Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Πωπω witch θα είναι δύσκολο τώρα με την δουλειά ε? Εγώ που δεν δουλεύω τώρα και προσπαθούσα όλη μέρα να σιδερώσω αλλά τελικά δεν τα κατάφερα, παρά μόνο δυο ρουχαλάκια. Τώρα να σου πω και το απίστευτο..σήμερα τα μικρά έχουν ρίξει κάτι 7ωρους και 5ωρους ύπνους μέχρι σε σημείο που ανησύχησα....

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

κι εγω διαλειμμα απο το σιδερο κανω για να μαζεψω λιγο κουζινα και να απλωσω ρουχα.

αντε ρε,κοιμηθηκαν τοσο!μπραβο!μακαρι να το συνεχισουν να ηρεμησεις λιγο.εμενα χουχουλιαζουν και κοιμουνται πολυ.στην τηνο το σαββατο ουτε μια φορα δεν ξυπνησαν για φαι,τα ξυπνουσα εγω γιατι διαφορετικα θα κοιμοντουσαν ακομα μεσα στους ποδοσακους!

age.png

λες να είχαν αυτή τη συμπεριφορά στην Τήνο, τα δικά μου, λόγω κρύου :( Γμτ ακόμα σκέφτομαι πώς τα κατάφερα και ξέχασα τους ποδόσακους. Η πλάκα είναι ότι με είχες ρωτήσει και το 'χα και σίγουρο :tongue:

RKdwp3.png

Σας τσάκωσα! Μεταμεσονύκτιο κουτσομπολιό και δεν μας ενημερώνετε;

Μαγισσάκι, το έφτιαξα σε πυρέξ. Αν όμως το φτιάχνεις σε κλασικό ταψι, αφού το αλείψεις καλό είναι να το πασπαλίσεις και με λίγο αλευράκι. Ετσι σίγουρα δεν κολλάει.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

μα πως μου ηρθε και το εβαλα σε ταψακι τωρα που το σκεφτομαι?!

jasmini δεν εγινε και τιποτα που τους ξεχασες.δεν εκανε τοσο κρυο που να τα ενοχλει.αφου μια χαρα ντυμενα τα ειχες.και στους μαρσιπους πρεπει να περασαν καλα τα δικα μου γιατι ηταν πολυ ζεστα και εκοβαν και κινηση.

twins ησουν για πολυ εξω με τον μαρσιπο και σε κουρασε?πηγαινει χιαστη στην πλατη αυτος που εχεις?

age.png

Διαφημίσεις

Είχες και τους μάρσιπους μαζί ε? Εγώ τον χρησιμοποίησα μόνο στο καράβι. Άλλη φορά όμως θα ταξιδέψω μόνο αν είναι και ο jasminoμπαμπάς μαζί για να βοηθάει... :) :)

Twins κι εγώ μάλλον αύριο θα τιμήσω την συνταγή σου και θα φτιάξω την ομελέτα ;)

RKdwp3.png

καλε τι παθατε βραδιατικα?απαπαπα

ολο για φαγητα λετε!μου φαινεται θα επαναφερω το τικερακι της διαιτας μου για να δειτε ποσα χανω και να ζηλεψετε!!

Ρε γαμωτο εξω ζεστη μεσα κρυο.Στο τελος θα αρρωστησουμε

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Να μαι! Περιττό να σας πω... πάλι τα ίδια. Η σαπουνόπερα "οι αποτυχημένες προσπάθειες" συνεχιζεται. Πήγα πάλι και μου τα έβγαλαν άκυρα λόγω ποσότητας.

Κατα τα άλλα.... nufi, φυσικά μπορείς να βάλεις ότι θέλεις. Αν θέλεις και πατατούλες, μπορείς να τις βάλεις και στο φούρνο να τις ψήσεις και μετά να φτιάξεις την ομελέτα. Αλλά γίνεται και πολύ ωραία με φέτα, αλλά μακεδονίτικο στυλ, ή με ζαμπόν και τυρί.

Ολγα τι νεα; Πως πάνε οι κρέμες; Οπου να 'ναι θα ξεκινήσουμε και εμείς... πάνε τα ωραία μου μπλουζάκια. Τα βλέπω να γεμίζουν με φρουτόκρεμες...

Witch, ναι ο μαρσιππος μου είναι ο κλασικός chicco με χιαστή πλάτη. Βασικά περπατήσαμε πολύ και κρατούσα και ψώνια, γι' αυτό κουράστηκα. Γι' αυτό θελώ ένα μονό καροτσάκι, και για να σηκώνει τη μαγουλού και τις σακούλες.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα!! Δοξάζω τον εφευρέτη των σεσουάρ και την καλή μας twins!! To βραδυνό ξενύχτι δεν το γλίτωσα φυσικά και ιδίως ο μπαμπάς μας που ανέλαβε την μικρή για να κοιμηθώ λίγο που ήμουν κομμάτια και τον κράτησε από τις 4 μέχρι τις 8!!! Αλλά το πρωϊ έριξα τρίωρο ύπνο με το σεσουάρ!! Θα το κάψω!!!

Πως είστε εσείς κοπέλες?

Δε μου λέτε βρε κορίτσια, πότε ξεκινούν να κοιμούνται περισσότερες ώρες το βράδυ?

Twins υπομονή με την ουροσυλλογή,

Όλγα πως πάει η δίαιτα αλήθεια, πήγες σε διατροφολόγο ε?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Στον τρίτο μήνα θα δεις μεγάλη αλλαγή nunu. Αλλά τότε δεν θα κοιμούνται και τόσο πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα θέλουν παρεούλα!

Και σιγά-σιγά, θα αρχίσουν και να σου τραβάνε τα μαλλιά....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Στον τρίτο μήνα θα δεις μεγάλη αλλαγή nunu. Αλλά τότε δεν θα κοιμούνται και τόσο πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα θέλουν παρεούλα!

Και σιγά-σιγά, θα αρχίσουν και να σου τραβάνε τα μαλλιά....

ήταν η επόμενη ερώτηση!! Εχω δρόμο μπροστά μου λοιπόν!! οκ! θετική σκέψη!!

Πάντως ήδη τραβάνε ότι πιάσει το χεράκι τους, μαλιά, μπλούζες, μπιζού κλπ

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γειά σας!! Τελικά έκανα την ομελέτα και μιά χαρά βγήκε. Έβαλα πατάτες, γαλοπούλα, τυριά και πιπεριά. :)

Καμιά ιδέα για αύριο master chef??? :)

Τελευταία σημειώνονται πολλές απουσίες!! Πού είστε βρε κορίτσια???

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...