μα καλα τετοια ανευθυνοτητα βρε παιδι μου????Αντε γιατι τα εχω παρμενα με τον λογαριασμο της δεη και θα την πληρωση η πεθερα με τις μ...... που λεει!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

κοριτσια αυτο που σηζητατε για τα ονοματα των παιδιων ειναι μεγάλο θεμα.Ευτυχως δεν ειχα προβλημα σε αυτο.Ο ενας θα πάρει του μπαμπά μου και ο αλλος οποιο μας αρεσει.Οχι του πεθερου γιατι δεν εχουμε και πολλα πολλα.Joy μου εγωιστάκο τον βρισκω τον συζυξ!Και τα δυο δικά του καλε??Εφ'οσον ειναι δυο τα παιδακια ενα ο καθενας!Και επειδη το θεωρω σωστο το αγορι του πεθερου για να συνεχισει το ονομα.

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

hello!!

Επιστρεψαμε απο γιατρους επιτελους! full μερα..Ολα καλα! Ο σοβαρουλης 359γρ κ η πεταριστη 364γρ (ηδη απο την αυχενικη εχω διακρινει στοιχεια της προσωπικοτητας τους.!οχι μονο αυτα,το εχω προχωρησει το θεμα.. :rolleyes: )... Οκ κ με ντοκτορ, γενικως χαλαρωσα,πλεον ξεκινω επισημως τις εξορμησεις για τα πρωτα ψωνια!!!!!!!!!

Αν δεν κανω λαθος οι περισσοτερες εχετε παρει το aria twin της perego,ε?

Το οποιο ομως χρησιμοποιειται για νεογεννητα?νομιζω οχι..Κ πως θα τα βγαζουμε καμια βολτιτσα που θα ναι κ καλοκαιρακι? Δωστε φωτα στο στραβαδι pls, μπας κ κανουμε την πρωτη μας αγορα!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...